Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| eu deja simt atmosfera craciunului,desi inca nu am cumparat nimic.am vazut niste globuri si ornamente pentru brad superbe.inca ma gandesc daca fac sau nu brad,desi il avem(artificial,bineinteles).mi-e frica cum vor reactiona copii si ma trezesc cu el pe jos.DAR mi-e dor de craciunul petrecut in tara,sa am un brad natural,sa merg la colindat,sa simt mirosul de sarmale si prajituri...mi-e dor...imi vine sa cand ma gandesc ca anul acesta voi sarbatori craciunul aici |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Daaa, cum sa nu ! Eu deja primesc in fiecare saptamana cate ceva de la .... Mosu . ( pe care il iubesc , asa motzocos cum e el ).
In primul rand unde lucrez am primit sezonul Santa 07-08 si nu va spun ce minunatii ! O sa incerc sa va fac niste poze. As cumpara tot magazinul, fara sa exagerez. Am noroc , anul asta mergem acasa de Craciun, deci ..... am scapat de ceva cheltuieli cu decorat casa , gatit , etc.
Am inceput deja cumpararea cadourilor de Craciun, am lista cu fiecare ce doreste, cand sa expediez , card-urile . etc .... Sper din suflet sa fiu la zi cu toate !
Nu imi ramane decat sa fac bec in casa , inainte de a pleca in Romania !
Acasa se ocupa ai mei de tot ! Abia astept. si ei si-au impartit responsabilitatile, sa nu ramana ceva nefacut ! Abia astept ! va fi primul Craciun al bunicilor impreuna cu Maria ! Si primul in ultimii 3 ani in Romania !
Daca da Domane Doamne si zapada la munte, pentru Mariuca mea , atunci ..... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Sincera sa fiu nu.
Ma cam ciondanesc cu jumatatea mea pe seama Antoniei si nu prea imi arde de Craciun.
Casa e un dezastru, nu am timp sa fac curat cum as vrea, nu am timp sa ma ingrijesc cum as vrea, etc. De Craciun vom sta aici asa ca nu se pune problema de mancare buna, zapada, prieteni, veselie sau mai stiu eu ce. De vacanta prin alte tari nu se pune problema din cauza economiilor pentru casa noua.
Totul va fi monoton si dominat de febra reducerilor ca in fiecare an. Nu zapada care sa te inveseleasca si sa ridice in tine spiritul craciunului, nu miros de cozonaci, nu vin fiert ca la mama acasa, absolut nimic! Evdient ca voi incerca sa creez atmosfera sarbatorilor de craciun de acasa dar va fi doar o copie! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Eu da,abia astept sa luam bradut si decoratiuni,sa fac sarmale si sa ma ocup de cadouri!Oricum,nu mai e mult! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Eu deocamdata nu simt,deoarece la noi este cald ,cu toate ca toate strazile sunt decorate pentru Craciun si Anul Nou,iar magazinele sunt pline de cadouri si braduti. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Daaaa, din plin, mai ales ca azi a nins atat de frumos!! Deja am inceput sa cumpar cadouri, sa pregatesc casa pentru sarbatori (mici reparatii, noutati cat de cat)... ca doar nu mai e mult, nu? |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Ely wrote:Eu deocamdata nu simt,deoarece la noi este cald ,cu toate ca toate strazile sunt decorate pentru Craciun si Anul Nou,iar magazinele sunt pline de cadouri si braduti. Nici eu imi este atat de dor de casa , de iarna, de... |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Roxanel wrote:Sincera sa fiu nu. Casa e un dezastru, nu am timp sa fac curat cum as vrea, nu am timp sa ma ingrijesc cum as vrea, etc. De Craciun vom sta aici asa ca nu se pune problema de mancare buna, zapada, prieteni, veselie sau mai stiu eu ce. De vacanta prin alte tari nu se pune problema din cauza economiilor pentru casa noua. Totul va fi monoton si dominat de febra reducerilor ca in fiecare an. Nu zapada care sa te inveseleasca si sa ridice in tine spiritul craciunului, nu miros de cozonaci, nu vin fiert ca la mama acasa, absolut nimic! Evdient ca voi incerca sa creez atmosfera sarbatorilor de craciun de acasa dar va fi doar o copie!
Da, parca am scris eu...asa si la mine |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Hei, hei, ce-i cu melancolia asta pe-aici (Roxanel, Butterfly, Kmy si Miha)? Ia sa vedeti cand faceti bradutul, cand puneti luminite in fata caselor si mergeti sa cumparati cadouri pentru cei dragi ce bine o sa va simtiti! Cand o sa puneti niste sarmalute la cuptor, o mamaliguta pe masa si-o sa ascultati colinde la radio pe net sau pe cd-uri, in timp ce boboceii vostri admira bradutul si ornamentele (trag de ele ) si canta cu voi? Si cand impachetati cadourile, scrieti felicitarile ...Casa voastra este acolo unde traiti si voi ii insuflati spiritul sarbatorilor...Asa ca cheer up, girls! Sigur o sa vad poze frumoase despre decoratiunile facute de voi pentru sarbatori, o sa citesc despre emotiile impachetarii si trimiterii cadourilor si nu in ultimul rand, de bucuria copiilor care vor fi incantati de Mos Craciun si de ceea ce-ati facut din dragoste pentru ei . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nici eu nu am inceput cumparaturile pentru craciun, daca vreti sa aveti o Scrisoare Personalizata de la Mos Craciun, pentru copilul vostru intrati pe www.ecopii.ro/moscraciun/ |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| inca nu, de altfel mai e mult pana la Craciun...
la mine "spiritul Craciunului" apare in general in primele zile a lunii Decembrie cand plec in cautarea mosului Nicolae... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| eu da cam devreme anul asta ,deja caut http://www.brazidecraciun.ro/ |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| La noi inca nu se simte pentru ca e neutralizat de alta sarbatoare muuuult mai mare ! Am baiat maaaaare !!! Face deja 2 anisori duminica !!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| AdrianaC wrote:La noi inca nu se simte pentru ca e neutralizat de alta sarbatoare muuuult mai mare ! Am baiat maaaaare !!! Face deja 2 anisori duminica !!!!
Asa e si la noi!Cu deosebirea ca avem fetitza maaaaaare! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Si parca si Bontocel, nu? Suntem 3 cu aniversari pe 18 noiembrie !!! |
|
|