Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
|
Ai dreptate! Doua fetitze si un baietzel, in aceeasi zi,aceeasi luna, acelasi ani |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Miri, dar cu orele cum stam? Ne potrivim si la ore?
Eu l-am nascut pe Andrei la 14:30. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| AdrianaC wrote:Miri, dar cu orele cum stam? Ne potrivim si la ore? Eu l-am nascut pe Andrei la 14:30.
Eu am nascut-o pe Sara la ora 23,50! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Acum ar mai trebui sa zica si Bontocel ca a nascut-o pe la 6:00 pe fetita ei :003: |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Noi deja ne gandim la Craciun, vrem sa vina MOSUL mai repede cu daruri
adynanemona attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| E cam aiurea perioada asta pentru mine...am ajuns sa ma gandesc la Craciun doar ca o mini-vacanta in care sa ma pot odihni si sa stau mai mult cu puiul. Plus ca se fac doi ani de la moartea lu' tati. Zapada nu e, desi imi doresc enorm sa apuc o iarna frumoasa sa-l dau cu sania. Spiritul Craciunului se va face simtit la masa pe care o vom pua toti impreuna, langa un brad frumos si multe cadouri. |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| la noi putin cate putin se instaleaza "spiritul craciunului", mai ales k azi am fost la cumparaturi si am luat decoratiuni pt. brad si nu numai. Vineri vom impodobi bradul, iar de comun acord am hotarat k anul asta bradul sa fie pe Auriu si Rosu ... |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| eu personal, din pacate,si parca pentru prima oara nu simt ca se apropie Craciunul. o fi vorba de oboseala care a pus stapinire pe mine, o fi stresul care ma macina de ceva vreme, chiar nu-mi dau seama. cert este ca de sarbatori, de fapt intre sarbatori nu avem liber, deci pentru mine aceste sarbatori vor fi foarte obositoare, tinind cont ca la masa de Craciun voi avea o groaza de oaspeti circa 15 persoane vom fi (finii nostri, copii nostri si noi). asadar.... |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| danamaria wrote: deci pentru mine aceste sarbatori vor fi foarte obositoare, tinind cont ca la masa de Craciun voi avea o groaza de oaspeti circa 15 persoane vom fi (finii nostri, copii nostri si noi). asadar....
noi facem Craciunul strict in familie, iar astea inseamna Eu, tati si Sonia, nasii pot veni care si cand vrea, in rest doar noi anul asta am scapat de mancare in exces, tati a cerut salata boeuf si sarmalute, restul - la atitudinea mea, asta dupa ce anul trecut am luat carnati, am luat nu mai stiu ce, o groaza de mancare si nu s-a mancat nici macar jumatate... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si noi am facut planul pt foarte putina mancare. Asta inseamna pt mine mai putin timp petrecut in bucatarie si mai mult alaturi de familie (sotul si fetita). Nici noi nu avem musafiri in ziua de Craciun. Poate dupa or sa vina nasii la noi sau o sa ne ducem noi la ei(daca ne invita ). |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Pot spune ca de azi incepand, da. Am fost cu o parte dintre copiii din scoala, pentru a-i fotografia, la colindat, la institutiile locale. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| sousourel wrote:Pot spune ca de azi incepand, da. Am fost cu o parte dintre copiii din scoala, pentru a-i fotografia, la colindat, la institutiile locale. Frumoasa actiune Sousourel. Felicitari. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| MNiko wrote:Frumoasa actiune Sousourel. Felicitari.
Eu am fost doar invitata sa-i fotografiez...altcineva e cu meritele |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu sunt in plina verva ! Deja am planuri pentru cand curatenie , cand felicitari, cand impachetat , etc etc.... Sper sa ma si tina !!!! Ca mai mereu raman in urma .... Voi ? Planuri, liste ? |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Si planuri si liste, nu mai urmeaza decat sa le punem in aplicare. |
|
|