Ati inceput sa simtiti spiritul Craciunului ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Thursday, November 26, 2009 9:16 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Eu tocmai azi am terminat de cumparat cadourile de mos Craciun!sic Stiu ca e cam devreme dar evit aglomeratiile din magazine !sic
AlexandraL
Scris: Thursday, November 26, 2009 9:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Eu de o luna tot cumpar cadouri sic
bulibuli
Scris: Friday, November 27, 2009 6:10 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
nu prea am inceput sa simt spirirtul Craciunului.. inca...
cat despre cadouri, anul asta mai slabutsorry... cine stie sa aprecieze o sa aprecieze si asa, cine nu... sanatate... hainoroc
Fluturas
Scris: Friday, November 27, 2009 9:25 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
spiritul craciunului...chiar ieri cand am mers la cumparaturi am vazut magazinul deja impodobit,asa ca incepem sa simtim spiritul craciunului
cadouri...mai vedem cum merg treburile,deocamdata nimic
Mela
Scris: Friday, November 27, 2009 9:59 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
eu sunt cam necajita pentru ca imi facusem sperante de un Craciun alb,acasa,dar se pare ca Mircea n-o sa-si mai poata lua concediu...ma gandesc la cadouri,am ceva planuri,dar inca sunt dezamagita,sper sa-mi revin...
braduti frumos impodobiti au aparut in marile magazine,strazile sunt deja luminate cu decoratii de Craciun,peste tot vezi numai mosi,oferte si cadouri.
Maria & Mario
Scris: Sunday, December 12, 2010 11:30 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
In mai putin de doua saptamani ! dance
Eu sunt tare nerabdatoare ..... deja ! Nu mergem acasa in Romania , asa ca voi face tot posibilul sa avem un Craciun cat mai ..... ca acasa ! aici , in casa noua , cu familia noastra restransa !
ras Curatenia e facuta , casa e impodobita de Sarbatoare , cadourile si felicitarile sunt pregatite ras , bunu' ne pregateste pachet cu bunatati Made in Romania ( muschiulet afumat , pastramioara , carnaciori si sunculitza afumate ) dance , un cozonac , un vin fiert cu scortisoara , frig e ca si acasa , zapada ..... cum o da Doamne Doamne ...... deci .... topai topai topai
marivic
Scris: Sunday, December 12, 2010 1:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu simt ca vine,se apropie cu pasi repezi Craciunul,si eu mai am atatea de facut,....
Cadouri nu am cumparat nimic,nu am timp de colindat,imi astept sotul sa mergem impreuna chiar daca vom merge la 12 noaptea in magazineras .Sunt foarte ocupata la serviciu cu programul de serbare,mi-am impodobit clasa,....am intrat in atmosfera.Ascult acsa ca sa ma relaxez colinde,mi-am cumparat CD-uri cu colinde de toate felurile,si asta ma binedispune.Eu de abia pe 21 iau concediu,asa ca nici curatenia nu am putut sa o fac,am atatea de facut,dar le rezolv eu,....nu-mi mai trebuie nimic,caci ma gandesc ca peste 9 zile ma voi reintalni cu jumatatea mea si nu-mi mai trebuie nimic,doar apa si paine sa avem,numai sa simt ca este acasa,langa mine si ne tine pe toti in brate,atat imi doresc si imi va face cel mai frumos CRACIUNhearts hearts hearts
Bradul,il vom impodobi cu toata familia in seara de Ajun,cand colindatorii ne vor canta la geamuri,si vom fierbe vin si vom manca scutecele lui Hristos in jurul bradului!angel angel angel
bereea
Scris: Sunday, December 12, 2010 3:05 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
eu nu simt nimic
raly
Scris: Sunday, December 12, 2010 6:04 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Cadourile-s cumparate,curatenia e gata,sapt asta mai am cate ceva de facut si luni face prajiturile si marti mancarea si gata!Se simte spiritul Craciunului peste tot in magazine,gradinitze,scoli,sunt frumos impodobite sinrasuna colinzile peste tot!dance dance
KRYS85
Scris: Sunday, December 12, 2010 7:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Si eu simt k mai e umpic pana la Craciun si inca nu am facut nimik....dar deja am cumparat cadourile,sapt asta va trece repede asa ca de luni si noi ne apucam de facut foi la prajituri si multe altele si bineinteles ca trebuie sa cumpram si bradul sa-l impodobim,mai e putin si e Craciunultopai topai !!!
Anelise
Scris: Monday, December 13, 2010 5:17 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Daaa! dance Si abia astept seara de Ajun! coeur Voi sunteti harnicutze din cate vad newclap, eu inca nu m-am apucat in forta de mai nimic, dar urmeaza! thumright
Katrina
Scris: Monday, December 13, 2010 6:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
dance dance dance Daaaaaaa!!!
La noi deja se simte spiritul Craciunului si Anului Nou.
Acasa facem diverse pregatiri,satul e plin de luminite , se aud pocnete de bici,copii fac diverse repetitii afara ca in case e prea mult zgomot de la zurgalai si buhai,mai clampane cate o "capra".... ,toata lumea parca e mai senina.
Azi,am pus decoratiuni de craciun si la serviciu,ce mai...asteptam pe Mos Craciun si Marea Sarbatoare a Nasterii Domnului.dance dance dance
Maria & Mario
Scris: Monday, October 31, 2011 3:29 PM
Nivel

Ce fericita eram anul trecut ! alcool Si nerabdatoare ! alcool

Anul asta ..... am nevoie de un sut in ....fund ! :018:
kali
Scris: Monday, October 31, 2011 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
E abia 31 oct. hohot
Adica mai e timp berechet sa te prinda... spiritul de Craciun!
delfinasa
Scris: Monday, October 31, 2011 4:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

La noi magazinele sunt imbracate deja in straie de iarna...eu ma gandesc la ce cadouri sa facem, trebuie sa fac lista si sa ma apuc de shopping cand am timp...nu-mi place sa ma aglomerez in ultimile saptamani cand e vanzoleala mare prin magazine si selectia nu mai e asa buna.
Oana, iti vine cheful...ce vrei sa vina la date fixe in fiecare an ras?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.