Atelierul meu pentru printesa mea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Thursday, March 3, 2011 10:38 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
corina78 wrote:
Multumesc fetelor pentru incurajari si ma bucur ca va plac lucrusoarele mele.
O sa mai incerc sa produc cateva desi timpul e tare scurt pentru mine ca imediat plec la munca si tare imi e teama ca nu o sa mai pot croseta nimic.
Anabella as dori sa imi spui si mie cum sa imi salvez niste filmulete de pe yuotube in calculatorul meu personal caci sincer imi e teama ca nu le voi mai gasi cand imi vor mai trebui. Am inteles ca tu ai un secret cu privire la acest aspect si te-as ruga daca nu e prea mare deranjul sa ma ajuti sa pot salva filmulete.
Multumesc anticipat. computerlove

intri aici salvezi acest program in calculator si dupaia copi numai adresa si el face dowlond.computerlove
ingerash
Scris: Thursday, March 3, 2011 11:22 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Superba rochita de craciunita si boleroulhearts love love love sa nu mai zic de printesalove computerlove computerlove computerlove
mamiemi
Scris: Friday, March 4, 2011 8:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Ce pui dulce ai, Corina! Rochita rosie m-a dat gata! Boleroul parca putea fi o idee mai ingust la maneci, dar are farmec si asa! Spor in continuare!newclap newclap
vali horhoianu
Scris: Friday, March 4, 2011 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2010
newclap newclap Faine lucrusoare, Succes Corina!
corina78
Scris: Friday, March 4, 2011 11:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/13/2010
Anabella iti multumesc din tot sufletul meu pentru programel. Sper sa ma descurc si sa imi instalez minunea de program. Daca nu informaticianul de la munca sigur o sa aiba de lucru luni cel tarziu desi nu stiu daca rezist pana atunci.
Sper sa reusesc eu sa ma descurc ca vine duminica si e o zi numai buna pentru descarcat.
computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
computerlove thankyou computerlove thankyou computerlove thankyou
Mii de scuze dar sunt atat de fericita ca ma ajuti.
corina78
Scris: Friday, March 4, 2011 11:09 PM
Nivel

Ma bucur tare mult sa vad ca va plac lucrusoarele mele dar cel mai mult ma bucur ca va plae de printesa mea. Este ca e dulcica? Eu asa o vad.
Da, mamiemi ai dreptate boleroul e cam ciudat, e primul facut dupa un filmulet dar sper ca al doilea sa arate macar cu o idee mai bine. De aceea l-am si botezat tentativa de bolero.
dari
Scris: Monday, March 7, 2011 5:53 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Corina m-am indragostit de lucrurile tale sunt lucrate impecabil,FELICITARI!Am o mare rugaminte la tine,imi spui te rog cum ai inceput pelerina alba de la pag.1?Multumesc anticipatpupici pupici pupici
carmenalina
Scris: Monday, March 7, 2011 6:11 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
felicitari pentru manechin, e foarte scumpica, si ii sta foarte bine in tinuta de gala!!!!newclap newclap newclap
Ana
Scris: Tuesday, March 8, 2011 6:05 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
img
corina78
Scris: Tuesday, March 8, 2011 9:22 PM
Nivel

Buna seara tuturor si LA MULTI ANI VOUA SI DOMNISOARELOR VOASTRE. Dari îmi cer scuze ca tastez asa tarziu dar acum am reusit sa intru pe net. Nu prea ma pricep sa spun in termeni tehnici cum am lucrat iti spun efectiv ce am facut. Sper sa reusesc sa ma fac inteleasa si imi cer scuze ca nu ma pricep sa dau explicatii mai scurte si clare. Sunt la inceput.sorry
Eu am inceput pelerina de sus, am montat un numar de 87 de ochiuri dupa care am lucrat un rand normal, unul cu gauri sa pot pune snurul, inca un rand normal iar apoi am inmultit (am lucrat un ochi normal, in urmatorul am facut doua, in urmatorul unu normal si in urmatorul am facut trei si iar unu, iar doi, iar 1 si iar 3) dupa care am pus modelul.
Am uitat sa spun ca dupa ce am montat modelul am unit lucru si am lucrat numai circular, altfel nu cadea bine modelul.
dari
Scris: Tuesday, March 8, 2011 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Corina in primul rand iti spun un calduros LA MULTI ANI!computerlove pupici
Sa sti ca ai explicat pe intelesul meu,nici eu nu prea stiu sa explic deci ne asemanamhohot hohot Am crezut ca trebuie inmultit si in partea de jos.Vreau sa fac pelerina fetitei prietenei mele care are un anisor.
Iti multumesc pentru ajutor,zilele urmatoare am sa incep la ea.pupici
rafira
Scris: Tuesday, March 8, 2011 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2010
LA MULTI ANI CU BUCURII SI SANATATE!pupici
corina78
Scris: Tuesday, March 8, 2011 9:46 PM
Nivel

Anabella wrote:
img

Anabella vroiam sa iti spun La multi ani cu sanatate si tot ce iti doresti, sa ai parte de o primavara frumoasa plina de bucuruu si satisfactii. Nu stiu cum sa trimit mesaj privat si imi cer scuze ca am tastat aici dar pana ma luminez ce si cum trebuie sa fac...
Sper sa ma intelegi.
pupici pupici pupici
corina78
Scris: Tuesday, March 8, 2011 9:53 PM
Nivel

Se aseaza din mers lucrul, eu dupa ce am pus modelul am lucrat 10 randuri cu cate un ochi de lant intre model si ochiul ala care merge drept, apoi am inceput sa lucrez urmtoarele 6 randuri cu cate doua ochiuri de lant intre model si ochiul ala care merge drept pana jos, iar apoi la mine au mai mers doar 5 randuri cu cate trei ochiuri de lant pana la ochiul ciudat, iar apoi am pus franjurii.
Sper ca m-ai inteles.
corina78
Scris: Tuesday, March 8, 2011 9:55 PM
Nivel

rafira wrote:
LA MULTI ANI CU BUCURII SI SANATATE!pupici

Multumesc pentru urari si eu la randul meu iti urez un sincer L MULTI ANI cu sanatate si multe bucurii si satisfactii.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.