Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu tocmai azi am terminat de cumparat cadourile de mos Craciun! Stiu ca e cam devreme dar evit aglomeratiile din magazine ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Eu de o luna tot cumpar cadouri |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| nu prea am inceput sa simt spirirtul Craciunului.. inca... cat despre cadouri, anul asta mai slabut... cine stie sa aprecieze o sa aprecieze si asa, cine nu... sanatate... |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| spiritul craciunului...chiar ieri cand am mers la cumparaturi am vazut magazinul deja impodobit,asa ca incepem sa simtim spiritul craciunului cadouri...mai vedem cum merg treburile,deocamdata nimic |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| eu sunt cam necajita pentru ca imi facusem sperante de un Craciun alb,acasa,dar se pare ca Mircea n-o sa-si mai poata lua concediu...ma gandesc la cadouri,am ceva planuri,dar inca sunt dezamagita,sper sa-mi revin... braduti frumos impodobiti au aparut in marile magazine,strazile sunt deja luminate cu decoratii de Craciun,peste tot vezi numai mosi,oferte si cadouri. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| In mai putin de doua saptamani ! Eu sunt tare nerabdatoare ..... deja ! Nu mergem acasa in Romania , asa ca voi face tot posibilul sa avem un Craciun cat mai ..... ca acasa ! aici , in casa noua , cu familia noastra restransa ! Curatenia e facuta , casa e impodobita de Sarbatoare , cadourile si felicitarile sunt pregatite , bunu' ne pregateste pachet cu bunatati Made in Romania ( muschiulet afumat , pastramioara , carnaciori si sunculitza afumate ) , un cozonac , un vin fiert cu scortisoara , frig e ca si acasa , zapada ..... cum o da Doamne Doamne ...... deci .... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu simt ca vine,se apropie cu pasi repezi Craciunul,si eu mai am atatea de facut,.... Cadouri nu am cumparat nimic,nu am timp de colindat,imi astept sotul sa mergem impreuna chiar daca vom merge la 12 noaptea in magazine .Sunt foarte ocupata la serviciu cu programul de serbare,mi-am impodobit clasa,....am intrat in atmosfera.Ascult acsa ca sa ma relaxez colinde,mi-am cumparat CD-uri cu colinde de toate felurile,si asta ma binedispune.Eu de abia pe 21 iau concediu,asa ca nici curatenia nu am putut sa o fac,am atatea de facut,dar le rezolv eu,....nu-mi mai trebuie nimic,caci ma gandesc ca peste 9 zile ma voi reintalni cu jumatatea mea si nu-mi mai trebuie nimic,doar apa si paine sa avem,numai sa simt ca este acasa,langa mine si ne tine pe toti in brate,atat imi doresc si imi va face cel mai frumos CRACIUN Bradul,il vom impodobi cu toata familia in seara de Ajun,cand colindatorii ne vor canta la geamuri,si vom fierbe vin si vom manca scutecele lui Hristos in jurul bradului! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| eu nu simt nimic |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cadourile-s cumparate,curatenia e gata,sapt asta mai am cate ceva de facut si luni face prajiturile si marti mancarea si gata!Se simte spiritul Craciunului peste tot in magazine,gradinitze,scoli,sunt frumos impodobite sinrasuna colinzile peste tot! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si eu simt k mai e umpic pana la Craciun si inca nu am facut nimik....dar deja am cumparat cadourile,sapt asta va trece repede asa ca de luni si noi ne apucam de facut foi la prajituri si multe altele si bineinteles ca trebuie sa cumpram si bradul sa-l impodobim,mai e putin si e Craciunul !!! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Daaa! Si abia astept seara de Ajun! Voi sunteti harnicutze din cate vad , eu inca nu m-am apucat in forta de mai nimic, dar urmeaza! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Daaaaaaa!!! La noi deja se simte spiritul Craciunului si Anului Nou. Acasa facem diverse pregatiri,satul e plin de luminite , se aud pocnete de bici,copii fac diverse repetitii afara ca in case e prea mult zgomot de la zurgalai si buhai,mai clampane cate o "capra".... ,toata lumea parca e mai senina. Azi,am pus decoratiuni de craciun si la serviciu,ce mai...asteptam pe Mos Craciun si Marea Sarbatoare a Nasterii Domnului. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce fericita eram anul trecut ! Si nerabdatoare !
Anul asta ..... am nevoie de un sut in ....fund ! :018: |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| E abia 31 oct. Adica mai e timp berechet sa te prinda... spiritul de Craciun! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| La noi magazinele sunt imbracate deja in straie de iarna...eu ma gandesc la ce cadouri sa facem, trebuie sa fac lista si sa ma apuc de shopping cand am timp...nu-mi place sa ma aglomerez in ultimile saptamani cand e vanzoleala mare prin magazine si selectia nu mai e asa buna. Oana, iti vine cheful...ce vrei sa vina la date fixe in fiecare an ? |
|
|