Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Nu.Consider ca si copiii au dreptul la propriul lor nume. Nu am vrut sa pun numele meu fiica-mii, iar de era baiat nu as fi vrut sa-i pun acelasi nume ca si taica-so.Mi se pare aiurea sa aiba toti in familie acelasi nume..de ex...pe bunicul ei din partea tatalui il cheama Ovidiu,pe tatal ei tot Ovidiu...daca mai faceam un baiat si sa-i fi pus numele tot Ovidiu..dezastru. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nu. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu Mi se pare ridicol, cand chem cine raspunde ? |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Uite ca eu i-am pus Cristina-Iulia, si pe sot il cheama Iulian, dar nici gand sa o strigam Iulia. E doar acolo si atat! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce radicale sunteti Eu am votat Da ! Ai mei amandoi sunt Maria si Mario de la ta-su' Marius ! si de la strabunicile lor , 3 Marii ! si o Floarea = Jasmine la Marioara mea ! Iar Vlad e ales de Tatal meu ! :018: |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Pai nu se pune,nu e acelasi nume. Nu vorbim de variatii ci exact de nume ,eu asa inteleg acelasi nume sa-i fi pus baiatului numele tatalui Ca idee: Mama: -Viorele ,vino la mine ! Copilul: -Vin, mami. Mama: -Nu tu, Viorele,tac'-tu. Copilul: -Viorele tac'-tu , du-te la mami! :018: |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Pai atunci intrebarea are mai multe variante de raspuns. Daca e vorba de nume identice, atunc si eu zic NU. Am zis DA pt ca era vorba de Roberta si Robert. |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| t-mihaela wrote:Pai nu se pune,nu e acelasi nume. Nu vorbim de variatii ci exact de nume ,eu asa inteleg acelasi nume sa-i fi pus baiatului numele tatalui Ca idee: Mama: -Viorele ,vino la mine ! Copilul: -Vin, mami. Mama: -Nu tu, Viorele,tac'-tu. Copilul: -Viorele tac'-tu , du-te la mami! :018: tare tare tare pai asa si este chiar nu imi place chestia asta |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu nu i-as pune numele cum e strigat tati , dar i-as putea pune al 2-lea nume . Karinei i-am pus si Ioana dupa tatal meu, dar puteam sa-i pun si nume de floare ca mama mea. Noi suntem in cautare de nume de baiatel si nu ne putem hotari. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| t-mihaela wrote:Pai nu se pune,nu e acelasi nume. Nu vorbim de variatii ci exact de nume ,eu asa inteleg acelasi nume sa-i fi pus baiatului numele tatalui Ca idee: Mama: -Viorele ,vino la mine ! Copilul: -Vin, mami. Mama: -Nu tu, Viorele,tac'-tu. Copilul: -Viorele tac'-tu , du-te la mami! :018:
pai pe copchil il strigi J.R. |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| bereea wrote:pai pe copchil il strigi J.R.
:018: |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| IL STRIGI VIOREL JUNIOR VINO LA MAMA PREA MULT DACA IL STRIGI DOAR JUNIOR ...E CA SI CUM LA-I NUMIT JUNIOR PRENUMELE VIOREL NUMAI ARE ROST ...JUNIOR IN SUS JUNIOR IN JOS SARACUL COPIL NU ISI POATE FOLOSI PRENUMELE |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Da, Jr Junior - ta'su lu' asta micu Deviatii de la nume , ok .... atunci Nu ! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ei, se cunoaste ca nu aveti familion mare si snob, ca -n Dallas, ce are J.R.? Suna prea gipsy??? Sau Henry al 3-lea, puiul mamii, vino-ncoace??
Deci ma bucur ca am fata |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| La noi tati este Ionut in cartea de identitate, Ionut, John sau Tati in casa, iar primul baiat este Ioan. Numele l-am ales pe alte considerente decat cel al "mostenirii" familiale |
|
|