ati scapat bebele din brate sau din pat?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bea86
Scris: Friday, September 5, 2008 2:37 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
iulia a cazut ptr prima data din pat la 5 luni si eu m-am speriat mai tare ca ea am plans amandoua am vrut sa merg la spital la urgente
acuma nu mai ii de lasat din ochi mai bine in rotobil decat in pat singura in camera
dya
Scris: Friday, September 5, 2008 2:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
bea86 wrote:
iulia a cazut ptr prima data din pat la 5 luni si eu m-am speriat mai tare ca ea am plans amandoua am vrut sa merg la spital la urgente
acuma nu mai ii de lasat din ochi mai bine in rotobil decat in pat singura in camera

Asa se intimpla deobicei noi parintii ne speriem mai tare ca bebeii , Cezara mea nu a cazut deocamdata si sper sa nici nu o pateasca insa a fost cit pe ce si m-am speriat de numa asa ca nici nu vreau sa aflu cum as reactiona daca ar cadea.
PS. Bea in pozica ta de la avatar bebelasa cea mica nu este cumva bubulina lui Stefania noastra ca tare bine seamana si acum am vazut ca esti din Timisoara.sic ras angel
giorgia
Scris: Saturday, September 6, 2008 1:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/16/2008
o doamne nu... si sper sa nu mi se intample niciodata. nervi
Sfefania_Johansson
Scris: Saturday, September 6, 2008 1:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
dya wrote:

PS. Bea in pozica ta de la avatar bebelasa cea mica nu este cumva bubulina lui Stefania noastra ca tare bine seamana si acum am vazut ca esti din Timisoara.sic ras angel

ba daras
dya
Scris: Saturday, September 6, 2008 2:20 PM
Nivel

Sfefania_Johansson wrote:

ba daras

Ma gindeam eu....sic pupici
Sfefania_Johansson
Scris: Saturday, September 6, 2008 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
apare si in jurnalras

si ca sa nu fiu total off-topic..si jacqueline a cazut 1 data din pat..dar a avut reflexe buneras la fel si eu..care am reusit sa infig piciorul sub capsorul ei inainte sa atinga podeauauff
s-a speriat, a matait cam 10 secunde..si pe urma a uitatsic
Ana
Scris: Tuesday, November 11, 2008 1:11 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
na...fetelor asa e cu copiitopai ...si riccardo o cazut pe la3 luni...eu cat de obosita eram...nu am auzit a uzit sotul ...dar vai ce sperietura a tras...pt k kand la ridicat de jos el dormea...si so speriat k e mort.....va dati seamacry pale pale pale pale vreo luna nu mai puteam dormi...cand il luam langa mine sa ii dau piept aveam ochii ca cepeleWow Wow Wow Wow nu ma puneam la somn pana nu isi facea mofturile si dupaia il puneam in patutz...a fost o sperietura groaznica pentru sotul meu...si pentru mine...de atunci nu a mai cazut pt k doarme in patut si ii dau laptit cu sticluta akolo
steag steag steag steag steag steag
bulibuli
Scris: Tuesday, November 11, 2008 5:43 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
dya wrote:

Ma gindeam eu....sic pupici

Sherlocksic
Ana
Scris: Wednesday, November 12, 2008 9:31 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
thumright thumright ras pupici
dya
Scris: Wednesday, November 12, 2008 1:33 PM
Nivel

bulibuli wrote:

Sherlocksic

hohot hohot hohot Oui,oui....je m'appel Holmes , Sherlock Holmes .sic ras angel
raly
Scris: Thursday, November 13, 2008 7:20 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
dya wrote:

hohot hohot hohot Oui,oui....je m'appel Holmes , Sherlock Holmes .sic ras angel

hohot hohot hohot Mrs Dya Holmes!hohot hohot
marmita
Scris: Thursday, November 13, 2008 8:55 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
Andra a cazut prima data pe la vreo 4-5 luni, din patul nostru direct pe baxul de pampersi, nu a patit nimic, dar din patul ei a mai cazut noaptea, eu am 2 perne mari ce le pun jos langa pat, asta e, se foieste..., din brate niciodata nu am scapat-o
ingerash
Scris: Thursday, November 13, 2008 9:48 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
raly wrote:

hohot hohot hohot Mrs Dya Holmes!hohot hohot

:018: cool cool cool cool

Am patit-o cu Madalina,cand avea 3 luni jumate;am lasat-o pe pat pana am dus pampersul la cos,cand vin in camera,Ionut tipa de mama focului,ea cazuse pe el pentru ca flacaul meu are pasiunea de-a sta lungit pe jos si Madalina aterizase pe spatele lui,ea nu plangea,inca era zambareata,dar m-am temut pentru Ionut,spatele luiuff
madanuta
Scris: Thursday, November 13, 2008 2:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Din brate nu am scapat copilul.
Acum cateva luni a cazut din pat langa mine un nepotel, am zis ca lesin eu, copilul s-a speriat un pic, dar eu am fost trecuta de toate caldurile fricii.
Aaaaaaaaa...mi-am amintithohot hohot hohot Stateam noi(eu si sotul) linistiti la masa si din cand in cand ne uitam la Cristina (statea in coltul canapelei cu o perna pe picioare). Eu ii zic sotului: o sa cada copilul! El imi zice mie: o sa cada copilul! Si uite asa , a cazut copilul sub masuta din fata canapelei, nah...ca sa avem si noi motiv de cearta...eu ca el e de vina, el ca eu sunt...
Eram si noi tineri, ce sa-i faci...acum ma amuz, dar atunci tare speriati mai eram cearta
cristinaflorina
Scris: Thursday, November 13, 2008 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Nu a cazut niciodata slava Domului si sper sa nici nu se intimple. Si eu tot in patut direct ii dau sa paoe mai ales naoptea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.