|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Va zic si eu una mai tarziu sa prind curaj...si nu la primul copil ci la al treilea,asta e rusinea |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fetele, nu ma bucur ca ati patit-o, dar parca ma bucur ca nu-s singura! Cand o ajunge Bibi adolescent cu figuri de mi se taie rasuflarea, cu par colorat si piercing-uri si o sa ma ignore si enerveze la maxim.. o sa stiu de unde i se trage... |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Buli mami daca te consoleaza cu ceva Timea cade zilnic. Ieri de exemplu a cazut de 3 ori. Pur si simplu nu am cand sa o prind. A inceput sa mearga si nu e sigura pe picioruse dar ea e Zorro si crede ca poate. Intr-o fractiune de secunda a zburat de langa mine si mai prinde-o daca poti.... |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ericut. 3 ani. Tzup-tzup pe pat. Aruncat pe spate, din joaca. Venit cu capul de " muchia " patului. Tasnit sangele ca la filme horror. Mami face atac de panica, cu tremurat si tot tacamul. Copchilul nu se lasa mai prejos si-mi face si el spasmul hohotului de plans. Isi pierde cunostinta. Tati se mobilizeaza si lasa copchii cu vecina. Mami iese in papuci de casa si fuge la spital. Asteptat. Cusut. Nedormit 3 nopti.
Ericut. 3,5 ani. Fugarit prin casa cu ceilalti. Mami - la telefon. Impiedicat. Cazut cu fruntea in hol, de un colt unde se imbina 2 bucati de gresie. Tasnit sangele ca la filme horror. Mami face atac de panica cu tremurat si tot tacamul. Copchilul nu se lasa mai prejos si-mi face si el spasmul hohotului de plans. Isi pierde cunostinta. Tati se mobilizeaza si lasa copchii cu vecina. Mami iese in papuci de casa si fuge la spital. Asteptat. Cusut. Nedormit 3 nopti. Semn de buna purtare.
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Kali la voi a fost cu bis!Bine ca a trecut ! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Off, fiecare cu stilul lui Poate sa-i cresti intr-un glob, ceva, sa nu pateasca chiar nimic...
Aici ne spovedim, noi mamicile, da?!
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Off rau e cand se intampla chiar sub ochii tai ... eu din fericire cu Kari nu am avut accidente cu spart de cap, doar o buzita sparta. Dar mereu stateam cu grija dupa ea sa nu o pateeasca! Am avut noroc ca de mica a stiut sa alerge bine radicand toata talpa de pe sol fara sa tarsaie ...
Pupici la cucuie si bubite !
Urmeaza si la noi runda a doua de emotii ... dar abia astept sa-l vad mergand ! |
| kali wrote:Ericut. 3 ani. Tzup-tzup pe pat. Aruncat pe spate, din joaca. Venit cu capul de " muchia " patului. Tasnit sangele ca la filme horror. Mami face atac de panica, cu tremurat si tot tacamul. Copchilul nu se lasa mai prejos si-mi face si el spasmul hohotului de plans. Isi pierde cunostinta. Tati se mobilizeaza si lasa copchii cu vecina. Mami iese in papuci de casa si fuge la spital. Asteptat. Cusut. Nedormit 3 nopti.
Ericut. 3,5 ani. Fugarit prin casa cu ceilalti. Mami - la telefon. Impiedicat. Cazut cu fruntea in hol, de un colt unde se imbina 2 bucati de gresie. Tasnit sangele ca la filme horror. Mami face atac de panica cu tremurat si tot tacamul. Copchilul nu se lasa mai prejos si-mi face si el spasmul hohotului de plans. Isi pierde cunostinta. Tati se mobilizeaza si lasa copchii cu vecina. Mami iese in papuci de casa si fuge la spital. Asteptat. Cusut. Nedormit 3 nopti. Semn de buna purtare.
Ai supravietuit!! Ca mie imi sta inima numai cat citesc.... Cred ca as muri cu zile.. Daaaaa Doamne sa nu (mai) patim niciodata!!!!!! |
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bulibuli wrote:Ai supravietuit!! Ca mie imi sta inima numai cat citesc.... Cred ca as muri cu zile.. Daaaaa Doamne sa nu (mai) patim niciodata!!!!!!
Doamne ajuta!! Cumva... nu stiu cum... am supravietuit! Dar...
Si, o buna bucata de vreme am avut tendinta sa stau la fundul lui si ma luau transpiratiile reci cand il vedeam pe tobogan - pentru ca nu mai am nici acum incredere in capacitatea lui de coordonare ( oricum el e un copil care a fost dintotdeauna predispus la accidente din cauza ca nu e atent ). E foarte zapacit si stangaci - la modul general e haios, insa numai eu stiu cate nopti nedormite am avut cu el din cauza loviturilor. Oricum, tot de atunci l-am dat la kineto, sa-i dezvolte lateralitatea si coordonarea. Am considerat ca-i trebuie. Asadar, si acum merge 1 data/sapt. la " sport ". |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bulibuli,nu te mai stresa de ce zice dumneaei,se intampla....uneori cat am vrea sa fie in siguranta nu ne reuseste,ei se zbat in brate,se arunca in genunchi,mai dau si cu nasucu de pamant.....Davidutzu a intrat intr-o faza cu uitatu intr-e picioruse,mereu da cu fruntea de parchet,se tranteste in genunchi si topaie....Ionut il tot ia de maini,ba in brate si mie frica sa nu-l scape,Madalina ii tot da sa manance diverse....nu stiu ce curaj avea mama,tata sa ma lase 2 ore cu fratii(fratele cel mic avea 1 anisor) si sora acasa,eu o copila de 10 anisori si cu cheia de gat eu nu am curaj |
| Da, mi-aduc aminte si ma ia groaza... erau alte vremuri!! |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bulibuli wrote:Da, mi-aduc aminte si ma ia groaza... erau alte vremuri!!
Da,erau |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| la dominik nu mai stiu exact cate luni avea .mi-a cazut de pe masa de schimb.o aveam in baie .m-am aplecat sa scot rufele din masina de spalat.mai facusem asta inainte de sute de ori.in ziua aia erau niste lenjerii si nu le-am putut scoate cu o mana cum faceam de obicei ,se incurcasera.m-am uitat la el statea pe spate si se juca cu o mostra de sampon de bebe.am zis ca iau mana si o pun la loc.am vazut cu coada ochiuluyi cum pica sticluta si el se arunca dupa ea.am dat sa al pind de picior dar tot sia dat cu capu de ciment .nu gresie nu covor direct ciment.am urlat ca disperata.tati dormea s-a trezit de buum si de tipetele noastre . si seby sa nu ramana mai prejos saptamana trecuta intr-o zi a cazut de pe canapea cu noi toti in camera.dominik vroia cort cu paturi si tati nu vroia sa ai faca si e ataaaaaaaaaaaaaat de enervant cand vrea ceva ca nu mai tace.ai facuse tati un cort si la pus si pe bebe acolo dar dominik nu are stare in cur si a iesit a intrat si a cazut patura.seby nu mai vroia.asa ca e u desteapta pun copilu in coltu de la coltar si ma duc sa ai fac la dominik cort dor incercam sa ridic scaunu ala care e de la coltar si era cam greu.sotu era pe coltar dar vazand cum ma chinui a venit in ajutorul meu si odata auzim zdup si planset.norocul lui ca era o patura pe jos si nu s-a lovit asa de tare.dar a tipat de numa. si imi promisesem sa am mai mare grija acum sa nu se mai intample ca de e al doilea si stiu mai bine |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Fetelor va rog sa ma iertati dar am ras de m-am prapadit de "pataniile" voastre. Sa nu ma intelegeti gresit, stiu ca treaba e foarte serioasa dar ati povestit asa haios.... Acum sa va spun si eu ce am patit cu baiatul cel "mare". Avea Albert un an si ceva, abia invatase sa mearga si ieseam amandoi din bucatarie, ma uit sa nu isi puna mana la usa cum avea obicei si ma pregatesc sa inchid usa in urma lui. Usa... nu se inchidea si eu insist si o trag mai tare, dupa care aud un tipat Imediat dupa ce m-am uitat eu sa nu isi puna mana la usa, el o si pusese...dar nu oriunde ci acolo la balama si eu ca o desteapta ce sunt trageam de usa si nu intelegeam de ce nu se inchide A urmat apoi o repriza de plansete, urlete....ii prinsesem degetul mare de la mana dreapta. Imediat i s-a umflat de nu mai stiai ca era deget sau altceva. Bineinteles ca am mers cu el la urgente, imi era teama sa nu ii fi rupt osul dar a fost bine si in cateva zile s-a desumflat. Apoi, cand avea Albert 2 ani dadeam cu aspiratorul in dormitor iar el se juca pe hol. Cum o fi reusit nu stiu dar cert e ca a alunecat si s-a lovit in zona tamplei de coltul peretelui. L-am dus iar la urgente, s-a uitat dr ciudat la mine pt ca nu am stiut sa ii explic cum a cazut dar multumesc lui Dumnezeu ca nu a patit nimic. Nu isi doreste nimeni sa pateasca asa ceva si oricate masuri de precautie iti iei tot se mai intampla, asta e, mergem mai departe. |
|
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ingerash wrote:bulibuli,nu te mai stresa de ce zice dumneaei,se intampla....uneori cat am vrea sa fie in siguranta nu ne reuseste,ei se zbat in brate,se arunca in genunchi,mai dau si cu nasucu de pamant.....Davidutzu a intrat intr-o faza cu uitatu intr-e picioruse,mereu da cu fruntea de parchet,se tranteste in genunchi si topaie....Ionut il tot ia de maini,ba in brate si mie frica sa nu-l scape,Madalina ii tot da sa manance diverse....nu stiu ce curaj avea mama,tata sa ma lase 2 ore cu fratii(fratele cel mic avea 1 anisor) si sora acasa,eu o copila de 10 anisori si cu cheia de gat eu nu am curaj
nu e vorba ca au fost alte vremuri,noi suntem altfel....am o prietena care isi lasa copiii acasa singuri(7 si 5 ani).de nevoie ca lucreaza amandoi si cate o ora-doua nu are ce face cu ei.mie in schimb mi-e frica....i-am mai lasat 10-15 minute,maxim jumatate de ora(fara lukas).chiar ieri a trebuit sa merg pana la magazin sa cumpar ceva,si se rugau de mine sa ii las acasa,dar nu am avut curaj
si cu loviturile,lukas are probleme cu mersu inainte si cu capul in spate si da cu capul in ziduri,stalp si cine mai stie ce... |
|
|