Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Hei! Daca nu e o perioada care trece si a aparut o problema importanta careia nu-i gasesti solutia, rasfoieste putin pe aici si vezi ca multe dintre fete au gasit pe forum sustinere. Poate gasesti si tu daca te hotarasti ca te putem ajuta |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Da ,Mada,dar nu vreau sa expun tuturor problemele,...nu stiu cum sa fac?Este vre-un psiholog pe forum? multumesc mult |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Marivic,psiholoaga cu care fac eu,avea grup si-n Bucuresti,nu stiu sigur daca mai are,am sa intreb,noi maine avem grup |
|
| Carla, |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Orice te-ai hotara, eu iti doresc succes. SA tii in tine, nu e recomandat, orice perspectiva diferita iti va alina suferinta, iar terapiile de grup sunt mereu binevenite, incat impartasesti din experientele tale cu altii si nu te mai simti singura. |
|
| Multumesc mult ,Mada |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mari, sper sa vii cu vesti bune si sa-ti gasesti linistea, nu lasa depresia sa te atace ca nu mai scapi de ea asa usor ...testat si garantat Si uneori face bine s ate destainui la straini ca ei sunt neutri |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| da, am apelat.prima data anul trecut dupa ce am pierdut prima sarcina, am facut terapie vreo jumatate de an si a doua oara, acum, dupa ce am nascut ca ma facut depresie.pe mine ma ajuta |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| da, acum vreo trei ani cand mi-au inceput atacurile de panica...acum fac psihologie seara cu stef...de fiecare data cand vb "prostii" imi baga degetul in nas drept protest...ma face apoi sa rad si uit ca trebuie sa ma panichez dar ma rog, ar trebui sa mai merg... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| da am apelat, acum un an am inceput terapia care a durat cam 9 luni si bine am facut. |
|
|