Ati inceput sa simtiti spiritul Craciunului ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Tuesday, November 1, 2011 8:46 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ce spirit de Craciun cand afara sunt 20 si ceva de grade?Oricum, trebuie saincep sa ma gandesc la cadouri, eu stiu deja ce vreausic
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 1, 2011 2:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Oana , Miha ..... ( si ) aici e totul in pregatiri - magazinele ornate , listele le facem noi saptamanile astea , cumparaturile sunt exclus de lasat pe decembrie ca sunt toate sold out sau e inghesuiala de pe lume de nu iti mai trebuie iesit din casa .... deja sunt winter sales aici !
Plus ca pana pe 1 decembrie trebuie sa ne organizam ce ornam - decoram , culoarea sezonului etc , apoi prospectam piata si cumparat .... ca pe 1 , adica de astazi intr-o luna - facem bradutzul !!!!!! yes
Plus planuri , excursii cu tematica , mergem la spectacole de artificii, etc ...

A , Bereea - si aici ieri au fost 17 grade love
ingerash
Scris: Tuesday, November 1, 2011 4:14 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sunt atatea chestii super si ieftine si la reducere sau oferte 2 in 1...dar anul asta depinde de Vasi ce cumpara,ce gusturi are,eu trebuie sa stau cuminte sa vina bebe la termen sau macar la 38 saptamani ca ceilalti.Vreau ceva deosebit oricum si sa-mi vad dragalasi impreuna sub bradutzcoeur coeur coeur
katy_lumika
Scris: Tuesday, November 1, 2011 4:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Si noi am inceput sa ne uitam dupa decoratiuni, brad stufos, dar cel mai tare isi doresc forme de prajituri, se pare ca au avut succes cele de Halloweenras
serarg
Scris: Tuesday, November 1, 2011 7:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2010
eu din plin!fiindca la sv ,luna decembrie este cea mai grea trebuie sa incep din timp,deocamdata am inceput listuta mosului cu destinatarii
Katrina
Scris: Wednesday, November 2, 2011 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
He,he!
Spiritul craciunului ne-a lovit si pe noi.
Ieri am luat si eu cateva decoratiuni,niste omuleti de zapada si doua ghirlande mai lungi pentru bradul din curte.
Mi-am mai luat si o bobina macrame alb poate reusesc sa fac ceva decoratiuni,fulgi,clopotei,poate si ingerasi,pentru baiat la scoala si pentru prietenii nostri mai apropiati.
marivic
Scris: Saturday, December 3, 2011 9:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Sie eu am intrat in spiritul sarbatorilor,.....se simte tare bine,....in casa imi miroase a gutui,a vin fiert cu scortisoara,....ma uit dupa decoratiuni,am ochit locul de unde imi voi cumpara cel mai maiestuos brad pt noul living,am inceput programul de sarbatori cu piticii mei din grupa,....deci spiritul Craciunului este prezent!yes yes yes si ma face sa ma simt atat de bine craciun craciun craciun
gabyta
Scris: Sunday, December 4, 2011 1:08 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Si noi azi am fost la cumparaturi,,,cica,,,,deoarece am venit cu plasa aproape goala,,dar cu picioarele rupte de oboseala .
Am fost intr-un centru comercial f mare cu sotul si ficamea sa ne orientam sa vedem cam ce ar vrea sa ai aduca mos craciun si regii magi.Asa ca mai mult am facut liste si listute si urmeaza ca intr-o zi saptamana viitoare sa cumparam cadourile.
Ornamente m-am jurat ca anul asta nu mai cumpar (am intrecut masura anul trecut),,, si daca tot sunt frumoase si ca si noi am sa le folosesc pe aceleasi.
Eu incepand cu 1 decembrie la mine in casa se aude mereu cantand colinzi in romaneste ,in spaniola ,,,nu conteaza,,,ras (copii mei vb amandoua limbile)
Abia astept sa probez o reteta noua de cozonaci,,,ador mirosul de cozonaci. In fine ,,,,VA MAI TIN LA CURENT CU PREGATIRILE VIITOAREcomputerlove pupici
clalina
Scris: Monday, December 5, 2011 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Si eu am intrat in spiritul sarbatorilor, azi m-am intalnit cu mos Nicolae sic si chiar si cu Mos Craciun pt actiunea de pe forum, in masina am deja cd-ul cu colinde iar la sf saptamanii cred ca vom impodobi si bradutul. Iubesc luna decembrie! computerlove angel
oanamaria
Scris: Monday, December 5, 2011 3:23 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu o iubesc si-mi da o stare de bine luna decembrie .
Simt deja spiritul sarbatorilor ,dar o s afie mai accentuat dupa ce o sa facem bradutul si o sa cumparam cadourile pentru cei dragi.
koko2008
Scris: Monday, December 5, 2011 4:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Eu ascult Magicfm si am o stareeeeeeeeeeeeeee.....de bucurie computerlove
Mela
Scris: Monday, December 5, 2011 7:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
daaaa,vin sarbatorile yes santa craciun
la noi a sosit Mos Nicolae,am impodobit casa cu beculete si ornamente,cand primim masina din service o sa ne luam si bradut...abia astept sa-i vad pe copii impodobindu-l topai
cadouri pentru Craciun n-am cumparat inca insa stiu ce trebuie pentru fiecare,teoretic intr-o zi ar trebui sa termin cumparaturile majoreta
copiii canta intr-una in flamanda,cantecele invatate la scoala/gradi,mi-am propus sa-i invat macar o colinda,sa fie la fel ca anul trecut,cand ne-am sunat prietenii si le-am colindat prin telefon angel
mi-as dori si putina zapada...daca nu cer prea mult...angel
Maria & Mario
Scris: Monday, December 5, 2011 8:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu sunt happy dance ...... ca nu ma pot loga pe site ul universitatii sa imi fac temele hohot Am scuza , na ..... Rad eu, dar parca vad ca la 8 seara merge alcool si constiinta asta nu lasa sa " chiulesc " rambo
Dar sunt happy !!!!
Cumparaturile pentru Craciun sunt 90% gata ( Maria garantat va fi in extaz ), Am primit cel mai frumos cadou de Craciun - eu si tati , casa e impodobita de sarbatoare , ma simt ceva mai binisor , il asteptam pe Mosu' Nicolae ( dar vine dimineata - ca sa fie si tati acasa sa vada fatzucile strumfilor cum se bucura coeur ) , maine ma scolesc si apoi o tura de shopping dance , fac planuri pentru Craciu - unde sa iesim .... Ei , de-ale mele ....

Multa sanatate si .... ghetutze pline va doresc !!! majoreta
Sa va bucurati de Mos Nicolae !!!
ingerash
Scris: Monday, December 5, 2011 10:00 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Bradutul e ornat de copilasi impreuna cu tati,tati a facut plinul de ulei sa avem caldura,ghetute si cizmulite pregatite pentru Mos Nicolae...iar eu crosetez de zor clopotei,fulgi de nea,stelute....azi a si nins putin si se anunta zapada in curandcraciun
gabyta
Scris: Monday, December 5, 2011 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
ingerash wrote:
Bradutul e ornat de copilasi impreuna cu tati,tati a facut plinul de ulei sa avem caldura,ghetute si cizmulite pregatite pentru Mos Nicolae...iar eu crosetez de zor clopotei,fulgi de nea,stelute....azi a si nins putin si se anunta zapada in curandcraciun

ce fain,,,,, ingerash,,,ce super e sa vezi copii ornand bradutul,,,sa mai si ninga pe deasupra ,,, e fenomenal,,,,si m-a luat asa o duiosie gandinduma ca se apropie sa nasti,,poate o sa ninga in ziua cand se va naste Davidutzhearts (la noi in iarna cand s-a nascut Alex nu am vazut zapada decat in decembrie si aia mai mult lapovita,,,,dar in ziua cand am nascut(februarie) dupa ce m-au bagat in sala de nasteri la vreo 10 min a inceput sa ninga ca in povesti ,,niste fulgi mari de parca erau pene,,,si pe mine m-a bufnit plansul de emotii,,,si nascutul... si zapada,,,,,doamne n-o sa uit niciodata,,,)scuzati off topic,,dar m-a luat valul,,,sorry
computerlove pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.