|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| ce frumos e setul,felicitari! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| otilia esti talentata |
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Setul m-a dat gata, mai ales ca este culoarea mea preferata. Felicitari!Sa ai un an bun ! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| foarte frumoase, felicitari |
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| otilia gergely wrote:Multumesc fetelor!
La multi ani si voua!
Sa va arat ce am mai lucrat. Un set turqoise: basca (model Anabella), capa si manusi fara degete tricotate. Culoare a iesit cam puternica din cauza blitz-ului
Otilia, foarte frumos setul! As vrea si eu sa fac bascuta. Ce material ai folosit si ce croseta? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Otilia ,sunt superbe ! |
Inregistrat: 9/4/2009 Mesaje: 308
| Va pup fetelor, ma bucur ca va place. E foarte de efect setul.
Carla, mai pe seara o sa incerc sa-ti explic, sper sa reusesc, nu prea stiu sa explic la tricotat. Dar ca idee, am folosit tehnica short row (daca cauti pe youtube o sa gasesti) Iti scriu mai multe pe seara.
Mamiemi, am folosit "canguro farfale alpin" pus in 3 si croseta de 5. Numai asa mi-a iesit de aceeasi amplitudine ca si cea din poza pusa de Anabella. |
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Multumesc,Otilia! Eu am avut candva un pulover lucrat la masina din alpin si ma irita la piele, dar era inainte de 1989. Nu am mai avut curaj sa vad cum este firul/ inteapa un pic, e moale? |
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Otilia, felicitari si sa ai spor |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
La multi ani si voua!
Sa va arat ce am mai lucrat. Un set turqoise: basca (model Anabella), capa si manusi fara degete tricotate. Culoare a iesit cam puternica din cauza blitz-ului este minunat setul si culoarea e superba mie una imi place la nebunie!!! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
La multi ani si voua!
Sa va arat ce am mai lucrat. Un set turqoise: basca (model Anabella), capa si manusi fara degete tricotate. Culoare a iesit cam puternica din cauza blitz-ului Ce set frumos iar culoarea m-a cucerit total |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Otilia ce ai mai lucrat frumos? |
|
Inregistrat: 9/4/2009 Mesaje: 308
| Am mai lucrat un set cu basca si incalzitor de gat. L-am lucrat tot cu Alpin in 3(si ca sa raspund la intrebare, este foarte moale):
otilia gergely attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Superb,iar culoarea imi place tare mult! |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Otilia! Superb! si ce-mi place "incalzitorul"! |
|
|