Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| corina78 wrote:Multumesc fetelor pentru incurajari si ma bucur ca va plac lucrusoarele mele. O sa mai incerc sa produc cateva desi timpul e tare scurt pentru mine ca imediat plec la munca si tare imi e teama ca nu o sa mai pot croseta nimic. Anabella as dori sa imi spui si mie cum sa imi salvez niste filmulete de pe yuotube in calculatorul meu personal caci sincer imi e teama ca nu le voi mai gasi cand imi vor mai trebui. Am inteles ca tu ai un secret cu privire la acest aspect si te-as ruga daca nu e prea mare deranjul sa ma ajuti sa pot salva filmulete. Multumesc anticipat. intri aici salvezi acest program in calculator si dupaia copi numai adresa si el face dowlond. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superba rochita de craciunita si boleroul sa nu mai zic de printesa |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Ce pui dulce ai, Corina! Rochita rosie m-a dat gata! Boleroul parca putea fi o idee mai ingust la maneci, dar are farmec si asa! Spor in continuare! |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Faine lucrusoare, Succes Corina! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 131
| Anabella iti multumesc din tot sufletul meu pentru programel. Sper sa ma descurc si sa imi instalez minunea de program. Daca nu informaticianul de la munca sigur o sa aiba de lucru luni cel tarziu desi nu stiu daca rezist pana atunci. Sper sa reusesc eu sa ma descurc ca vine duminica si e o zi numai buna pentru descarcat.
Mii de scuze dar sunt atat de fericita ca ma ajuti. |
|

| Ma bucur tare mult sa vad ca va plac lucrusoarele mele dar cel mai mult ma bucur ca va plae de printesa mea. Este ca e dulcica? Eu asa o vad. Da, mamiemi ai dreptate boleroul e cam ciudat, e primul facut dupa un filmulet dar sper ca al doilea sa arate macar cu o idee mai bine. De aceea l-am si botezat tentativa de bolero. |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Corina m-am indragostit de lucrurile tale sunt lucrate impecabil,FELICITARI!Am o mare rugaminte la tine,imi spui te rog cum ai inceput pelerina alba de la pag.1?Multumesc anticipat |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| felicitari pentru manechin, e foarte scumpica, si ii sta foarte bine in tinuta de gala!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

| Buna seara tuturor si LA MULTI ANI VOUA SI DOMNISOARELOR VOASTRE. Dari îmi cer scuze ca tastez asa tarziu dar acum am reusit sa intru pe net. Nu prea ma pricep sa spun in termeni tehnici cum am lucrat iti spun efectiv ce am facut. Sper sa reusesc sa ma fac inteleasa si imi cer scuze ca nu ma pricep sa dau explicatii mai scurte si clare. Sunt la inceput. Eu am inceput pelerina de sus, am montat un numar de 87 de ochiuri dupa care am lucrat un rand normal, unul cu gauri sa pot pune snurul, inca un rand normal iar apoi am inmultit (am lucrat un ochi normal, in urmatorul am facut doua, in urmatorul unu normal si in urmatorul am facut trei si iar unu, iar doi, iar 1 si iar 3) dupa care am pus modelul. Am uitat sa spun ca dupa ce am montat modelul am unit lucru si am lucrat numai circular, altfel nu cadea bine modelul. |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Corina in primul rand iti spun un calduros LA MULTI ANI! Sa sti ca ai explicat pe intelesul meu,nici eu nu prea stiu sa explic deci ne asemanam Am crezut ca trebuie inmultit si in partea de jos.Vreau sa fac pelerina fetitei prietenei mele care are un anisor. Iti multumesc pentru ajutor,zilele urmatoare am sa incep la ea. |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| LA MULTI ANI CU BUCURII SI SANATATE! |
|

| Anabella vroiam sa iti spun La multi ani cu sanatate si tot ce iti doresti, sa ai parte de o primavara frumoasa plina de bucuruu si satisfactii. Nu stiu cum sa trimit mesaj privat si imi cer scuze ca am tastat aici dar pana ma luminez ce si cum trebuie sa fac... Sper sa ma intelegi.
|
|

| Se aseaza din mers lucrul, eu dupa ce am pus modelul am lucrat 10 randuri cu cate un ochi de lant intre model si ochiul ala care merge drept, apoi am inceput sa lucrez urmtoarele 6 randuri cu cate doua ochiuri de lant intre model si ochiul ala care merge drept pana jos, iar apoi la mine au mai mers doar 5 randuri cu cate trei ochiuri de lant pana la ochiul ciudat, iar apoi am pus franjurii. Sper ca m-ai inteles. |
|

| rafira wrote:LA MULTI ANI CU BUCURII SI SANATATE! Multumesc pentru urari si eu la randul meu iti urez un sincer L MULTI ANI cu sanatate si multe bucurii si satisfactii. |
|
|