Astronomii sustin ca Iisus s-a nascut în iunie!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Thursday, December 11, 2008 6:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
delia
Scris: Thursday, December 11, 2008 6:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2008
Rody wrote:
Cica ca,Iisus nu sa-r fi nascut in luna Decembrie pe 25 si in Luna iunie.E adevarat ca in bibilie nu scrie nicaieri data si luna de nastere.Teoretic de unde se stie exact ca Iisus e nascut exact pe 25 Decembrie????Voi ce ziceti????
http://www.realitatea.net/astronomii-sustin-ca-iisus-s-a-nascut-in-iunie--cum-comentati_410381.html

cand s-a nascut Isus Hristos era iarna deci una din lunile ierni, asa ca nu are cum sa se fi nascut in iunieras sic pupici desigur data de 25 decembrie nu poate fii foerte sigura, dar cert este ca isus HRISTOS S-a nascut iarna
Rody
Scris: Thursday, December 11, 2008 6:58 PM
Nivel

delia wrote:

canda s-a nascut Isus Hristos era iarna deci una din lunle ierni, asa ca nu are cum sa se fi nascut in iunieras sic pupici

Ai vre-o dovada ca asa eras ras ras si ca este exact pe 25 Decembrieras sic ras
delia
Scris: Thursday, December 11, 2008 6:59 PM
Nivel

Rody wrote:

Ai vre-o dovada ca asa eras ras ras

nu am nici o dovada dar......... nu am spus ca este sigur data de 25.....eu cred ca poate fi oricand numai vara nu
Rody
Scris: Thursday, December 11, 2008 7:01 PM
Nivel

delia wrote:

canda s-a nascut Isus Hristos era iarna deci una din lunle ierni, asa ca nu are cum sa se fi nascut in iunieras sic pupici desigur data de 25 decembrie nu poate fii foerte sigura, dar cert este ca isus HRISTOS S-a nascut iarna

Pai atunci de ce sarbatorim ziua lui pe 25 Decembrie daca nu este sigura????ras cred ca stiu,din obisnuintahohot
delia
Scris: Thursday, December 11, 2008 7:02 PM
Nivel

pt ca nimeni nu a stiut data sigura si s-a ales o data pt a putea sarbatorii nastera domnuluiras pupici nu prea am fost la orele de religie dar.......... mai stiu si eu cate ceva.....pupici ras
Rody
Scris: Thursday, December 11, 2008 7:03 PM
Nivel

delia wrote:
pt ca nimeni nu a stiut data sigura si s-a ales o data pt a putea sarbatorii nastera domnuluiras pupici

Si de unde stim ca nu e nascut chiar in luna iunie.Cine a zis ca a fost nascut iarna.Unde scrie asta???ras ras ras Eu cred ca astrologii stiu ei ce stiuras sic
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 11, 2008 7:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
Rody wrote:

Si de unde stim ca nu e nascut chiar in luna iunie.Cine a zis ca a fost nascut iarna.Unde scrie asta???ras ras ras Eu cred ca astrologii stiu ei ce stiuras sic

S-a nascut toamna,altfel n-ar fi fost pastorii cu oile afara,caci acolo iarna e rece si ploioasa.
TeosOf
Scris: Thursday, December 11, 2008 7:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Caut imediat si va explic de ce se sarbatoreste Nasterea Donmului pe 25 decembrie. A fost si la tv un documentar, cu vreo luna in urma. Este si pe net, dar nu stiu pe unde. Cred ca daca intrati pe you tube si tastati 25 december gasiti.
Dar unde scrie ca era iarna cand s-a nascut Iisus?
delia
Scris: Thursday, December 11, 2008 7:07 PM
Nivel

pana la urma nu cred ca se va afla niciodata data fixa a nasteriiras cred ca era iarna pt ca era foarte frigras ras
Rody
Scris: Thursday, December 11, 2008 7:09 PM
Nivel

delia wrote:
pana la urma nu cred ca se va afla niciodata data fixa a nasteriiras cred ca era iarna pt ca era foarte frigras ras

Mai fata mea,de unde sti tu ca era frig si ca era iarnahohot hohot hohot
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 11, 2008 7:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
TeosOf wrote:
Caut imediat si va explic de ce se sarbatoreste Nasterea Donmului pe 25 decembrie. A fost si la tv un documentar, cu vreo luna in urma. Este si pe net, dar nu stiu pe unde. Cred ca daca intrati pe you tube si tastati 25 december gasiti.
Dar unde scrie ca era iarna cand s-a nascut Iisus?

Data a fost stabilita de cler la Conciliul de la Niceea....
Rody
Scris: Thursday, December 11, 2008 7:16 PM
Nivel

Deci in final 25 Decembrie nu are nici o legatura cu nasterea lui Iisusras
delia
Scris: Thursday, December 11, 2008 7:19 PM
Nivel

Rody wrote:

Mai fata mea,de unde sti tu ca era frig si ca era iarnahohot hohot hohot
nu ca stiu,
dar cred...... ma-m obisnuit cu data de 25 decembrie si nu pot sa concep ca Isus Hristos s-a nascut pe alta dataras ras ras
Ana
Scris: Thursday, December 11, 2008 7:20 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
eu cred ca cel mai important este ca sa nascut si a murit pentru a ne ierta noua pacatele....nu cred ca mai conteaza cand sa nascut cand a murit....important e cand va veni....SUNTEM PREGATITI NOI PENTRU VENIREA SA???
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.