Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| gabyta,ninge acum...cu fulgi mari cred ca va ninge si vineri in ziua cand vine Davidutzu,numai sa nu fie drumurile blocate,astia nu mai circula daca vad putina zapada ,intra si in concedii,ca si anul trecut copilasii nu mai puteau de fericire,erau si nerabdatori sa vina mos Nicolae Ce frumos a fost la nasterea dragalasei Vasi a facut o poza cu fulgii. ingerash attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Wow CE frumos ingerash ..la noi Din parti zapada ..si Nikolas...o asteapta cel mai mult ...noi am fost duminica la cumparaturi pt Cadourile copiilor de mos Nicolae ..dar si pt actiunea de pe forum ...asa ca familia mea draga care mi-a parvenit ..fiti pe faza ca vine mosul in curand ...Hehe ce frumos este ca nu se stie ...Si la mine a venit mosul de dimineata ...cu papuci pufosi de casa si o bluzita ..Sotul meu atent |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fetelor, tare ma bucur pentru voi.Eu am inca o starie apatica care nu ma lasa sa ma bucur de nimic.doar puiul meu ma mai inveseleste, dar poate ma molipsesc de la voi si incep sa ma misc si eu.Macar bradul sa-l facem |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| bereea wrote:Fetelor, tare ma bucur pentru voi.Eu am inca o starie apatica care nu ma lasa sa ma bucur de nimic.doar puiul meu ma mai inveseleste, dar poate ma molipsesc de la voi si incep sa ma misc si eu.Macar bradul sa-l facem Hai bereea, nu te mai lasa coplesita de atatea griji, cu putin efort si din partea ta o sa vezi ce sarbatori binecuvantate o sa aveti impreuna
Si eu am inceput sa simpt sarbatorile, la radio numai colinzi, plus ca totul este atat de frumos impodobit in oras.... |
|
| MIRIAM, INCERC |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| hai bereea scumpo, s-a stii ca eu cand m-am inscris pe forum si am inceput s-a citesc cele postate de voi ,postarile tale mi-au treziit un anumit interes si am inceput s-a caut tot mai mult s-a te cunosc dar eu am vazut la momentul acela o altfel de "bereea" nu stiu plina de credinta cu o forta aparte gata s-a invete pe altii....cred ca asa esti tu si trebuie s-a revii acolo ca s-a potiti da randament .
nu stiu daca tu ma poti intelege dar s-a stii ca o zic din suflet ca miesti tare draga
ei si noi am primit cadourile .fetele un joc WII ,tati un palton si eu o lampa cu bulgare de sare |
|
| Flori, iti multumesc pentru cuvintele tale.Sunt constienta ca am "decazut"...sper sa-mi revin |
|
| georgyana,zapada sa topit repede iar dimineata era gheata,mi-am sunat o prietena sa ma insoteasca pana la cabinet la moasa...noroc ca au actionat cu sare ,dar tot mai erau portiuni cu gheata. Felicitari sotului sa le porti cu drag
berea,o stare pink iti doresc
flori,superbe cadouri |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| si da si nu acasa e aproape tot impodobit, ascult colinde ,deocamdata ne-am pregatit de mos nicolaie dar parca totusi ceva lipseste..........sa fie dorul de casa , de familia mea? acolo simt tot timpul spiritul craciunului. anul viitor cu siguranta craciunul o sa il facem acasa, ca asta e al doilea an de cand nu am fost de sarbatori in ro. |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Multumesc Ingerash |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ei, fetele, cum stati cu spiritul de sarbatoare anul acesta? |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| sweet angel wrote:si da si nu acasa e aproape tot impodobit, ascult colinde ,deocamdata ne-am pregatit de mos nicolaie dar parca totusi ceva lipseste..........sa fie dorul de casa , de familia mea? acolo simt tot timpul spiritul craciunului. anul viitor cu siguranta craciunul o sa il facem acasa, ca asta e al doilea an de cand nu am fost de sarbatori in ro.
la fel ca anul trecut |
|
| Este din plin,dar fara zapada!In schimb vad mugurasi,floricele... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cum stati cu moralul, cu pregaturile, cu ornamentele, ca listele ? Ca acasa e zapada .... Vrem si noi ! Noi suntem in plin spirit al Craciunului : Mos Nicolae, serbari de scoala , teatru , ornamente prin casa , bradutzul facut .... mai urmeaza geamantanele si avionul .... Fermentam si numaram noptile ramase .... |
|
| Am facut si noi bradul-sa vedem daca rezista pisicii care pare foarte incantata sa se catare pe el- am cumparat cadourile si am copt turta dulce cat pentru un regiment( avem un plan secret eu si fiica-mea) |
|
|