Ati inceput sa simtiti spiritul Craciunului ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Tuesday, December 9, 2014 12:18 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ca sa raspund scurt si la obiect la intrebarea topicului... DAAAAAAA!!! yes
De pe la 1 Decembrie chiar si tare bine mai e!!! innori
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, December 9, 2014 1:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
mai fetele ....oare de ce ma indispun pe mine Sarbatorile??? in fiecare an imi propun sa ma bucur si nu reusesc. ma apuca nervii si agitatia de la inceputul lunii deja Cray
kali
Scris: Tuesday, December 9, 2014 2:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Cred ca din cauza stresului si a treburilor care se aduna pe zi ce trece. Poate ca sunt si distrasa de serbarea copiilor de la gradi - pe care o urasc!! -, organizari de... diverse pe la scoala, ziua lui Eric, ziua mamei, concert la Bucuresti, ziua Alexiei, diverse alte aniversari, alergat - la propriu - dupa cadouri...
... cred ca anul asta nu am timp de Craciun. Astept...

Alexandra, NuStiu Mie foarte rar mi se intampla.
AdrianaC
Scris: Tuesday, December 9, 2014 2:33 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Si la noi se simte din plin !

Am impodobit intai casuta

Apoi pe 7 decembrie am cumparat si bradutul si l-am impodobit si pe el...

Acum asteptam cumintei sa soseasca si Mos Craciun... Nu mai avem mult de asteptat si timpul trece foarte repede...
marivic
Scris: Tuesday, December 9, 2014 4:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Daa....sotul a impodohbit prin curte,apoi ieri am impodobit bradutul in casa.....este si agitatia,dar este frumos.....una peste alta.
monica irimia
Scris: Tuesday, December 9, 2014 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Adriana, casa ta arata ca in filmele americane. hearts Foarte frumos decorata. Bravoo
Eu nu am inceput sa simt spiritul Craciunului pentru ca e multa agitatie la serviciu si un volum mult mai mare de munca, foiala cu copilul prin oras, aniversari, cumparaturi de cadouri, facut curatenie, planuri si timp de odihna ioc! Dar cu siguranta ca voi fi in mare verva cu cateva zile inainte cand vom impodobi bradul si voi intra in concediu. angel
Alexandra, nici mie nu mi se intampla, de obicei imi pastrez o stare speciala si sacra pentru toate zilele de Sarbatori.
marivic
Scris: Tuesday, December 9, 2014 7:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Bradutul nostru
img
ingerash
Scris: Tuesday, December 9, 2014 7:42 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Este o perioada plina de surprize.Imi place Craciunul,dar in perioada asta primeaza pregatirile pentru micuta ce va sosi ,viteza nu prea am....tocmai am fost prin oras,ne-am pozat cu Mosu`,copii au primit cate un cadou.
Sambata impodobim bradul.Speram ca David sa nu il darame.....si prin oras dorea sa atinga,traga de ornamente,mangaia renii ornamentali......
t-mihaela
Scris: Wednesday, December 10, 2014 6:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Nu simt nimic, sarbatoarea asta mai mult ma deprima, abia astept sa treaca .NuImiPasa
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, December 10, 2014 8:39 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
t-mihaela wrote:
Nu simt nimic, sarbatoarea asta mai mult ma deprima, abia astept sa treaca .NuImiPasa

pfaiii in sfarsit nu sunt singura
Eileen
Scris: Wednesday, December 10, 2014 8:45 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Adriana Love Love Big Surprise Big Surprise Big Surprise love love foarte foarte frumos, ca in filme e la voi ...si noi am facut doar bradul , de Mos Nicolae, fara alte ornamente.
La noi e urat ca s-a cam topit toata zapada si acum ploua aiurea , si iti cam sterge din farmecul sarbatorilor de iarna.
Eu ador sarbatorile de iarna , mai ales atunci aproape cand mergem la ai nostri coeur coeur
Alexandra , Mihaela , sunt sigura ca nu sunteti singurele care nu simt sarbatorile de iarna pupici
Cris-DL
Scris: Wednesday, December 10, 2014 9:34 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Frumos, Adriana!!

Eileen wrote:

...s-a cam topit toata zapada si acum ploua aiurea , si iti cam sterge din farmecul sarbatorilor de iarna.

Exact...NuImiPasa aaa, plus tampenia de serbare, hotarata luni... ce oameni suciti - saptamana trecuta la sedinta, nici nu vroiau sa auda de serbare!!
+ agitatie la serviciu + colind (3 zile clasa lui Lucaangry + la Deea), zile de nastere, cadouri... sper sa ma linistesc si sa respir incepand cu ziua meaCrazy
...ce vremuri traimboing2
kali
Scris: Wednesday, December 10, 2014 9:50 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cris-DL wrote:

...ce vremuri traimboing2

Agitate! Ca noi!!

Ah, nu am luat in considerare programarile pt. vopsit, mani/pedi, etc... mancatoare de timp in conditiile in care nu am timp. Dar... daca " trebe "...
Cris-DL
Scris: Wednesday, December 10, 2014 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
aaa, nu, astea-s obligatorii, trebe`, trebe`; - daaaa, agitatele sefemajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
bereea
Scris: Wednesday, December 10, 2014 10:29 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am hotarat ca Craciunul nu vine cu bota asa ca....curatenie cat se poate, mancare la fel...mai multa voie buna si distractie. Vreau sa mergem sa vizitam Mercatini di Natale, Vaticanul ca sa vedem bradul si presepele...in rest, nu vreau decat timp petrecut in familie fara musafiri si batai de cap.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.