Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ceea ce am vrut sa spun eu a zis liliana mai clar....Suntem oameni si gata...cu biblie sau fara.. tot oameni |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| LilianaD wrote: nu toata lumea are optiunea asta, de multe ori ma intreb, si nu numai in legatura cu subiectul asta,"dar daca m-as fi nascut in alta parte a lumii,ex: Afganistan,Cuba,sau mai stiu eu unde...cum as fi gandit, ce optiuni as fi avut ?"
Buna intrebare! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Citesti Biblia daca ai convingeri crestine, mai ales noul testament,daca nu ai ce rost sa pierzi vremea.Majoritatea romanilor se nasc crestini asta le da numele de "crestin" insa de aici pana la a avea convingeri crestine si a fi atras de biblie e cale lunga.Multi la varsta matura se razgandesc sau isi gasesc implinirea in cartile sfinte a altor religii sau pur si simplu nu se regasesc in nici o religie.Eu nu stiu ce-i atata tam tam cu biblia asta...poti crede in dumnezeu si fara biblie e adevarat ca e o carte buna de morala si istorie.Eu personal as vrea sa citesc vechiul testament ,cel nou chiar nu ma intereseaza ca nu cred in povestea cu Isus. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| t-mihaela wrote:Citesti Biblia daca ai convingeri crestine, mai ales noul testament,daca nu ai ce rost sa pierzi vremea.Majoritatea romanilor se nasc crestini asta le da numele de "crestin" insa de aici pana la a avea convingeri crestine si a fi atras de biblie e cale lunga.Multi la varsta matura se razgandesc sau isi gasesc implinirea in cartile sfinte a altor religii sau pur si simplu nu se regasesc in nici o religie.Eu nu stiu ce-i atata tam tam cu biblia asta...poti crede in dumnezeu si fara biblie e adevarat ca e o carte buna de morala si istorie.Eu personal as vrea sa citesc vechiul testament ,cel nou chiar nu ma intereseaza ca nu cred in povestea cu Isus.
Pai noi de la vechiul testament am luat-o pe aratura asa ca nu ti-l recomand! |
|
| ok ma abtin de la lectura o vreme. |
|

| t-mihaela wrote:Eu nu stiu ce-i atata tam tam cu biblia asta...
Pai ai intrat la un topic unde se discuta despre Biblie, de aici si tam-tam-ul Morala si subiecte pe alte teme de religie probabil ca se gasesc la alte topicuri...e drept ca si noi am cam dat-o pe aratura dar tot nu se justifica afirmatia ta
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| t-mihaela wrote:Citesti Biblia daca ai convingeri crestine, mai ales noul testament,daca nu ai ce rost sa pierzi vremea.Majoritatea romanilor se nasc crestini asta le da numele de "crestin" insa de aici pana la a avea convingeri crestine si a fi atras de biblie e cale lunga.Multi la varsta matura se razgandesc sau isi gasesc implinirea in cartile sfinte a altor religii sau pur si simplu nu se regasesc in nici o religie.Eu nu stiu ce-i atata tam tam cu biblia asta...poti crede in dumnezeu si fara biblie e adevarat ca e o carte buna de morala si istorie.Eu personal as vrea sa citesc vechiul testament ,cel nou chiar nu ma intereseaza ca nu cred in povestea cu Isus.
Acum ar trebui sa ma simt jignita eu daca ar fi sa ma iau dupa Shirel si sa vin sa-ti dau in cap.Dar nu ma simt nici jignita si nici nu te judec, desi avem pareri diferite.Te cunosc putin dar am invatat sa te apreciez din alte puncte de vedere.
Desi shirel isi striga in gura mare iubirea si intelegerea pentru toate religiile eu nu o vad asa.O apreciez din unele puncte de vedere, o vad o femeie normala cu defecte si calitati, o femeie care are o parere un pic prea buna despre ea insasi si care-si permite sa ma atace ori de cate ori nu sunt de acord cu ea.Daca ai fi citit cu atentie ai fi vazut ca eu nu atac pe nimeni si in nici un caz pe musulmani (care sunt si buni si rai ca si noi)ci am spus de ce nu cred ca allah si dumenzue nu sunt acelasi lucru.Cu ce am gresit sau pe cine am jignit? M-ai facut cu ou si cu otet cu multa dragoste , nu-i asa?Mi s-a parut o discutie deschisa unde fiecare isi spune parerea, dar se pare ca atat timp cat nu dau dreptate cui trebuie nu-mi pot spune parera.Pacat !
kara wrote:giulia raspund direct la intrebare...am 43 de ani si nu ma consider destul de coapta sa inteleg biblia... nu se cearta nimeni...doar niste fete spun parerile.....si da shirel avea dreptate e mai bn sa ma retrag din discutie...avintul unora de credinta e.....deosebit
Iar pe tine te intreb daca ma cunosti de undeva de iti permiti sa ma judeci?Sau sa fii ironica? |
|
| cathy wrote:Pai ai intrat la un topic unde se discuta despre Biblie, de aici si tam-tam-ul Morala si subiecte pe alte teme de religie probabil ca se gasesc la alte topicuri...e drept ca si noi am cam dat-o pe aratura dar tot nu se justifica afirmatia ta
Ok nu se justifica si...no problem.
|
|
| Scuze dubla postare |
|

| Fetelor, cu tot respectul, nu credeti ca sunteti cam departe de subiect? Pacat, pt ca imi placea discutia de acum 1 zi, doua...si cel mai rau imi pare de zaza care a ridicat intrebari extrem de bune si noi in loc sa discutam civilizat, aruncam cu tot felul de cuvinte ... Daca aveti pb personale nu ar fi mai bine sa discutati pe pm si sa le rezolvati? Zic si eu.... sa nu dati cu parul....si pana una alta eu ma retrag si voi reveni cand vor fi discutii legate de subiect.
|
|
| Bereea,care parte e jignitoare...ca eu nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni mai ales la topicuri de religie |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oau nu te cunosc nu te judec..........doar am spus ca suntem toti oameni..nimic altceva ....scuze vad ca aici e ca in parlament...va pup si ma retrag |
|
| Chiar asa ia treceti la croseta tot umblati brambura |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| t-mihaela wrote:Bereea,care parte e jignitoare...ca eu nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni mai ales la topicuri de religie
Pentru mine nu e nici una, dar daca as fi ca alte persoane ti-as sari in cap pentru parera ta care nu este la fel ca a mea in ce priveste biblia,Isus.In fine...
Kara, ai spus mai multe si ar fi mai bine sa-ti vezi de treaba ca nu ma cunosti.
Si cu asta ma retrag si eu. |
|
| Aa,da, intr-adevar nu cred in Isus ca fiul lui dumnezeu .na ,doar n-o sa ma spanzurati in public pentru asta .eu fac zilnic exercitu de toleranta religioasa si mai nou politica cu Kaze al meu asa ca sunt experta ...daca iubesc un musulman cu siguranta pot iubi si crestinii. |
|
|