Astrologia orara
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Sunday, June 21, 2009 11:39 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
marivic sa fie intr-un ceas bun!hainoroc hainoroc hainoroc firstprize firstprize firstprize iloveyou Sa nu mai ai indoieli in legatura cu relatia voastrapupici
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, July 12, 2009 11:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
computerlove computerlove
inger7 wrote:
praslea_cel_voinic,este o schimbare la orizont,un copilashhearts iar in relatia de cuplu a planat unele suspiciuni,gelozii...te simti nesigura uneori,melancolica dupa ceva...

Buna Ingerash....
Astrele pe care le-ai vazut, le-ai vazut f bine...asteptam un bb..un nou bb....Pupicei si numai bine!computerlove computerlove computerlove computerlove

ingerash
Scris: Sunday, July 12, 2009 11:56 PM
Nivel

Ma bucur din suflet pentru voicoeur topai topai topai sa ai sarcina usoara si multa sanatate!iloveyou
carla
Scris: Sunday, October 25, 2009 3:11 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Ingeras,am o stare ciudata,agitata,poti sa vezi ceva:sanatate,cariera,familie(in legatura cu comunicarea)?
Datele mele:16.06.1969,Sighetul Marmatiei(de fapt e 15.o6.1969 ora 23.45,chiar inainte de miezul noptii,dar am fost trecuta pe 16)
marivic
Scris: Sunday, October 25, 2009 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
INGERASUL meu iubit,numai pupicei,multi,multi de tot de la minepupici pupici pupici pupici pupici computerlove
ingerash
Scris: Sunday, October 25, 2009 4:16 PM
Nivel

carla wrote:
Ingeras,am o stare ciudata,agitata,poti sa vezi ceva:sanatate,cariera,familie(in legatura cu comunicarea)?
Datele mele:16.06.1969,Sighetul Marmatiei(de fapt e 15.o6.1969 ora 23.45,chiar inainte de miezul noptii,dar am fost trecuta pe 16)

O sa ma uit pe astro;oricum este o perioada tensionata generala.O sa revin mai pe seara cu amanuntepupici computerlove

marivic,trimit si eu pupiceii inzeciti!pupici pupici pupici pupici pupici Dar,care este motivul?hearts
marivic
Scris: Sunday, October 25, 2009 7:05 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
inger7 wrote:
marivic sa fie intr-un ceas bun!hainoroc hainoroc hainoroc firstprize firstprize firstprize iloveyou Sa nu mai ai indoieli in legatura cu relatia voastrapupici

Pentru asta,....pupici
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, October 25, 2009 7:05 PM
Nivel

shirel wrote:

Eu te simpt foarte nehotarata in tot ceea ce faci ,ai multe proiecte in cap dar inca nu ai curajul sa incepi nici unul .ai ceva probleme de sanatate in ultima vreme si de asta poate te simti mai slabita si fara vlaga .Esti o fire optimista de obicei dar tot timpul ai nevoie de cineva care sa te sustina ca sa duci la capat tot ceea ce iti propui.Sfatul meu trage aer adanc in pipet si crede in propiele tale puteri si reusita iti este aproape!pupici pupici

Shirelllllll tampita mai sunt!!!!!!!!!!!! Crede-ma sau nu, dar deabia acum am vazut ce ai scris....Pe bune ca parca mi s-a luat un val de pe ochi acum.....Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva!!!!banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead Multumesc tare mult pentru raspuns....tare tarziu iti multumesc, dar sper sa citesti ce scriu acum....Si inca cata dreptate ai in ce ai spus!!!!! Ceea ce e punctul slab e ca barbata-meu e "Gica contra"...Si la timpul respectiv aveam probleme...familiale ras .Oricum....Multumesc din suflet! Sper sa va auda Dumnezeu ca papa bb asta de-a stress cat nu a papat Alex....offff ca lunga mai e asteptarea si m-am saturat....Pana acum ce mi-am pus in cap am reusit dar acum parca astept ceva dar nu stiu ce astept...hohot Poate sa ma traga Doamne-Doamne de maneca si sa imi spuna incotro sa o iau....Oricum, sper ca maine sa am un raspuns partial...
Inca o data Shirel, multumesc din suflet si scuzeeeeee .De obicei vad tot dar.....acum chiar nu am nici o explicatie....computerlove computerlove computerlove computerlove
ingerash
Scris: Sunday, October 25, 2009 7:28 PM
Nivel

marivic wrote:

Pentru asta,....pupici

computerlove iloveyou multa fericire!

praslea_cel_voinic,iti doresc numai bine,armonie cu tine insati si multa hotarare!computerlove iloveyou

Shirel,iloveyou coeur esti o binecuvantare!
ingerash
Scris: Sunday, October 25, 2009 7:33 PM
Nivel

carla wrote:

carla,putem vorbi maine dupa ora 17 pe mess?hearts
carla
Scris: Sunday, October 25, 2009 7:34 PM
Nivel

inger7 wrote:

carla,putem vorbi maine dupa ora 17 pe mess?hearts
Da,ai adresa mea?
ingerash
Scris: Sunday, October 25, 2009 7:45 PM
Nivel

carla wrote:
Da,ai adresa mea?

Nu,o am.Iti trimiteam eu ID-ul meupupici
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, October 25, 2009 7:49 PM
Nivel

inger7 wrote:

computerlove iloveyou multa fericire!

praslea_cel_voinic,iti doresc numai bine,armonie cu tine insati si multa hotarare!computerlove iloveyou

Shirel,iloveyou coeur esti o binecuvantare!

Ingeras computerlove computerlove computerlove computerlove tu ocupi oricum un loc special in inima noastra...hearts hearts hearts hearts Armonia cu mine insami nu am avut-o nicodata...hohot asa ca nu ma astept sa o gasesc tocmai acum...hohot hohot hohot De fapt mint...o gaseam cand mergeam la biserica acasa...mai ales la Mitropolia Moldovei (la Cuvioasa Parascheva)....ca de, sunt ieseanca....Maine sper sa aflu incotro ne indreptam...(vezi prima intrebare la care mi-ai raspuns aici....pupici )computerlove
In ceea ce o priveste pe Shirel.....tot respectul si subscriu la ce ai spus si tu....computerlove computerlove computerlove computerlove
carla
Scris: Sunday, October 25, 2009 7:53 PM
Nivel

inger7 wrote:

Nu,o am.Iti trimiteam eu ID-ul meupupici

Ai PMpupici
ingerash
Scris: Sunday, October 25, 2009 8:59 PM
Nivel

carla wrote:

Ai PMpupici

Citit si raspuns!pupici

praslea_cel_voinic,va doresc numai binecomputerlove iar tie multa iubire cu tine insati!angel iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.