ati scapat bebele din brate sau din pat?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Khriss
Scris: Thursday, December 4, 2008 1:52 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ma simt usurata vazand k nu suntem singurii care am patit'o sorry1 .Si Cata a noastra a cazut din pat acu 2 saptamani,iar knd am vazut-o si eu si taticul ei era sa facem infart...ca norocul ca a cazut pe covor,care e destul de gros si pufos...iar noi ne-am dat de ceasul mortii ca suntem parinti denaturati...maseluta tunete
Emilia3
Scris: Thursday, December 4, 2008 10:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/5/2008
Si Vlad am cazut din patut pe la 5 luni ,m-am speriat ingrozitor.pale Sper sa nu mai trec prin asa ceva.
Alyna
Scris: Thursday, December 4, 2008 11:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Matei a cazut zilele trecute din patutul lui,care e destul de inaltuff ...noroc de sacul cu jucarii ca i-a atenuat caderea.Macar acum s-a invatat minte,ca nu se mai apleaca peste margine...sta in genunchi in pat,nu se ridica in picioare.A mai cazut pe la 5 luni,nu mai tin minte,din patul nostru.Nu am dormit jumatate de noapte sa fiu sigura ca nu apar complicatii.
Ania
Scris: Saturday, February 6, 2010 7:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
din pat nu a cazut niciodata desi uneori ramane singut in el cat merg eu sa pap .. si sper sa nu cada dar are preocuparile lui - jucariile .. oricum incerc sa`l obisnuiesc sa se joace si in patul lui pt ca il prefera pe al meu pt ca poate sa vada la tv din el.
din brate era sa`l scap odata cand incercam sa inchid usa, din fericire am avut un reflex rapid o combinatie de strans tare si piciorul meu intre picioarele lui ras
incerc sa evit cazaturile pe cat posibil pt ca are el timp de ele mai tarziu angel
Fluturas
Scris: Thursday, March 11, 2010 3:56 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
nu l-am scapat si nu i-am scapat,dar de cazut din pat au cazut toti 3
KRYS85
Scris: Thursday, March 11, 2010 9:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Si ai mei au cazut din pat amandoiras !!!!
Iuli
Scris: Thursday, March 11, 2010 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2009
Si fetita mea a cazut din pat.
Ana
Scris: Thursday, March 11, 2010 11:42 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fluturas wrote:
nu l-am scapat si nu i-am scapat,dar de cazut din pat au cazut toti 3
a apucat si Luks sa cada???vai pup scumpelul,la mine inca nu sa intamplat cu Flavio
myha84
Scris: Friday, March 12, 2010 6:16 AM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Am patit-o si eu cu Alessia, l-am rugat pe tati sa stea cu ea, el s-a pus la perete si a adormit ar pitica s-a rostogolit pana a cazut jos,avea vreo 7,8 lunitze, ce spaima am mai tras dar nu s-a intamplat nimic grav.
Fluturas
Scris: Friday, March 12, 2010 9:45 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Anabella wrote:
a apucat si Luks sa cada???vai pup scumpelul,la mine inca nu sa intamplat cu Flavio

da,deja a apucat.l-am lasat in pat sa se joace stiind ca nu se rostogoleste si surpriza...a cazut
oana marinescu
Scris: Friday, March 12, 2010 9:58 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2010
sl !imi pare bn de cunostinta !

si puiu meu a cazut din pat ... cu noi langa ea.
sorry1
din fericire , nu a patit nimic .
sper sa nu se mai intample.
yaya
Scris: Friday, March 12, 2010 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2009
Alexia nu a cazut din pat ,dar acum sare pe saltea si mai aterizeaza din greseala pe parchet plans .plange 5 minute si isi reea activitateanervi
bulinutza
Scris: Monday, May 10, 2010 10:49 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Offffffffff...am ajuns si noi la topicul asta...plans plans plans

Astazi am aflat ca stim sa ne rostogolim si am cazut din pat direct in cap. O lasasem in pat pe perna, cum a stat si ieri toata ziua (ca sa respire mai bine un pic...) si s-a rostogolit si a cazut jos, totul derulandu-se sub ochii mei. Eram in pragul usii, am tipat si am fugit sa o prind. Sincer nu stiu daca am reusit sa o prind sau numai am "adunat-o" de pe jos, dar am ridicat-o de bluza sus si ne-am pus pe un plans amandoua de numa' numa'. Ea s-a calmat in 1-2 min, eu am mai plans vreo 10 min pana a ajuns Alin acasa si numai nu vroiam sa i-o dau sa o examineze. O tinem strans si plangeam...Doamne, ce cosmar!!

Nu se vede nimic, ea nu are nici macar un cucui, dar mi-e frica sa nu fie ceva mai grav...plans plans plans

Toata ziua am tremurat, m-am speriat ingrozitor.pale pale pale pale pale

Evident ca am fost la dr, am facut echo la caputz, nu se vedea nimic la 2 ore de la cazatura, dar va trebui sa o mai urmaresc cateva zile.

Sunt speriata si ma simt ingrozitor ca nu sunt in stare sa am grija de copilul meu...

sorry1 sorry1 sorry1 sorry1 sorry1 sorry1 sorry1 sorry1 sorry1
raly
Scris: Tuesday, May 11, 2010 7:37 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Bulinutza o sa treaca si o sa fie bine,ai sa vezi!computerlove
giulia_mamik
Scris: Tuesday, May 11, 2010 8:15 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Off fetelor si noi am trecut prin asa ceva ...cam pe la 8-9 luni.Nu mai retin cand.Era seara o adormisem si imi gasisem de treaba prin bucatarie.Deodata aud un racnet insotit de un planset in hohote.Mandra mea se rostogolise si cazuse jos din patbanghead .M-am speriat de moarte.O perioada buna m-am simtit vinovata pt ceea ce se intamplase.A trecut si asta .Fetita nu a patit nimic.

Bulinutza,o sa fie bine.Nu te mai consuma mamicomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.