|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Prima oara mi-am dorit baiat. Din diferite motive, dr. nu mi-a spus ce este, apoi la nastere, cand am aflat ca-i baiat, am fost in culmea fericirii!!!! Din acel moment mi-am imaginat ca al doilea copil va fi fata. Dupa 6 ani si ceva, fiind din nou insarcinata, am mers la echo si cand mi s-a spus ca-i tot baiat, abia m-am abtinut sa nu plang acolo in cabinet. Am rabufnit insa afara, in fata clinicii, pana cand Robert, care era cu mine, mi-a zis: "mami, nu mai plange, mai bine ca e baietel, ca nu mai trebuie tati sa-i caute jocuri pe calculator ptr fetite si poate sa se joace cu ale mele!!!"
Apoi am stat si m-am gandit ca mi-am dorit tare mult al doilea copil si cel mai important lucru este ca el sa fie sanatos. Dupa inca vreo doua zile am acceptat cu totul ideea si acum am langa mine un nazdravan si jumatate, care-i lipit de fustele mele de zici ca nu-i adevarat (frate-sau n-a fost asa cum e el). |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Eu tot timpul mi-am dorit fata! La prima sarcina chiar am sperat ca dr. sa se fi inselat. La a doua nici nu concepeam sa nu fie fata
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| La prima sarcina ne-am dorit sa fie fetita, cand am vazut pe raportul de la echo ca e baiat am plans toata ziua, plangeam ca nebuna pe autobuz, o prietena mi-a spus ca nu sunt normala dar la mine functionau si hormonii de sarcina....il iubim pe Alex ca pe ochii din cap e nazdravanul mamei! La a doua sarcina am cezut ca e baietel, chiar ne obisnuisem cu gandul , ne bucuram ca o sa aiba Alex tovaras de joaca etc. Si cum draguta era rusinoasa si nu a vrut sa arate ce e, am mers la o amica si s-a uitat cu rabdare...ne-am bucurat tare mult! Si uite asa se harjonesc impreuna atat de frumos, nu as putea sa imi concep familia in alt format acum..... |
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Eu am crezut toata viata ca voi avea baiat, cand am fost la echo si mi s-a spus ca-i fetita, nu am crezut, m-am programat pt un al doilea echo sa-mi confirme, am fost in al 99-lea cer. E sufletelul meu, dar fiind mama tarzie chiar nu ar fi contat, m-as fi bucurat oricum, dragostea pt copil e infinita... |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Acum dupa 3 baieti ,imi doresc binenteles o fetita,dar daca va fi tot baiat nu voi fi dezamagita,important sa fie sanatos. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| toata viata mi-am dorit baiat. nu din alte motive, decat ca aveam impresia ca baietii sunt mai tari dpdv psihic. imi doream si o fetita, numai ca sa o pot imbraca in rochitele.
dar cand am aflat ca sunt insarcinata, imi imaginam ca e baietel. ii spuneam si micul fotbalist, pentru ca se misca tot timpul. aveam si numele planificat si nici prin cap nu imi trecea sa ma pregatesc ca ar fi fetita.
cand mi-a spus doctorita ca e fetita am avut asa un gol in stomac. nu eram dezamagaita ca era fetita, dar eram dezamagita de mine mai mult ca imi dorisem baiat. apoi cand mi-a trecut, eram foarte suprata pe mine ca ma simtisem asa, pentru ca si fetita era foarte bine si chiar incepusem sa fiu mult mai bucuroasa ca e fetita. acum nici nu concep ca ea sa fi fost baiat, desi sophie are ceva baieteste in ea. in afara de bucataria ei si uneori il ia pe baby la plimbare in carut, ea e mai mult cu construit castele, cu fotbal si cu masinute |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/14/2012 Mesaje: 40
| noi nu am aflat inca ce e,am un copil secretos. ne dorim asa de mult un baietel incat am ales si numele si ne-am facut planuri si cand e vorba de bebe ii spunem "el",cateodata ii spunem si pe nume . de cand am ramas mi-am imaginat un baietel in burtica mea, acum se pare ca burtica mea e rotunda si nasii copilului si mama imi spun ca s-ar putea sa fie fata.(bla bla,superstitii) sunt dejamagita...aseara am visat ca am nascut o fetita si dimineata am inceput sa plang felix nu pare a fi asa de tare,tot puiutul nostru e. dar eu nu ma inteleg |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Noi am aflat inca nu sigur suta la suta ca vom avea inca o fetitza.Fiind singura din familie care vroiam baiat ,nu stiu de ce poate ca sa nu fie Oshry singur sa aiba un partener de bataie am fost cumva dezamagita ptr 2 minute. Dar avand doua printesa si stiind ce minunat este o a treia va fi binevenita .Suntem in cautare de nume si fiecare vine cu listutza lui. De fapt scriam undeva ca simteam ca voi avea fetitza cu toate ca imi doream baiat,sanatoasa sa fie si totul sa fie bine in sarcina fiindca asta este cel mai principal.Aaaa si taty parca l-a prins pe D-zeu de picioare ...fericit ,fericit toata visul lui era sa fie inconjurat de femei mereu ! Giulik-mamik ai tot respectul meu pentru viziunea ta.Auzi sotul stie ce intuitii reale ai? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| La prima sarcina ,nu am avut o preferinta .La a doua, pe tot parcursul sarcinii am fost convinsa ca e baiat ,pt ca a fost o sarcina total opusa primei. Cand a venit ora si am nascut si mi-au zis ca am inca o fetita ,am intrebat moasa daca o pot vedea ca sa fiu sigura .Dar nu am avut nici o clipa de dezamagire, numai sa ma conving imediat cu ochii mei . |
|
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Doamne ajuta shirel! Sanatoasa sa fie! Eu acuma sunt carcotasa ca am fata( desi mi-am dorit si eu baiat) dar iti spun ca nu as schimba-o pe o suta de baiati. Si pana la urma...rozul e o culoare tare faina |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Daaaa, daca mi-ar garanta cineva ca iese iar roz , mai mai ca m-as inscrie pe lista de gravidute |
|
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| Eu inainte de a ramane gravida cu ambii bebei am vrut fetite dar...
Cand am ramas gravid cu Samuel am spus ca eu vreau baiat , nici nu concepeam sa fie fata . De la 2 luni ii stiam deja numele , si cum il mai si visasem , nici nu se punea problema ca nu e baiat . Sotul nimic , e fata . Cand mi s-a confirmat la eco ca e baiat , sotul mai ca plangea de ciuda . Vroia fata , isi si imagina ca merge cu ea la cumparaturi etc ... Apoi cu Arya , la inceput vroiam fata , apoi am stat eu mai bine si m-am gandit si am zis ca mai bine baiat ca sa aibe Samy cu cine sa se joace cu masini , robotei etc . Insa Samy vroia fetita , daca il intrebai ce e bebe din burtica zicea fata . Eu ajunsesem sa cred ca e baietel doar pt ca imi doream un partener de joaca pt Samy cu acelasi sex . L-a cinci luni mi-au spus ca e fetita , si am fost tare bucuroasa . Nu doar pt faptul ca e fetita ci si pt faptul ca era bine etc . Si apoi m-am gandit ca trebuia sa il cred pe Samy cand zicea ca e fata . Sotul in culmea fericirii . Asa ca am pereche . Pt un viitor bebe nu conteaza sexul la noi , conteaza doar sa fie sanatos ! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Reactia unei mame cand realizeaza ca are un baietel si nu o fetita asa cum credea:
Mai multe poze si articolul complet gasit aici. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Vaai de mine... Eu am 2 cazuri apropiate cam la fel, pana pe la vreo 6-7 luni le-au zis sexul pe dos, le-au zis pe ultima suta de metri sexul adevarat ...de fapt era aceeasi dra "priceputa" |
|
|