ati scapat bebele din brate sau din pat?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Tuesday, March 5, 2013 6:49 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Avem deja cateva cazaturi la activ, ultimele fiind cu mine de fata, acolo langa el Cray Pur si simplu n-am apucat sa-l prind... e asa de zbantuit cand vine vorba de schimbat alearga prin tot patul... intr-o secunda era in coltul opus si nici gand sa puna frana... si ma dispera ca aproape de fiecare data da cu capul de parchet, parca e o regula. Asta e, nu mai cazuse de mult, ma bucuram ca am baiat mare si a invatat sa fie mai atent dar.. cred ca mami ar trebui sa fie mai atenta, nu bibi. Ce pot sa fac, nu pot sa dau timpul inapoi sa il leg de pat sa nu mai cada. Cray Vai de capusorul lui, saracul..
Roxie
Scris: Tuesday, March 5, 2013 7:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Denisa cand era mica a cazut o data de pe canapea, cu mine in camera, si o data din patutul ei cu gratii. alcool Cand a cazut din patut avea vreo 8 luni, eu o pusesem acolo special sa pot sa duc gunoiul la ghena, in ideea ca nu are unde sa plece si ce sa se intample. Cand ma intorc, Denisa umbla in patru labe pe hol, se uita in stanga si in dreapta si scancea un fel de "mama", am intepenit nu alta. M-am dus in camera sa vad cum ar fi putut sa iasa, nici acum nu stiu, ca gratiile alea ii veneau pana la umeri. E posibil sa fi aterizat in sertarul de la patut care era deschis, sau sa fi coborat/cazut pe patul nostru, de care era lipita latura ingusta a patutului. De Mihnea nu mai tin minte sa fi cazut din pat, dar a cazut din carut.
oanamaria
Scris: Tuesday, March 5, 2013 8:30 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si noi 2cazaturi la activ de mi-a stat inima .Bine ca n-a fost mai grev acum stau cu mare atentie .
bulibuli
Scris: Tuesday, March 5, 2013 9:16 AM

Eu dupa ziua de ieri nu reusesc sa-mi revin, ma simt atat de vinovata ca nici nu pot sa ma uit la copil, am senzatia ca ma uraste.. sau ca ar trebui sa ma urasca.. ca nu merit sa fiu mama lui Cray
kali
Scris: Tuesday, March 5, 2013 9:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu ce sa mai spun tinand cont ca Ericut si-a spart capul de 2 ori cu mine in camera...?!
Se intampla...
Doamne fereste de mai rau...
bulibuli
Scris: Tuesday, March 5, 2013 9:39 AM

kali wrote:
Eu ce sa mai spun tinand cont ca Ericut si-a spart capul de 2 ori cu mine in camera...?!
Se intampla...
Doamne fereste de mai rau...

Doamne fereste!

Mai e si soacra la mine care tine sa amplifice lucrurile (de parca nu ma simt destul de rau si asa, nu stiu ce urmareste, poate sa ma faca sa ma sinucid, ar fi multumita..).. pfuai, ce putea sa pateasca, pfuai, ce periculoase sunt loviturile astea la cap, imi explica ea mie.. si eu care credeam ca-s benefice desteapta de mine... banghead De-acum nu pot sa-i mai zic nimic despre ce trebuie sa faca la copil, ca-mi arunca in fatza ca eu era sa-l omor, sa nu ma mai dau asa atotstiutoare..
kali
Scris: Tuesday, March 5, 2013 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
bulibuli wrote:
Mai e si soacra la mine care tine sa amplifice lucrurile (de parca nu ma simt destul de rau si asa, nu stiu ce urmareste, poate sa ma faca sa ma sinucid, ar fi multumita..).. pfuai, ce putea sa pateasca, pfuai, ce periculoase sunt loviturile astea la cap, imi explica ea mie.. si eu care credeam ca-s benefice desteapta de mine... banghead De-acum nu pot sa-i mai zic nimic despre ce trebuie sa faca la copil, ca-mi arunca in fatza ca eu era sa-l omor, sa nu ma mai dau asa atotstiutoare..

angry angry angry closedtopic

alexandrabogdan
Scris: Tuesday, March 5, 2013 11:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
Buli exagerezi cu vinovatia. tuturor ni se intampla ....si asta nu inseamna ca nu suntem mame bune. hai revino-ti!
Cris-DL
Scris: Tuesday, March 5, 2013 11:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Exact, Doamne fereste de mai rau si urmari... si Deea a cazut cand era mititica; fix in frunte si pe afara pale ...cu mine langa.uff Asta e, a pazit-o ingerasul, ca si pe alti copiiangel

Buli, computerlove trimite soacra la plimbare... ei nu i s-a intamplat never, asa-i?!
bulibuli
Scris: Tuesday, March 5, 2013 12:14 PM

Never!!! Ea e perfecta, nu stiti??? Am gasit copilul singur in living mancand pamant de la floare si am indraznit sa-i spun finut: "eu cand gatesc il iau cu mine in bucatarie sa fie sub ochii mei" si mi-a replicat "pai degeaba-i sub ochii tai, daca pica in cap, lasa ca de la putin pamant nu moare" (pe cand de la cazatura da, deduc...)

Cred ca ieri am avut o zi proasta, ca ne-am tot calcat pe bataturi una pe alta.. sunt tensionata ca Cip e plecat sapt asta si eu nu reusesc sa gasesc cea mai buna cale de comunicare cu ea..
bulibuli
Scris: Tuesday, March 5, 2013 12:18 PM

alexandrabogdan wrote:
Buli exagerezi cu vinovatia. tuturor ni se intampla ....si asta nu inseamna ca nu suntem mame bune. hai revino-ti!

Stiu, dar ce-i drept pt cazatura asta nu pot sa invinovatesc pe nimeni decat pe mine, ca eram langa el!! Nici sot, nici soacra, nici pisica... Nici acum nu-mi vine sa cred ca a fost posibil asa ceva, derulez in minte si nu pricep cum de l-am scapat. Eram cu el, nu faceam altceva, nu calcam, spalam, dadeam cu aspiratorul, ci aveam "grija" de copil! Atat! Parca am fost oarba pret de o secunda si pac! A cazut asa rau mititelul, direct in frunte!!!

Si mi-e mila si teama pt el, imi pare asa de rau, as da orice sa nu se fi intamplat... cred ca stii senzatia. Stiu, trece si revii la normal, dar momentan am asa un ghimpe in inima, imi vine sa moooor de ciuda!
t-mihaela
Scris: Tuesday, March 5, 2013 4:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Buli, sa stii ca primul copil asa e , cam material de facut practicaras .Pe el invata mama multe secrete.Daca ar veni toate mamele sa spuna drept ce "orori " au experimentat pe primul copil Big Laugh ...
Fluturas
Scris: Tuesday, March 5, 2013 5:26 PM

Inregistrat: 11/22/2006
t-mihaela wrote:
Buli, sa stii ca primul copil asa e , cam material de facut practicaras .Pe el invata mama multe secrete.Daca ar veni toate mamele sa spuna drept ce "orori " au experimentat pe primul copil Big Laugh ...

bine spus.

buli,nu te mai invinovati,la oricare mama i se intampla.lukas in prima zi,cand a inceput sa umble,in romania,la curte,pe ciment a cauzt si a dat cu capul....eu langa el,il filmam "cum merge" si sa vezi ce tare se aude pe filmulet cum a dat cu capul.
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, March 5, 2013 6:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
si nepotica mea de 1 an si 3 luni a zurat din pat azi si s-a ales cu ditamai cucuiul in frunte. se intampla....
Maria & Mario
Scris: Tuesday, March 5, 2013 7:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Buli, stai linistita .... ca nu e vina nimanui !!! Toti trecem pe-acolo ! Vad ca eu nu m-am laudat cu experientele noastre aici .... cred ca ma mustra constiinta si nu mai aveam curaj sa fiu criticata si aici Cray
Buli .... ce spui despre :
Maria sarea pe canapea si s-a redirectionat alcool iar in cadere s-a oprit fix in frunte in coltul masutei de lemn apoi pe parchet .... S-a umflat si invinetit 2/3 de frunte instantaneu .... si uite-ma cu ea in brate urland la usa vecinei sa conduca ea la spital cu mine ca eu nu eram in stare in nici un caz .... Maria Radiografie la cap etc etc .... MM ??? Nu ma faci la capitolul asta sigur .... si sper nici sa nu ajungi ziua!!
Sau
Maria a muscat din pahar de cristal ( cand servea apa singurica alcool ) si s-a facut tzandari in gura paharul alcool eu si ta'su langa ea ..... A&E , radiografie IAR ! , etc etc ....

MMm , ce ziceai ???????

computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.