Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| nu si sper sa n-o fac mai ales ca acum cu Arti am obiceiul prost de a face o mie de alte lucruri cu el in brate. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Din pat a mai cazut, dar cand avea deja 1 anisor implinit si urca si cobora singura, dar din brate nu.
Miha un marsupiu, cand incepe sa-si tina Arti capsorul bine! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| darius a avut 5 luni cand a cazut prima data din pat,karina...nu stiu exact,dar tot pe acolo.e sperietura mare,dar nu li s-a intamplat nimic. din brate nu i-am scapat niciodata |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| butterfly wrote:darius a avut 5 luni cand a cazut prima data din pat,karina...nu stiu exact,dar tot pe acolo.e sperietura mare,dar nu li s-a intamplat nimic. din brate nu i-am scapat niciodata Subscriu. Cristina a cazut din pat tot pe la 5 luni. Nici nu stiam ca poate sa se rostogoleasca ca altfel n-o scapam eu din ochi. Sperietura a fost mai mare (si la mine si la ea) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| si Elenusa a cazut din pat la 6 luni...exact cand a implinit 6 luni...of ce m-am speriat,.,,ea radea..era patul jos..slava domnului |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si Sara a tras prima ei cazatura "serioasa" tot pe la 6 luni...nici acum nu-mi imaginez cum a ajuns din mijlocul patului din dormitor, jos, intre pat si geam.. si asta in doar cateva secunde. |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Si Matei a cazut din pat, de 4 ori, dar nu a patit nimik. O data a bubuit podeaua cu el si s-a speriat si a plans, in rest parca nu s-ar fi intamplat nimic. Statea pe covor cuminte si discutau, el si covorul....Oricum, nu mai sta singur in pat deloc, niciodata!!!! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Ne inscriem si noi in acest club , a cazut de 3 ori la 7 luni din patul mare, de doua ori statea si eu langa ea...cad ce sa le faci... Apoi nu a mai cazut pana la un an si jumatate dar deja ne specializasem in a cadea din multiple pozitii asa ca una in plus din pat nu mai conta. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Madalina a cazut din pat,dar a ajuns pe spatele lui Ionut,el se juca cu o masinuta culcat pe mocheta,eu am mers doar sa duc un pahar in chiuveta si am auzit cum urla Ionut,Madalina zambea si cauta cu ochii in jur,era totusi nedumerita.Avea 4 luni . M-am speriat si am fost cu Ionut la control ca sa vad daca nu a ramas cu vreo problema la spate{coloana},ma bucur ca totul e ok si nu a ramas cu urmari,de atunci nu mai sta culcat pe jos |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| din brate nu i-am scapat,sper sa nici nu mi se intample vreodata Larisa a mai cazut din pat,o mai face si acum noaptea,se invarte pana reuseste uneori sa ajunga jos. Mihai inca nu a cazut din patut. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| din brate nu i-am scapat niciodata,din pat Cosmin a cazut de muuulte ori si mai cade si acum,raul inca nu a cazut! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Darius era sa cada din pat cand avea 7 luni jumate. L-am asezat pe patul nostru cu spatele la margine, s-a lasat pe spate si l-am prins inainte de a da cu capul de parchet. Mama ce sperietura am tras!!! Bine ca nu si-a dat seama si a inceput sa rada de m-am calmat instantaneu, ca de incepea sa planga plangeam cu el. Asa fac de obicei cand plange tare (mai ales de cand il chinuie gingiutele ) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Uf, ma bucur ca nu sunt singura mamica a carui bebe a cazut din pat. Si Vlad a cazut zilele trevute din pat, tot asa ca si voi nici eu nu stiam ca se poate rostogoli de doua ori... Asa e cu astia mici, invata repede trucuri noi! Ne-am speriat rau, mai ales eu, o jumatate de ora tot mi-au tremurat picioarele de sperietura! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Asa mi-a facut si mie Mira doua tumbe,dar a cazut cu caputul pe panza de la patut,ca a cazut din patul mare,dar n-a patit nimic. Eu am luat-o in brate de parca nimic nu s-ar fi intamplat si n-a plans deloc.
|
|
|