Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| butterfly wrote:mie mi se pare o prostie chestia asta cu decembrie sau iunie,de fapt,la fel ca si cu explozia cand vroiau sa vada de unde origina lui isus si mai stiu eu ce chestii.important e ca Isus s-a nascut si inca mai traieste,ca a murit pentru pacatele noastre si a inviat ca sa fie un mijlocitor pentru noi. chestia e ca intr-o zi noi vom pleca de pe pamantul asta si singurul lucru care ar trebui sa ne preocupe ar fi unde mergem dupa aceea
Corectez nu unde mergem ,ci ce fapte luam cu noi asta este important.Cu Isus ,fara Isus toti vom da socoteala faptelor noastre. Sunt si criminali care cred in Isus si sunt crestini la cei ajuta. Si inca ceva ,oameni in ziua de astazi au ajuns la asa un nivel ca ,cauta raspuns la fiecare din intrebarile pe care le au si le este curios ca ei cred in cineva dar nici macar data nasterii lui nu o cunosc.Oamenii nu se multumesc doar cu atat ,cu legende ei cauta mult mai mult de atat. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| shirel,eu cred ca totusi e o legatura in chestia ca unde merg sau ce fapte iau cu mine,pentru ca daca eu vreau sa ajung in rai incerc sa fac fapte bune si sa fiu un om al lui Dumnezeu,dar cu asta deja suntem off topic... referitor la data nasterii hai sa o luam intre oameni....chiar noi doua...eu vorbesc cu tine,tu cu mine,ajungem sa fim prietene sa avem incredere una in alta,si culmea...eu nu iti stiu data nasterii.oare va afecta asta prietenia noastra??exact asa e si cu Isus,pe mine nu ma afecteaza deloc ca nu ii stiu data nasterii,dar ai dreptate...asa suntem noi oamenii,mai curiosi din fire |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| butterfly wrote:shirel,eu cred ca totusi e o legatura in chestia ca unde merg sau ce fapte iau cu mine,pentru ca daca eu vreau sa ajung in rai incerc sa fac fapte bune si sa fiu un om al lui Dumnezeu,dar cu asta deja suntem off topic... referitor la data nasterii hai sa o luam intre oameni....chiar noi doua...eu vorbesc cu tine,tu cu mine,ajungem sa fim prietene sa avem incredere una in alta,si culmea...eu nu iti stiu data nasterii.oare va afecta asta prietenia noastra??exact asa e si cu Isus,pe mine nu ma afecteaza deloc ca nu ii stiu data nasterii,dar ai dreptate...asa suntem noi oamenii,mai curiosi din fire
Da,dar fiindu-mi prietena buna ,iubita mea as vrea sa-ti sarbatoresc ziua,sa-ti aduc cadouri si sa-ti spun ca ma bucur ca te-ai nascut ca sa poti fi prietena mea ,sa fii cu mine .Deci eu vreau sa ma bucur de ziua asta ca o mama ca isi aduce aminte de ziua nasterii cit este de greu dar bucuria cand iti vezi copilul este mare si de aceea te bucurii in fiecare an de ziua lui ca s-a nascut.
Fetelor ,statii linistite noi nu ne certam,Fluturas au sa creada ca ne certam dar nu eu incerc sa explic firea omului pe care nimeni nu o poate schimba. Fluturas,eu simpt cat de credincioasa esti si stiu ce simti dar vezi asta nu trebuie sa explici la nimeni. |
|
| shirel wrote:Da,dar fiindu-mi prietena buna ,iubita mea as vrea sa-ti sarbatoresc ziua,sa-ti aduc cadouri si sa-ti spun ca ma bucur ca te-ai nascut ca sa poti fi prietena mea ,sa fii cu mine .Deci eu vreau sa ma bucur de ziua asta ca o mama ca isi aduce aminte de ziua nasterii cit este de greu dar bucuria cand iti vezi copilul este mare si de aceea te bucurii in fiecare an de ziua lui ca s-a nascut. Fetelor ,statii linistite noi nu ne certam,Fluturas au sa creada ca ne certam dar nu eu incerc sa explic firea omului pe care nimeni nu o poate schimba. Fluturas,eu simpt cat de credincioasa esti si stiu ce simti dar vezi asta nu trebuie sa explici la nimeni.
nici eu nu vreau sa ma cert,din cauza asta am incercat sa ma abtin de la astfel de conversatii,pentru ca nu vreau sa creez din nou certuri.... dar pur si simplu nu mi pare atat de importanta ziua cand El,Domnul Isus s-a nascut,ci mai important mi se pare ca El inca mai traieste.daca odata s-a hotarat ca in 25 decembrie se sarbatoreste,atunci o sarbatoresc si eu |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Fetelor, sincer va spun ca ma luasera transpiratiile cand am citit titlul topicului. Deja ma gandeam ca s-a confirmat a doua venire a Lui si ca mai putin si e Sfarsitul. Vai, cat sunt de ametita Legat strict e subiect, mi se pare oarecum inutila descoperirea. Eventual asa, pentru curiozitatea si linistea unora. Dar ar fi de-a dreptul absurd dupa atata amar de timp sa schimbam intreg calendarul sarbatorilor. Ceea ce sarbatorim noi in decembrie e o bucurie a familiei, o caldura sufleteasca care trebuie sa ne uneasca, un motiv de a ne gandi la faptele noastre. Asta mai presus de cauza strict religioasa. (cel putin eu asa o simt) |
|
| diana,despre a doua venire a lui zice biblia,ca va veni ca un hot noaptea,deci nu prea are cum sa se stie cand vine,desi dupa cum sunt oamenii,cine stie daca nu ii apuca sa calculeze si asta.... |
|
|