Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ati inceput sa simtiti spiritul Craciunului ?
Eu deja ma gandesc la Craciun, ma si intristez pe de o parte pentru ca anul trecut in ajunul Craciunului am inmormantat-o pe bunica mea, care a fost totul pentru mine, pe de alta parte, cand ma gandesc la Craciun, ma cuprinde o liniste interioara si o oarecare relaxare, calm, speranta ca totul va fi bine. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Inca nu ma gandesc la Craciun...poate pentru ca nu am timp acum... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Desigur! Se vede la tickere, nu? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Hmmm...ma gandesc ca vreau sa plecam in vacanta doar noi doi si nu stim inca daca se va putea ... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Noi ar fi trebuit sa venim acasa de Sabatori, Deja Vorbisem, munte fara Maria, zapada ( ca tot nu am mai vazut de doi ani ) , dar...... nu se poate.
De Craciun vom merge in Londra pentru cateva zile , la prieteni. Va fi frumos ca vom vizita toate cele ( iar ) , Maria va fi cu noi, Centru va fi plin de luminitze, restaurante si petreceri romanesti. Etc. Abia astept. Cadouri , impodobit bradutz acasa , cadouri pentru maria , care va fi elegantaaaa foc. Abia astept ! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Daaa. Astept Craciunul asta de la... Craciunul trecut |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Inca nu .... pana atunci mai am multe prin cap |
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Nici eu nu am intrat inca, poate peste o luna...Ma gandesc si la partea mai putin placuta:curatenie, mancare, cheltuieli... |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Am fost vineri in metro si am ramas uimita sa vad ca vindeau deja decoratiuni. Mi se pare mult prea devreme... Craciunul il asociez cu iarna si nu cu toamna asta urata. Ce m-as face daca al locui in Florida?? |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Am fost vineri in metro si am ramas uimita sa vad ca vindeau deja decoratiuni. Mi se pare mult prea devreme... Craciunul il asociez cu iarna si nu cu toamna asta urata. Ce m-as face daca al locui in Florida??
Iti cumperi decoratiunile de iarna si pleci la plaja ... |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Kiki wrote:Iti cumperi decoratiunile de iarna si pleci la plaja ...
Cu ghirlanda de gat |
|
| He, he, ce ma distram anul trecut, muuuult mai devreme ca aqcum pe tema pregatirilor de Sarbatori...
Deja de o luna de zile am inceput sa cumpar decoratiuni pentru Craciun:
Ornament pentru fereastra
Coronita pentru usa
Beteala argintie cu diverse forme...fluturasi, frunze, stelutze...
Abtibilduri pentru geam - fulgi de zapada...
Mi-am facut asa si o lista cu ceva cadouri...Ma pregatesc deja de Craciun! |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu pot doar sa fiu alaturi de voi de Craciun....
Nu tu zapada, nu tu atmosfera... vom merge la verisoara mea, ea face brad ca in fiecare Craciun...( daca va face si anul acesta, sper) in rest ... ma voi delecta cu bucurile voastre ... adica virtual |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu am cumparat beteala si globuri pt brad. Eu mi-am facut un obicei ca in fiecare an sa mai cumpar macar un glob sau ornament pt brad. Anul asta ne-au cerut la cresa pt serbare o beteala si 2 globuri de copil. Din intamplare am vazut in magazine si am vazut deja decoratiuni si cumparand pentru Cristina, bine-nteles ca am luat si pt mine. Si inca nu e decembrie, deci sigur o sa mai iau si altele. |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am inceput sa-l simt vrei nu vrei ca aici pe unde te duci numai brazi impodobiti vezi .Ieri Diana si-a spus dorinta Mosului : o papusa Bratz :174: Mi-s dragi tare ...nici nu-mi vine sa le ating .Am intrebat-o ca vede la buzatele astea dar cica ei ii plac Abia astept sa punem si noi lumini afara si sa amenajam in fata casei ca de Craciun |
|
|