|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| otilia gergely wrote:Am sa revin fetelor, doar ca eu vara nu prea crosetez. Cand am noutati, fiti sigure ca le voi posta.
Va pup!
SLAVA DOMNULUI ca esti bine si ai revenit printre noi .
eu m-asi bucura s-a intri s-a mai vb cu noi si daca nu ai crosetat nimic |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Ce ma bucur Otilia ca nu ai uitat de noi! Te pup si eu! |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Otilia mi-am facut griji pentru tine ! Acum ca ai dat un semn ma bucur ca stiu ca esti bine ! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/4/2009 Mesaje: 308
| Va pup din suflet fetelor!
Eu am fost tot timpul pe aici, doar ca nu am scris. Promit sa nu se mai intample! |
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| otilia!ma bucur ca ai revenit! e de ajuns sa ne scrii din cand in cand ce faci,nu neaparat sa ne incanti privirile cu ce lucrezi,nu ca nu ne-ar fi pe plac! |
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Otilia te pup si eu bine ai revenit si sa nu mai lipsesti ..chiar daca nu lucrezi |
|
| M-am apucat din nou de lucru. Am sa postez doar modelele noi. Deseara o surpriza cu Hello Kitty pentru fetite. Si intre timp am in lucru caciulita cu urechi model Ingerash (multumiri pentru explicatii).
Va pup si ne "vedem " pe seara! |
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| te asteptam! Sigur o sa ne incinti! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Otilia mi-e dor sa vad ceva lucrat de tine si abia astept ,,surpriza''. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| otilia gergely wrote:M-am apucat din nou de lucru. Am sa postez doar modelele noi. Deseara o surpriza cu Hello Kitty pentru fetite. Si intre timp am in lucru caciulita cu urechi model Ingerash (multumiri pentru explicatii).
Va pup si ne "vedem " pe seara!
Vai ce ma bucur sa vad ca ai revenit in forta!Mult spor la caciulita ma bucur ca te-am inspirat Abia astept surpriza Hello Kitty!!! |
|
| Multumesc fetelor! Nu chiar in forta, dar incet, incet imi intru in mana. Nu prea e ok lumina, dar abia acum am ajuns sa o pozez si maine deja o dau beneficiarei!
otilia gergely attached the following image(s):
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| E minunata |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| otilia, foarte frumoasa e palaria |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| flori1972 wrote:otilia, foarte frumoasa e palaria |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| otilia!frumoasa kitty rugaminte mare:cand ai odata un pic de timp si chef ,te rog sa*mi explici si mie cum faci ciucurii,ai tai sunt perfectii mi-a ramas gandul la fularul de craciun |
|
|