ati scapat bebele din brate sau din pat?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
amy25
Scris: Sunday, December 23, 2007 10:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mihaela75
Scris: Sunday, December 23, 2007 10:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
nu pale pale pale si sper sa n-o fac mai ales ca acum cu Arti am obiceiul prost de a face o mie de alte lucruri cu el in brate.
Lilly of the valley
Scris: Sunday, December 23, 2007 11:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Din pat a mai cazut, dar cand avea deja 1 anisor implinit si urca si cobora singura, dar din brate nu.

Miha un marsupiu, cand incepe sa-si tina Arti capsorul bine!
Fluturas
Scris: Monday, December 24, 2007 12:18 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
darius a avut 5 luni cand a cazut prima data din pat,karina...nu stiu exact,dar tot pe acolo.e sperietura mare,dar nu li s-a intamplat nimic.
din brate nu i-am scapat niciodata
MNiko
Scris: Monday, December 24, 2007 2:54 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
butterfly wrote:
darius a avut 5 luni cand a cazut prima data din pat,karina...nu stiu exact,dar tot pe acolo.e sperietura mare,dar nu li s-a intamplat nimic.
din brate nu i-am scapat niciodata

Subscriu. Cristina a cazut din pat tot pe la 5 luni. Nici nu stiam ca poate sa se rostogoleasca ca altfel n-o scapam eu din ochi. Sperietura a fost mai mare (si la mine si la ea)
afrodita-elena
Scris: Monday, December 24, 2007 4:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/10/2007
si Elenusa a cazut din pat la 6 luni...exact cand a implinit 6 luni...of ce m-am speriat,.,,ea radea..era patul jos..slava domnului
Miri
Scris: Tuesday, December 25, 2007 10:18 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Si Sara a tras prima ei cazatura "serioasa" tot pe la 6 luni...nici acum nu-mi imaginez cum a ajuns din mijlocul patului din dormitor, jos, intre pat si geam..scratch si asta in doar cateva secunde.sic
zaza_
Scris: Friday, May 2, 2008 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Si Matei a cazut din pat, de 4 ori, dar nu a patit nimik. O data a bubuit podeaua cu el si s-a speriat si a plans, in rest parca nu s-ar fi intamplat nimic. Statea pe covor cuminte si discutau, el si covorul....Oricum, nu mai sta singur in pat deloc, niciodata!!!!
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, May 4, 2008 1:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Ne inscriem si noi in acest clubhainoroc , a cazut de 3 ori la 7 luni din patul mare, de doua ori statea si eu langa ea...cad ce sa le faci...
Apoi nu a mai cazut pana la un an si jumatate dar deja ne specializasem in a cadea din multiple pozitii asa ca una in plus din pat nu mai conta.
ingerash
Scris: Sunday, May 4, 2008 7:22 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Madalina a cazut din pat,dar a ajuns pe spatele lui Ionut,el se juca cu o masinuta culcat pe mocheta,eu am mers doar sa duc un pahar in chiuveta si am auzit cum urla Ionut,Madalina zambea si cauta cu ochii in jur,era totusi nedumerita.Avea 4 luni .
M-am speriat si am fost cu Ionut la control ca sa vad daca nu a ramas cu vreo problema la spate{coloana},ma bucur ca totul e ok si nu a ramas cu urmari,de atunci nu mai sta culcat pe josnono
Mela
Scris: Sunday, May 4, 2008 7:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
din brate nu i-am scapat,sper sa nici nu mi se intample vreodata pale
Larisa a mai cazut din pat,o mai face si acum noaptea,se invarte pana reuseste uneori sa ajunga jos.
Mihai inca nu a cazut din patut.
raly
Scris: Monday, May 5, 2008 6:49 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
din brate nu i-am scapat niciodata,din pat Cosmin a cazut de muuulte ori si mai cade si acum,raul inca nu a cazut!
petro
Scris: Tuesday, May 6, 2008 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Darius era sa cada din pat cand avea 7 luni jumate. L-am asezat pe patul nostru cu spatele la margine, s-a lasat pe spate si l-am prins inainte de a da cu capul de parchet. Mama ce sperietura am tras!!! Bine ca nu si-a dat seama si a inceput sa rada de m-am calmat instantaneu, ca de incepea sa planga plangeam cu el. Asa fac de obicei cand plange tare (mai ales de cand il chinuie gingiutele )fool nervi nervi nervi plans
rosenfeld_claudia
Scris: Saturday, August 30, 2008 5:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/10/2008
Uf, ma bucur ca nu sunt singura mamica a carui bebe a cazut din pat. Si Vlad a cazut zilele trevute din pat, tot asa ca si voi nici eu nu stiam ca se poate rostogoli de doua ori... Asa e cu astia mici, invata repede trucuri noi! Ne-am speriat rau, mai ales eu, o jumatate de ora tot mi-au tremurat picioarele de sperietura!pale pale pale
oanalaurisa
Scris: Saturday, August 30, 2008 9:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
rosenfeld_claudia wrote:
Uf, ma bucur ca nu sunt singura mamica a carui bebe a cazut din pat. Si Vlad a cazut zilele trevute din pat, tot asa ca si voi nici eu nu stiam ca se poate rostogoli de doua ori... Asa e cu astia mici, invata repede trucuri noi! Ne-am speriat rau, mai ales eu, o jumatate de ora tot mi-au tremurat picioarele de sperietura!pale pale pale

Asa mi-a facut si mie Mira doua tumbe,dar a cazut cu caputul pe panza de la patut,ca a cazut din patul mare,dar n-a patit nimic.
Eu am luat-o in brate de parca nimic nu s-ar fi intamplat si n-a plans deloc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.