Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Sunt tare frumoase! Poti sa pui te rog schema pentru jachetica albastra la care mai trebuie sa ii cosi margalute. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 131
| Nu am schema, dar pot sa iti spun cum am lucrat: partea de sus e lucrata cu tehnica raglan de la croset iar floricele ies una peste alta din urmatorul filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=r1z4pDvxGkg. Intra pe link-ul asta si vezi cum trebuie sa lucrezi. Eu dupa ce am scos manecile am lucrat rotund si iese bine, inca nu am incercat sa lucrez pe ambele parti deoarece nu am curaj cu marginile imi este teama ca ies strambe de aceea l-am adaptat la rotund. Nu stiu cum sa pun direct filmuletul daca stie cineva cum se pune direct filmuletul aici tare mult m-as ucura sa ma ajute sa il postam aici. Sper sa iti foloseasca. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Am pus eu filmuletul Super lucrusoarele tale.Pupici printesei Spor la lucru |
|

| Multumesc ingeras ca ai pus filmuletul. Sper sa fie de folos cuiva si multumim pentru pupici.Si noi pupacim e toata lumea. |
|

| Ete... si pozele cu rochita de craciun si tentativa de bolerou. corina78 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Corina78,superbe lucrusoare i-ai fcaut printesei tale!Sa le poarte sanatoasa! |
|

Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Corina,ce printesa frumoasa ai si ce bine ii vin hainutele |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| corina foarte frumoase lucrusoare ai ce mult imi place pelerina alba sa le poarte cu placere printesa si la cat mai multe |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| corina ,foarte frumoase lucrusoare ai facut |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Corina sunt foarte frumoase lucrusoarele facute de tine!Sa la poarte sanatoasa micuta! |
|
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Multumesc Corina pentru filmulet! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Corina ce frumos e setul
daca te pot ajuta cu ceva sunt aici |
|

| Multumesc fetelor pentru incurajari si ma bucur ca va plac lucrusoarele mele. O sa mai incerc sa produc cateva desi timpul e tare scurt pentru mine ca imediat plec la munca si tare imi e teama ca nu o sa mai pot croseta nimic. Anabella as dori sa imi spui si mie cum sa imi salvez niste filmulete de pe yuotube in calculatorul meu personal caci sincer imi e teama ca nu le voi mai gasi cand imi vor mai trebui. Am inteles ca tu ai un secret cu privire la acest aspect si te-as ruga daca nu e prea mare deranjul sa ma ajuti sa pot salva filmulete. Multumesc anticipat. |
|

| Cu mare placere alina. Sper sa iti fie de folos. |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| cat e de frumoasa!ce printesa,mami! felicitari pentru set! toate sunt reusite! |
|
|