ati scapat bebele din brate sau din pat?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Tuesday, May 11, 2010 10:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Raly, Giulia... sper sa nu fie nimic nici la noi si sa scapam cu bine...computerlove

Dupa isprava asta, o voi lega cu scoth de mine pana la 20 de ani...:018:
giulia_mamik
Scris: Tuesday, May 11, 2010 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
bulinutza wrote:
Raly, Giulia... sper sa nu fie nimic nici la noi si sa scapam cu bine...computerlove

hohot hohot ...zici acum asa.Da cand o sa creasca si va merge bine in picioare ai sa vezi ca nu vei mai sta cu teama asta.
Multa sanatate va dorimangel pupici
raly
Scris: Tuesday, May 11, 2010 8:26 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
bulinutza wrote:

hohot hohot hohot Ce dulce esti...asta e numai inceputul,sa vezi cate cazaturi(nu numai din pat)o sa mai ia!Pupici sa treacacomputerlove computerlove

Ana
Scris: Wednesday, May 12, 2010 10:02 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Bulinutza am patit si eu asa si am crezut ca ma duce pe mine la doctor la cum tremuram uff uff dar a trecut mami...si nu a patit nimica de atunci a fost un timp in care vorba ta...il tineam lipit(cu scociras ras ) de mine,dupaia a crescut si a mai cazut de nenumarate ori...dar m-am obisnuit...ras ras

un pupic sa treaca spaima!computerlove pupici pupici pupici
dari
Scris: Wednesday, May 12, 2010 12:06 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Intram si noi in clubul vostru.Ieri a cazut si Darius din caruciorplans Nu ii place sa stea decat in carucior acolo se joaca ,acolo adoarme,este indragostit de carucior lui boy si nu putem sa il dezvatam de eluff Ieri sotul meu facea puzzle cu Daria si Darius statea unde altundeva decat in carucior langa ei si se uita,eu eram tot in camera croseram cand intr-o fractiune de secunda l-am vazut pe covor copilas .Norocul este ca avem un covor latos si destul de gros si a amortizat cazatura.Sotul meu a sarit si l-a ridicat,l-am examinat sa vedem daca are ceva la capusor dar nu am vazut nimic,nu a plans prea mult dar am tras o sperieturafrown frown frown Nici nu mai am curajul sa plec de langa el.Daca il las in patutul lui plange de parca l-am pus pe jar,daca il pun in patul nostru din 2 miscari ar fi pe jos,iar daca il las pe covor atunci se trage pana la PRIZE nervi Este un mic terorist spre deosebire de surioara lui care a fost foarte cuminte.
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, July 11, 2010 8:48 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
S-a intamplat si prima cazatura a lui Teo din pat aseara...alcool Speriatura groaznica, noapte alba dar multumesc lui Dumnezeu ca am ramas numai cu sperietura....Asa imi trebuie daca nu am grija si nu imi dau seama ca fetitza me a acrescut si imi poate face surprize in orice clipa....alcool
mirela74chris
Scris: Sunday, July 11, 2010 8:58 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Pupam puiuta sa ii treaca mamei grija!pupici
Ana
Scris: Sunday, July 11, 2010 9:07 AM
Nivel

Un pupic la fetita scumpica si la mamica speriata!!pupici pupici
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, July 11, 2010 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Kryscomputerlove , Anabella computerlove Multumim! AM ramas cu un tremurat de inima si o noapte nedormita...pupici
Ana
Scris: Sunday, July 11, 2010 9:23 AM
Nivel

praslea_cel_voinic wrote:
Kryscomputerlove , Anabella computerlove Multumim! AM ramas cu un tremurat de inima si o noapte nedormita...pupici
computerlove computerlove si a trecut,bine ca e bine scumpica!computerlove computerlove
oanamaria
Scris: Sunday, July 11, 2010 10:23 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si Stefan pe la vreo 8luni s-a aruncat intr-o fractiune de secunda din patul mare si a cazut pe cana mea plina de cafea care era langa pat.Cand l-am vazut sa-mi stea inima el nici macar nu a plans .hainoroc De atunci a stiut ce inseaman,,cazi!!" si se ferea de marginile patului!
petronela_gav
Scris: Monday, July 12, 2010 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
Anastasia are mai multe cazaturi de pe pat.
prima a fost o sperietura zdravana, cred ca a cazut peste cap. am lasat-o pe patul lui Darius, m-am gandit ca o sa se rostogoleasca, si am asezat-o pe curmezisul patului, cu capul spre margine, s-a impins cu piciorusele si am gasit-o pe burta cu capul spre pat. am crezut ca pica totul pe mine cand am vazut-o, ma dusesem sa ii pregtesc biberonul, l-am scapat din mana cand am vazut-o jos. ma simteam atat de vinovata plans

bulibuli
Scris: Monday, March 4, 2013 11:54 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Offf, am mai luat si noi o cazatura uratica azi... nu stiu cum a reusit, ca el e foarte atent, stie sa se opreasca la marginea patului si sa coboare cu spatele... Imi vine sa-mi smulg tot parul din cap, fir cu fir, sunt cea mai proasta mama din lume!!
mikaela
Scris: Monday, March 4, 2013 11:59 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Nu mai zi asa, inseamna ca n-ai citit din urma...aaaa si restul ca mine ca nu au scris, nu esti singura mamica careia i se intampla asta, important e sa nu fie nimic grav, totul trece, si lu' bebe si tie computerlove Mamele ar trebui sa aiba j'de mii de maini si ochi si un creier cat tractorul, sa nu doarma niciodata, sa nu fie obosite niciodata sau stresate si sa nu faca greseli niciodata, nu??
SPer sa te simti mai bine cat de curand angel computerlove
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, March 5, 2013 2:29 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
bulibuli wrote:
Offf, am mai luat si noi o cazatura uratica azi... nu stiu cum a reusit, ca el e foarte atent, stie sa se opreasca la marginea patului si sa coboare cu spatele... Imi vine sa-mi smulg tot parul din cap, fir cu fir, sunt cea mai proasta mama din lume!!

eii buli, doar nu esti robot angel ...se mai intampla si apoi o sa vina vremea cand nici in patut/tarc nu o sa mai fie in siguranta pt ca o sa vrea sa escaladeze. si ce ai sa faci? il iei dupa tine la toaleta?!
e o experienta asta si pt el, va recunoaste mai bine limitele si pericolul
uite un pup de la noiCheek Kiss Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.