Atentie....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miha76
Scris: Sunday, December 12, 2010 3:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/16/2007
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, December 12, 2010 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Multumesc de infocomputerlove ...chiar avem cateva dar le-am pus pe balcon ca nu mi-a placut cum miroseau ca sa le punem in camera lui Alex. pupici
ingerash
Scris: Sunday, December 12, 2010 4:47 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Tocmai vroiam sa iau cadou asa ceva...bine ca ai postat Miha,multumescpupici
dari
Scris: Sunday, December 12, 2010 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
pale pale Si Daria a primit asa ceva,maine am sa le fac pierdute,oricum nu prezinta interes.
mikaela
Scris: Sunday, December 12, 2010 8:16 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Nu prea inteleg ...se refera strict la aceste piese din foam sau la toate? Multe jucarii si chestii sunt facute din foam, inclusiv crafturi pentru copii si accesorii pentru baie...scratch
alexandrabogdan
Scris: Sunday, December 12, 2010 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
si noi avem covoras tip puzzle.....oare ar trebui sa il elimin??
raly
Scris: Monday, December 13, 2010 8:26 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Eu nu prea cred faza asta,poate o fi toxic doar un anumit tip!Raul pe dinastea a crescut si s-a tarat can era mic,nu mi se parea sa miroasa urat!Unii mai fac si reclama negativa!ras
mirela74chris
Scris: Monday, December 13, 2010 9:02 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Si noi am avut covorase si ce se mai juca Dia cu ele.Si Razvan facea castele si sunt intregi si fara probleme.
Ana
Scris: Monday, December 13, 2010 9:18 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Eu nu cred si eu am la copii de cand era Riki mic si chiar nu au un miros uratras vorba lui Raly m-ai fac si reclama negativa.
alexandrabogdan
Scris: Monday, December 13, 2010 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
al meu chiar avea miros urat la inceput dar dupa 2-3 zile nu mai mirosea.
Mela
Scris: Monday, December 13, 2010 9:35 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
nu vi se pare totusi suspect sa dea amenzi asa mari,degeaba, magazinelor care comercializeaza covorasele astea?
danab
Scris: Monday, December 13, 2010 11:45 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Avem si noi puzzle din foam, nu a prezentat mare interes, ne-am jucat de maxim 5 ori cu el, acum ocupa loc printr-un cos de jucarii, chiar ma gandeam sa-l trimit la bunici, sau la tara.
Eu le dau crezare celor din Belgia, nu apar ei la tv cu asemenea informatii pentru reclama negativa ca nu sunt nici de la concurenta si nici din Romania de la Antena1, sa faca rating. Multe informatii utile pentru sanatatea populatiei au fost ascunse din motive de profituri mari si efectele au fost dezastruoase.
mikaela
Scris: Monday, December 13, 2010 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
danab wrote:
Eu le dau crezare celor din Belgia, nu apar ei la tv cu asemenea informatii pentru reclama negativa ca nu sunt nici de la concurenta si nici din Romania de la Antena1, sa faca rating. Multe informatii utile pentru sanatatea populatiei au fost ascunse din motive de profituri mari si efectele au fost dezastruoase.

Ai dreptate Dana, si eu cred! Efectele, daca exista, se vad in timp indelungat, poate zeci de ani...Unii copii pot fi afectati in mod major, altii mai putin sau chiar deloc. Si noi avem covoras cu alfabet din foam, dar stiu ca de regula cand se retrage ceva de pe piata, este vorba doar de o anumita serie din productie si nu de toata productia. Asta nu prea inteleg eu, ei interzic orice jucarie facuta din foam datorita chimicalelor care fac acest material flexibil si moale sau doar productia de covorase, poate au astea mai multe chimicale decat altele???
Oricum, sa speram ca toate tarile vor urma exemplul Belgiei si vor lua atitudine impotriva acestor tipuri de otravire lenta pentru profitul industriei... Aici chiar daca se retrage de pe piata, tot va mai circula si va mai exista pe la garage sale sau prin familii sarace care nu au acces la informatie.
Nici nu mai stii ce sa cumperi, in ultimul timp apar tot felul de recalls care mai de care mai infricosatoare cry

Am gasit un topic asemanator aici: http://forum.7p.ro/Jucarii-periculoase.aspx?g=posts&t=5447
delfinasa
Scris: Monday, December 13, 2010 5:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Compozitia si vopselele folosite la colorarea acelor covorase si alte jucarii din foam nu sunt aceleasi la toate companiile producatoare. Jucariile de foam sunt pe piata de zeci de ani, sunt testate an de an si abia acum se gaseste acest component cancerigen? Si la toate produsele din foam de la toate brandurileoare?
Oricum, exact cum ziceau fetele mai sus, cu toate atentionarile de retragere, lumea tot le va folosi pe cele deja achizitionate, in plus exista produse cu recall in unele tari si in altele nu, depinde de legislatie maseluta.
Miri
Scris: Monday, December 13, 2010 7:35 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Astazi toate posturile radio si Tv prezentau stirea asta...dar pana acum?uff Nimeni nu a spus nimic iar piatza e invadata de astfel de covorashe....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.