Profil: Auras
Despre
Utilizator: Auras
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Tuesday, July 7, 2015
Ultima vizita: Monday, May 23, 2016 4:13 PM
Numarul de postari: 299
[0.03% din toate postarile / 0.08 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Nastere usoara, Roxyfoxy!
Postat: Tuesday, January 19, 2016 12:44 PM
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Nastere usoara Roxi!Multa sanatate si liniste! te pupaceesc Cheek Kiss Bravoo
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Subiect: Nastere usoara, AndreiutzaEu!
Postat: Tuesday, January 19, 2016 12:42 PM
majoreta majoreta majoreta Nastere usoara Andreiutza! Gata a sosit si clipa cea mare,mai ai foarte putin! Te pupacim DistanceKiss DistanceKiss coeur majoreta majoreta majoreta
grup majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta grup
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 33
Postat: Monday, January 18, 2016 12:03 AM
Mai urez si eu nastere usoara gravidutelor care urmeaza sa nasca in curand!
Andreiutzate puup si iti doresc o nastere usoara! Mai ieri parca ne sfatuiam si ne incurajam si uite cum a trecut timpul!! O sa fii o mamica minunata!SimplyLove Cheek Kiss Buddy1
Nu prea mai sunt la curent cu cine urmeaza sa mai nasca si imi cer scuze si va doresc tot binele din lume si nasteri usoare! Buddy1 Cheek Kiss grup
Dia27pupicei de la noi,speram ca sunteti bine! Recuperare usoara! love DistanceKiss
Pupici scumpi tuturor,sa ne auzim cu bine! O sa va mai scriu cand mai pot,ma bucur la maxim de fiul meu! haha! Fiu'meu cum imi place sa-I zicyes e un iubit di un rasfatat love SimplyLove
computerlove
Postat: Sunday, January 17, 2016 11:51 PM
Nasmyne multumesc frumos! O sa vezi ca trece repede timpul! Vei fi o mamica deosebita si tu! Te puuup hearts Cheek Kiss
Moa greturile si toate starile de rau din timpul sarcinii au trecut instant dupa nastere,a fost un al doilea miracol pt mine! E incredibil cum am scapat asa repede,recuperarea a fost super rapida. Imi spunea multa lume ca o sa-mi revin rapid cu vomitatul si toate simptomele dupa ce nasc si nu credeam...emotional inca mai sunt putin afectata..cand am iesit cu sotul si bebe la prima plimbare in oras,am plans..de fericire ca suntem 3 si ca am putut sa ma bucur de aerul curat,de tot..a fost minunat! Mi-era asa dor! sic te pup Moa si iti doresc nastere usoara Cheek Kiss
Corina si Inna,noi deocamdata stam binisor la capitolul colici,cred si sper..zic asta pt ca aici nu dau medicamente/siropuri ..nimic,decat in cazuri grave..asa ca asteptam examinarea de 6 saptamani,sa vedem ce se intampla pana atunci si ce vor mai zice si medicii; deocamdata papa bine,trage la parturi fara rusine hohot face caca de 4-6 ori pe zi,mai plange el uneori asa desi e schimbat,papat,curat si atunci cred ca are el un inconfort ceva uff tare as vrea sa stiu Bye2deocamdata se calmeaza repede cand il luam in brate si il tinem lipit la piept. Nu ii prea place patutul lui,mai intai adoarme pe pieptul nostru si apoi il mutam la locusorul lui haha hohot e o adevarata peripetie ca trebuie sa ne miscam incet si de multe ori ne simte si se trezeste hohot hohot si o luam de la capat alcool Crazy si suntem cheauni de somn ca se trezeste de 3-4 ori noaptea dar asta e,ne-am mai obisnuit,un copil avem si noi,trebuie sa fim rabdatori love
Pupicei pt toate gravidutele si mamicutele de la noi Love Buddy1 grup computerlove
Postat: Sunday, January 17, 2016 8:11 PM
Salutari si pupicei tuturor gravidutelor,asa cum am promis ne-am facut nitel timp sa va postez cateva poze cu noi,va pup pe toate si va doresc multa sanatate!Cheek Kiss SimplyLove computerlove grup grup
Postat: Friday, January 15, 2016 10:53 PM
Inna ce scumpi sunteti!A crescut repede bebe Raul! Il saluta bebe Daniel yes crestem rapid si noi! Dormim mai mult ziua decat noaptea si nu prea ne place sa dormim singurel in patut! Love e tare lipit de noi DistanceKiss la voi cum e cu dormitul? Noi cred ca am speriat si vecinii de vis-a-vis hohot Dani nostru are voce de barbatel,nu e de gluma cu el! El face programul in casa firstprize
Corina la voi cum e cu somnicul? Va pupacim si speram ca sunteti bine.
Pupicei dragi mamici pupici
Postat: Friday, January 15, 2016 10:40 PM
Pupicei si salutari de la noi! computerlove DistanceKiss am tot zis ca va scriu dar nu am avut timp! V-am urmarit si ma bucur mult pt gravidutele care urmeaza sa nasca! Retraiesc cu voi emotiile avute la nastere!grupE tare taree emotionant!
Dia felicitari pt bebelusa,sa va bucurati de ea! Bravo mamica!dance hearts
Inna noi suntem bine,cum zicea si Corina ma lupt cu durerile de sani,bebe Daniel e tare mancacios si pofticios! :)) folosesc o crema foarte buna care ma ajuta mult,v-o recomand celor care aveti nevoie,crema Lansinoh de la HPA Lanolin,e 100% naturala.
Urez si eu mult curaj gravidutelor care urmeaza sa nasca,va incurajez pe toate,sa fiti puternice,Dumnezeu e alaturi de noi! Sa va bucurati de fiecare moment si mai ales de faptul ca veti da nastere unor minuni!computerlove dance grup
Felicitari si noilor gravidute care tocmai au aflat ca vor fi mamici! Va asteapta cea mai frumoasa etapa a vietii,plina de schimbari,veti fi mamici!grup DistanceKiss
Pupicei tuturor si mai revin cand am timp,sper sa mai posted si cateva poze! Pupicei dolofani pe obrajori tuturor! newclap hearts Cheek Kiss
Postat: Wednesday, January 6, 2016 2:14 PM
Gravidute va pupam si noi,in noua formula de 3 computerlove sper ca sunteti bine toate Cheek Kiss Cheek Kiss mai revin cand am timp hahayes Clap computerlove
Postat: Sunday, January 3, 2016 7:57 PM
Fetelor nu stiu cum e la cezariana,dar eu mi-am revenit super repede dupa nasterea naturala si avem laptic din plin.hainoroclove a durat mult travaliul la mine dar ce mi-a placut ca a asistat si sotul la nastere,am stat si in piscina in timpul travaliului dar am iesit ca imi era prea cald, moasele au fost foarte intelegatoare,cand am slabit fizic,dupa 12 ore,am optat pt epidurala si am scapat de dureri. Epidurala face minuni!hearts va pup si curaj,orice decizie ati lua.SimplyLove dance grup
Postat: Saturday, January 2, 2016 7:36 AM
Marina da,am putut sa imping dupa epidurala,inca mai simteam o presiune si ca trebuia sa imping,+ca arata si monitorul lor cand aveam contractie.
Gravidute La multi ani! Sa avem un 2016 fericit,cu dorinte implinite si multa sanatate! va rog sa ma scuzati ca intru mai rar acum dar bebe al nostru ne face noptile albe,e tare mancacios pupa-l-ar mama!computerlove Va pup pe toate si curaj,se merita totul! Cheek Kiss chitara