Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ma simt usurata vazand k nu suntem singurii care am patit'o .Si Cata a noastra a cazut din pat acu 2 saptamani,iar knd am vazut-o si eu si taticul ei era sa facem infart...ca norocul ca a cazut pe covor,care e destul de gros si pufos...iar noi ne-am dat de ceasul mortii ca suntem parinti denaturati... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/5/2008 Mesaje: 68
| Si Vlad am cazut din patut pe la 5 luni ,m-am speriat ingrozitor. Sper sa nu mai trec prin asa ceva. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Matei a cazut zilele trecute din patutul lui,care e destul de inalt ...noroc de sacul cu jucarii ca i-a atenuat caderea.Macar acum s-a invatat minte,ca nu se mai apleaca peste margine...sta in genunchi in pat,nu se ridica in picioare.A mai cazut pe la 5 luni,nu mai tin minte,din patul nostru.Nu am dormit jumatate de noapte sa fiu sigura ca nu apar complicatii. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| din pat nu a cazut niciodata desi uneori ramane singut in el cat merg eu sa pap .. si sper sa nu cada dar are preocuparile lui - jucariile .. oricum incerc sa`l obisnuiesc sa se joace si in patul lui pt ca il prefera pe al meu pt ca poate sa vada la tv din el. din brate era sa`l scap odata cand incercam sa inchid usa, din fericire am avut un reflex rapid o combinatie de strans tare si piciorul meu intre picioarele lui incerc sa evit cazaturile pe cat posibil pt ca are el timp de ele mai tarziu |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| nu l-am scapat si nu i-am scapat,dar de cazut din pat au cazut toti 3 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si ai mei au cazut din pat amandoi !!!! |
|
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Si fetita mea a cazut din pat. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fluturas wrote:nu l-am scapat si nu i-am scapat,dar de cazut din pat au cazut toti 3 a apucat si Luks sa cada???vai pup scumpelul,la mine inca nu sa intamplat cu Flavio |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Am patit-o si eu cu Alessia, l-am rugat pe tati sa stea cu ea, el s-a pus la perete si a adormit ar pitica s-a rostogolit pana a cazut jos,avea vreo 7,8 lunitze, ce spaima am mai tras dar nu s-a intamplat nimic grav. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Anabella wrote:a apucat si Luks sa cada???vai pup scumpelul,la mine inca nu sa intamplat cu Flavio da,deja a apucat.l-am lasat in pat sa se joace stiind ca nu se rostogoleste si surpriza...a cazut |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2010 Mesaje: 28
| sl !imi pare bn de cunostinta !
si puiu meu a cazut din pat ... cu noi langa ea.
din fericire , nu a patit nimic . sper sa nu se mai intample. |
|
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| Alexia nu a cazut din pat ,dar acum sare pe saltea si mai aterizeaza din greseala pe parchet .plange 5 minute si isi reea activitatea |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Offffffffff...am ajuns si noi la topicul asta...
Astazi am aflat ca stim sa ne rostogolim si am cazut din pat direct in cap. O lasasem in pat pe perna, cum a stat si ieri toata ziua (ca sa respire mai bine un pic...) si s-a rostogolit si a cazut jos, totul derulandu-se sub ochii mei. Eram in pragul usii, am tipat si am fugit sa o prind. Sincer nu stiu daca am reusit sa o prind sau numai am "adunat-o" de pe jos, dar am ridicat-o de bluza sus si ne-am pus pe un plans amandoua de numa' numa'. Ea s-a calmat in 1-2 min, eu am mai plans vreo 10 min pana a ajuns Alin acasa si numai nu vroiam sa i-o dau sa o examineze. O tinem strans si plangeam...Doamne, ce cosmar!!
Nu se vede nimic, ea nu are nici macar un cucui, dar mi-e frica sa nu fie ceva mai grav...
Toata ziua am tremurat, m-am speriat ingrozitor.
Evident ca am fost la dr, am facut echo la caputz, nu se vedea nimic la 2 ore de la cazatura, dar va trebui sa o mai urmaresc cateva zile.
Sunt speriata si ma simt ingrozitor ca nu sunt in stare sa am grija de copilul meu...
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bulinutza o sa treaca si o sa fie bine,ai sa vezi! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Off fetelor si noi am trecut prin asa ceva ...cam pe la 8-9 luni.Nu mai retin cand.Era seara o adormisem si imi gasisem de treaba prin bucatarie.Deodata aud un racnet insotit de un planset in hohote.Mandra mea se rostogolise si cazuse jos din pat .M-am speriat de moarte.O perioada buna m-am simtit vinovata pt ceea ce se intamplase.A trecut si asta .Fetita nu a patit nimic.
Bulinutza,o sa fie bine.Nu te mai consuma mami |
|
|