Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Raly, Giulia... sper sa nu fie nimic nici la noi si sa scapam cu bine...
Dupa isprava asta, o voi lega cu scoth de mine pana la 20 de ani...:018: |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| bulinutza wrote:Raly, Giulia... sper sa nu fie nimic nici la noi si sa scapam cu bine...  Dupa isprava asta, o voi lega cu scoth de mine pana la 20 de ani...:018:
...zici acum asa.Da cand o sa creasca si va merge bine in picioare ai sa vezi ca nu vei mai sta cu teama asta. Multa sanatate va dorim |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| bulinutza wrote:Raly, Giulia... sper sa nu fie nimic nici la noi si sa scapam cu bine...  Dupa isprava asta, o voi lega cu scoth de mine pana la 20 de ani...:018:
Ce dulce esti...asta e numai inceputul,sa vezi cate cazaturi(nu numai din pat)o sa mai ia!Pupici sa treaca
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bulinutza am patit si eu asa si am crezut ca ma duce pe mine la doctor la cum tremuram dar a trecut mami...si nu a patit nimica de atunci a fost un timp in care vorba ta...il tineam lipit(cu scoci ) de mine,dupaia a crescut si a mai cazut de nenumarate ori...dar m-am obisnuit...
un pupic sa treaca spaima! |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Intram si noi in clubul vostru.Ieri a cazut si Darius din carucior Nu ii place sa stea decat in carucior acolo se joaca ,acolo adoarme,este indragostit de carucior lui si nu putem sa il dezvatam de el Ieri sotul meu facea puzzle cu Daria si Darius statea unde altundeva decat in carucior langa ei si se uita,eu eram tot in camera croseram cand intr-o fractiune de secunda l-am vazut pe covor .Norocul este ca avem un covor latos si destul de gros si a amortizat cazatura.Sotul meu a sarit si l-a ridicat,l-am examinat sa vedem daca are ceva la capusor dar nu am vazut nimic,nu a plans prea mult dar am tras o sperietura Nici nu mai am curajul sa plec de langa el.Daca il las in patutul lui plange de parca l-am pus pe jar,daca il pun in patul nostru din 2 miscari ar fi pe jos,iar daca il las pe covor atunci se trage pana la PRIZE Este un mic terorist spre deosebire de surioara lui care a fost foarte cuminte. |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| S-a intamplat si prima cazatura a lui Teo din pat aseara... Speriatura groaznica, noapte alba dar multumesc lui Dumnezeu ca am ramas numai cu sperietura....Asa imi trebuie daca nu am grija si nu imi dau seama ca fetitza me a acrescut si imi poate face surprize in orice clipa.... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Pupam puiuta sa ii treaca mamei grija! |
|

| Un pupic la fetita scumpica si la mamica speriata!! |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Krys , Anabella Multumim! AM ramas cu un tremurat de inima si o noapte nedormita... |
|

| praslea_cel_voinic wrote:Krys , Anabella  Multumim! AM ramas cu un tremurat de inima si o noapte nedormita... si a trecut,bine ca e bine scumpica! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si Stefan pe la vreo 8luni s-a aruncat intr-o fractiune de secunda din patul mare si a cazut pe cana mea plina de cafea care era langa pat.Cand l-am vazut sa-mi stea inima el nici macar nu a plans . De atunci a stiut ce inseaman,,cazi!!" si se ferea de marginile patului!
|
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Anastasia are mai multe cazaturi de pe pat. prima a fost o sperietura zdravana, cred ca a cazut peste cap. am lasat-o pe patul lui Darius, m-am gandit ca o sa se rostogoleasca, si am asezat-o pe curmezisul patului, cu capul spre margine, s-a impins cu piciorusele si am gasit-o pe burta cu capul spre pat. am crezut ca pica totul pe mine cand am vazut-o, ma dusesem sa ii pregtesc biberonul, l-am scapat din mana cand am vazut-o jos. ma simteam atat de vinovata
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Offf, am mai luat si noi o cazatura uratica azi... nu stiu cum a reusit, ca el e foarte atent, stie sa se opreasca la marginea patului si sa coboare cu spatele... Imi vine sa-mi smulg tot parul din cap, fir cu fir, sunt cea mai proasta mama din lume!! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Nu mai zi asa, inseamna ca n-ai citit din urma...aaaa si restul ca mine ca nu au scris, nu esti singura mamica careia i se intampla asta, important e sa nu fie nimic grav, totul trece, si lu' bebe si tie Mamele ar trebui sa aiba j'de mii de maini si ochi si un creier cat tractorul, sa nu doarma niciodata, sa nu fie obosite niciodata sau stresate si sa nu faca greseli niciodata, nu?? SPer sa te simti mai bine cat de curand |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| bulibuli wrote:Offf, am mai luat si noi o cazatura uratica azi... nu stiu cum a reusit, ca el e foarte atent, stie sa se opreasca la marginea patului si sa coboare cu spatele... Imi vine sa-mi smulg tot parul din cap, fir cu fir, sunt cea mai proasta mama din lume!!
eii buli, doar nu esti robot ...se mai intampla si apoi o sa vina vremea cand nici in patut/tarc nu o sa mai fie in siguranta pt ca o sa vrea sa escaladeze. si ce ai sa faci? il iei dupa tine la toaleta?! e o experienta asta si pt el, va recunoaste mai bine limitele si pericolul uite un pup de la noi |
|
|