Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ca sa raspund scurt si la obiect la intrebarea topicului... DAAAAAAA!!! De pe la 1 Decembrie chiar si tare bine mai e!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| mai fetele ....oare de ce ma indispun pe mine Sarbatorile??? in fiecare an imi propun sa ma bucur si nu reusesc. ma apuca nervii si agitatia de la inceputul lunii deja |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Cred ca din cauza stresului si a treburilor care se aduna pe zi ce trece. Poate ca sunt si distrasa de serbarea copiilor de la gradi - pe care o urasc!! -, organizari de... diverse pe la scoala, ziua lui Eric, ziua mamei, concert la Bucuresti, ziua Alexiei, diverse alte aniversari, alergat - la propriu - dupa cadouri... ... cred ca anul asta nu am timp de Craciun. Astept...
Alexandra, Mie foarte rar mi se intampla. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Si la noi se simte din plin !
Am impodobit intai casuta
Apoi pe 7 decembrie am cumparat si bradutul si l-am impodobit si pe el...
Acum asteptam cumintei sa soseasca si Mos Craciun... Nu mai avem mult de asteptat si timpul trece foarte repede... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Daa....sotul a impodohbit prin curte,apoi ieri am impodobit bradutul in casa.....este si agitatia,dar este frumos.....una peste alta. |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Adriana, casa ta arata ca in filmele americane. Foarte frumos decorata. Eu nu am inceput sa simt spiritul Craciunului pentru ca e multa agitatie la serviciu si un volum mult mai mare de munca, foiala cu copilul prin oras, aniversari, cumparaturi de cadouri, facut curatenie, planuri si timp de odihna ioc! Dar cu siguranta ca voi fi in mare verva cu cateva zile inainte cand vom impodobi bradul si voi intra in concediu. Alexandra, nici mie nu mi se intampla, de obicei imi pastrez o stare speciala si sacra pentru toate zilele de Sarbatori. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Bradutul nostru
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Este o perioada plina de surprize.Imi place Craciunul,dar in perioada asta primeaza pregatirile pentru micuta ce va sosi ,viteza nu prea am....tocmai am fost prin oras,ne-am pozat cu Mosu`,copii au primit cate un cadou. Sambata impodobim bradul.Speram ca David sa nu il darame.....si prin oras dorea sa atinga,traga de ornamente,mangaia renii ornamentali...... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu simt nimic, sarbatoarea asta mai mult ma deprima, abia astept sa treaca . |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| t-mihaela wrote:Nu simt nimic, sarbatoarea asta mai mult ma deprima, abia astept sa treaca .
pfaiii in sfarsit nu sunt singura |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Adriana foarte foarte frumos, ca in filme e la voi ...si noi am facut doar bradul , de Mos Nicolae, fara alte ornamente. La noi e urat ca s-a cam topit toata zapada si acum ploua aiurea , si iti cam sterge din farmecul sarbatorilor de iarna. Eu ador sarbatorile de iarna , mai ales atunci aproape cand mergem la ai nostri Alexandra , Mihaela , sunt sigura ca nu sunteti singurele care nu simt sarbatorile de iarna |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Frumos, Adriana!!
Eileen wrote: ...s-a cam topit toata zapada si acum ploua aiurea , si iti cam sterge din farmecul sarbatorilor de iarna.
Exact... aaa, plus tampenia de serbare, hotarata luni... ce oameni suciti - saptamana trecuta la sedinta, nici nu vroiau sa auda de serbare!! + agitatie la serviciu + colind (3 zile clasa lui Luca + la Deea), zile de nastere, cadouri... sper sa ma linistesc si sa respir incepand cu ziua mea ...ce vremuri traim
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cris-DL wrote:...ce vremuri traim
Agitate! Ca noi!!
Ah, nu am luat in considerare programarile pt. vopsit, mani/pedi, etc... mancatoare de timp in conditiile in care nu am timp. Dar... daca " trebe "... |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| aaa, nu, astea-s obligatorii, trebe`, trebe`; - daaaa, agitatele sefe
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Am hotarat ca Craciunul nu vine cu bota asa ca....curatenie cat se poate, mancare la fel...mai multa voie buna si distractie. Vreau sa mergem sa vizitam Mercatini di Natale, Vaticanul ca sa vedem bradul si presepele...in rest, nu vreau decat timp petrecut in familie fara musafiri si batai de cap. |
|
|