Chestionar intrebare: Ati fost dezamagita cand ati aflat sexul copilului
Alegere Voturi Statistici
Da 2 5%
Nu 27 71%
Nu stiu 1 2%
Si da si nu 8 21%

Ati fost dezamagita cand ati aflat sexul copilului?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, May 4, 2012 9:19 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Multe mamici atunci cand raman insarcinate isi imagineaza ca au fata / baiat si incep sa vorbeasca deja cu bebe din burtica de parca ar fi clar ca e fata / baiat.

Ce se intampla insa atunci cand medicul va anunta cu seninatate ca este exact opusul a ceea ce va asteptati?

Mie mi s-a intamplat la Alice, desi nu am vorbit cu bebe ca si cum i-as fi stiut sexul, dar dupa prima ecografie la care mi-a spus ca 99% este baiat, am inceput sa vorbesc cu bebe din burtica ca si cum ar fi fost baiatul mamei. Mai mult decat atat, am apucat sa si iau unele lucruri ori bleu, ori alb cu bleu...

Apoi, la 6 luni parca, mergand la alta ecografie si alt medic, mi s-a spus cu seninatate, printre alte masuratori, ca este fata.

La inceput am fost confuza, nu intelegeam cum se poate sa fie fata cand eu am baiat..., apoi am trecut prin cateva momente de dezamagire... Intr-un final mi-am revenit si mi-am dorit doar sa fie sanatos...

Deci, raspunsul meu este "si da si nu"
victoria1
Scris: Friday, May 4, 2012 9:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu prima sarcina am perduto,si am ramas insarcinata iar, abia dupa trei ani (trei ani disperati si durerosi).Si va vine sa credeti ,,,nu am vrut sa stiu sexul copilului pina am nascut.Am nascut fata si de fericiti ce eram ca aveam si noi un puiut mic al nostruu nu mai conta sexul.Acum avem doua fete si un baiatcomputerlove
giulia_mamik
Scris: Friday, May 4, 2012 10:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Eu am fost dezamagita din cauza ca prima oara ni s-a zis ca o sa avem un baietel si aproape de finalul sarcinii s-a confirmat ca de fapt e fetita.Am fost dezamgiti oarecum ca ne obisnuisem cu ideea de a avea un baietel,ii luasem si lucrusoarea abstrute.In fine,dezamgirea in sine nu a durat mult doar atunci pe moment.N-am da-o p e 10 baietisic .La urmatoarea sarcina chiar nu am fi dezamagiti fiindca ne dorim nespus de mult un copilas, indeiferent ce sex ar aveatopai
bulibuli
Scris: Friday, May 4, 2012 11:00 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
am vrut o fetita dar m-am bucurat cand am vazut un surubel mititel la eco... eram asa fericita si aeriana incat am facut accident cu masina cand am plecat de la dr hohot
oanamaria
Scris: Saturday, May 5, 2012 1:33 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Dezamagita e mult prea mult spus mai degraba as spune ca surprinsa .
La prima sarcina visam sa fie fetita si cand am aflat ca-i baietel m-am bucurat si m-am obisnuit cu ideea ,dar nici urma de dezamagire.
La a doua eram ferm convinsa ca e baiat ,asa simteam eu ca mama si vorbeam cu burtica ca si cum ar fii baietel ,dar la primul eco cand s-a vazut sexul si ne-a spus ca e fetita am ramas surprinsa cum de am putut sa ma insel si apoi a venit o bucurie imensa ca voi avea si fetita .
Acum abia astept sa se intample minunea de a-mi tine bebelusa in brate!coeur
bereea
Scris: Saturday, May 5, 2012 8:11 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu am stiut de la inceput ca voi avea o fetita...fetita ne-am dorit amandoi.Desigur ca daca era baiat era la fel de binevenit, dar...stiam pur si simplu ca va fi fetita.Probabil ca daca medicul imi spunea ca e baiat ii sugeram sa se uite mai bineras
kmn
Scris: Saturday, May 5, 2012 8:51 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
la prima sarcina nici nu conta ce e , sotul voia baiat eu fetita si a fost fata....cand s-a nascut ne-am bucurat enorm amandoi...
la a doua sarcina eu voiam cu disperare inca o fetita iar la 16 sapt de sarcina cand mi-a zis dr ca e baiat nu mi-a venit sa cred, am fost dezamagita dar apoi am avut timp sa ma obisnuiesc cu ideea iar cand am tinut puiutul in brate am fost convinsa ca Dumnezeu mi-a dat cel mai frumos cadou...un copil sanatos si frumos, ce mai conta ce sex are?!....noi ii iubim enorm de mult pe amandoi....
roxinthya
Scris: Saturday, May 5, 2012 10:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
La Maria eu mi-am dorit fetitza si fetitza a fost.
Acum imi doream baiat si cand ni s-a confirmat ca e baiat parca nu mai voiam baiat voiam tot fata ras Ce ametzita mai sunt si eu!
In schimb sotzul cand a auzit ca e baiat avea o fatza de ziceai ca s-a prostit- avea fatza lui Pongo cand afla ca are 16 puihohot hohot
alimami
Scris: Saturday, May 5, 2012 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Eu am fost surprinsa cand am aflat ca e fata pt ca ma atrageau doar lucrusoarele de baieti. Imi fugea privirea doar la masinutze, la ghetutze albastre, la salopetzele.Nici nu ma uitam la rochitze,imi veneau prin cap doar nume de baieti..La 20 de saptamani,cand a binevoit donsoara sa-si arate pruna, am fost ff surprinsa.In acel moment am simtit un fel de panica si mi-am dat seama ca eu nici macar nu luasem in calcul aceasta posibilitate, habar nu aveam ce hainite de fetitze sunt, papusile nu ma atrageau nicicum,iar la nume de fete nu ma gandisem.Intre timp m-am repliat si reorganizat :)) Nu am fost si nici nu sunt dezamagita si-mi iubesc donsoara iloveyou
sweet angel
Scris: Sunday, May 6, 2012 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
imi doream fetita si am aflat ca va fi baiat , sincer nu stiu daca dezamagita ar fi cuvantul potrivit, nu a fost ce ma asteptam dar a fost bine si asa , sanatos sa fie ziceam ........
AlinaC
Scris: Tuesday, May 8, 2012 11:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/8/2010
si DA si NU

La prima sarcina ne-am dorit baiat si la eco ne-o zis dr ca e fata. probabil ca aveam niste feteuff ca ne-o zis dr ca trebuia sa venim cu o zi inainte daca am fi vrut baiat ca fusese ziua baietilor.....vazuse doar baieti la eco.....ras
La a 2 sarcina aveam o temere...... as fi vrut fata pentru ca eram obisnuita deja..... dar as fi vrut baiat sa avem pereche.....m-am obsnuit cu ideea ca vom avea si baietel si cresc unul langa altul acum
iasmina_ioana
Scris: Wednesday, May 9, 2012 8:25 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Mi-am dorit in primul rand copil, apoi daca era fetita era mai bine, k imi plac fetele. Am stiut parca din prima clipa ca va fi fetita, doctorul mi-a putut spune abia la 7 luni ce e , k nu era sigur si eu ii tot spuneam ca e fata, si el radea spunand ca : Si daca e baiat??????? Si daca ar fi foat sa fie baiat nu cred ca as fi fost dezamagita, poate un pic bulversata, pentru ca visezi la copilul tau si cineva te trezezte si iti spune ca nu vei avea o printeza cu rochita ci un strengar. Eu nu ma omor dupa baieti , dar cateodata parca mi-as dori.
kali
Scris: Wednesday, May 9, 2012 9:18 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nuuuuuuuuuuu...

Primul copil mi l-am dorit fetita cu disperare. O simteam fetita, ma uitam numai dupa rochite... aveam pregatit nume... mi-o imaginam roz.
Cand am aflat ca in burtica e chiar ea... am bocit de fericire o saptamana intreaga, impreuna cu tata - care era la fel de prins ca si mine in ideea asta.

La al doilea... mi-a fost mai mult sau mai putin indiferent. As fi vrut si fata - din comoditate si din obisnuinta de a avea domnisoara - dar si baiat in acelasi timp - ca sa ma simt, spuneam eu, completa. Nu as fi putut fi dezamagita indiferent ce ar fi fost. Cand am aflat de surubel am acceptat foaaarte usor ideea si chiar m-a incantat; dupa eco respectiv nici nu-mi mai imaginam ca ar fi putut fi altfel.
monica irimia
Scris: Wednesday, May 9, 2012 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Nu am fost dezamagita, dimpotriva, eram fericita ca voi avea baiat, asa cum mi-am dorit dintotdeauna. angel coeur
TatyKS
Scris: Wednesday, May 9, 2012 3:57 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
La prima sarcina mi-am dorit fetita, am stiut de la inceput ca va fi fetita, cautam doar nume de fetita si fetita a fost. Am fost extrem de fericita !
Acum la a doua sarcina imi doream sa am tot fetita, dupa cum spunea si Kali, poate din comoditate, pentru ca eram obisnuita sa am numai roz prin casa, numai rochite si codite de facut.
Cand mi-a spus Dr. ca e baietel , am ras cu lacrimi dar nu am fost dezamagita ci foarte fericita. M-am obisnuit deja cu ideea ca voi avea prin casa lucrusoare bleu si multe masinute. pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.