ati scapat bebele din brate sau din pat?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
PrincessLilou
Scris: Thursday, March 14, 2013 1:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
Sophie la 1 an a cazut din high chair, in cap, de fata cu soacra-mea. nu pe mocheta, pe linoleum. copilul a scancit un pic, soacra a bocit. a chemat ambulanta (250$). sophie deja nu mai avea nimic, mai panicata era soacra. a trebuit sa plec si eu de la serviciu mai devreme ca sa linistesc soacra, ca bobocu' era mult si bine adormit.

pe la doi ani, sophie sarea pe canapea. i-am explicat de o mie de ori ca o sa cada. a sarit o data si a cazut in fund pe mocheta. a durut-o poponetul dar nu a indraznit sa planga ca m-am uitat la ea si o mustram doar din priviri. stia ca e vina ei.

acum vreo luna, in bucatarie, venea la mine sa ii mai dau suc intr-un pahar normal de sticla. l-a scapat si a mai si inceput sa umble prin jur desculta sa faca ea curatenie. am luat-o pe sus si am dus-o la taica-su. am facut o examinare noi rapida si nu avea nimic. la doua zile tot ea a gasit o bucatica de pahar ascuns printre dulapuri.
Deyu.
Scris: Thursday, March 14, 2013 8:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Nici eu nu am scapat-o din brate pe Ali niciodata.
Hm..o singura data a cazut din pat (pe la 4 luni)atunci cand m-am dus pana in bucatarie dupa biberon. La noi bucataria e la parter, iar camera noastra in primul etaj, ne trebuie un lift. hohot
Cu toate ca am pus-o in mijlocul patului intre perne mari. Prichindelul meu face gimnastica de acum! DistanceKiss
SimonaBirta
Scris: Sunday, March 31, 2013 9:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/8/2013
Buna, mamicilor. Fetita mea are 11 luni. A cazut de vreo 4 ori din pat. Prima data era sa fac cu inima, am luat-o la un control corporal sa vad daca e intreaga. Am tremurat toata ziua de spaima. La celelalte cazaturi nu am mai fost panicata, eram la faza: am mai incercat asta. Sotului nici pana astazi nu i-am spusBlushing Ar face o criza!!!disputa1 angry angry angry
Alma.Ionescu
Scris: Wednesday, October 2, 2013 7:53 PM
Nivel

Inregistrat: 9/28/2013
Off! Eu nu am facut-o niciodata, dar nu stiu ce sa zic... uff
Sper sa nu mi se intample. Hands
Dar e un copil. O sa invete sa se joace, sa se rostogoleasca. Este inevitabil. :) Atata timp cat ea va fi bine, nu e nimic! computerlove
ela94
Scris: Sunday, November 17, 2013 1:49 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2013
pale am patit-o si eu cu nepotica mea..chiar in ziua in care a implinit 9 luni. a invatat sa se intoarca pe burtica, am fost la sora mea pt ca m-a chemat sa stau putin cu fetita ea avea ceva treaba pe afara. toate bune si frumoase pana cand nepotica a imprastiat toate jucariile din cosuletul pt jucarii iar eu m-am pus sa le adun, am pus-o in patut pe burta..si nu m-am gandit sa o pun pe spate si sa inchid patutul sau sa o las in pat, acolo unde aveam eu treaba....cand ma intorc spre patut deja o vad cum lasa capul pe spate...si poc pale a inceput sa plangaaa era cu ochii in lacrimi si eu speriata (ca nu e copilul meu si chiar de ar fi' tot speriata as fi' fost) am luat-o repede in brate, am leganat-o am vorbit cu ea..si pana la urma s-a oprit din plans dupa aceea a fost toata un zambet. patutul nu e asa inalt...zic eu are vre-o 50-60 cm de la sol. "bomba" este, ca am aflat ca mai picase de 2 ori din patut o data pe la 2-3 luni cand a inceput sa se miste si o data pe la 4-5 luni. momentul acela cand o picat nu pot sa il uit inca si nici sa il descriu, acum ma gandesc de ce nu am facut asa sau de ce am facut si ma rog sa fie bine, sora-mea a fost cu ea la control la med. de fam. al fetei dar nu am auzit-o sa spuna ceva de capisor. am intrebat-o pe mama ce se intampla daca pica din patut in cap copii si a spus ca "depinde, unii pot sa nu mai vorbeasca" (ceva de genu) m-am speriat asa tare cand a picat, mai ales cand am auzit ca a mai picat inca de 2 ori uff, nu stiu de ce nu mai vorbeste inainte pe la 8-9 luni spunea tata, acum are 10 luni si mai spune nana, sper sa nu fie din vina mea ca nu am fost cu ochii pe ea. orice sfat e bine venit. din cate am citit nu sunt singura care a patit-o. sper sa vorbeasca si sa fie totul bine. apropo sora-mea nu stie de "mica Aventura" a fetei Blushing si nici nu vreau sa afle pentru ca s-ar supara pe mine cred :|
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.