![Avatar](/i.ashx?u=2239)
![Nivel](/images/ranks/Diamond.gif) Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| praslea_cel_voinic wrote:Ingerash, sa dea Domnul sa ai gura aurita! ![angel](/images/emoticons/angel.gif) Pot sa mai indraznnesc o intrebare? Astrologic, din punct de vedere al familiei, casei se vede vreo schimbare? Multumec mult!
Se face doar o singura astrograma orara pe zi,revin-o maine |
|
| marivic wrote:Nu locuiesc in oras,locuiesc la tara.In comuna Moara-Vlasiei Aceste lucruri le scrisesem dar separate si de aceea te-am ametit.Mii de scuze... [Mihaela,spune-mi te rog si mie daca pana la sfarsitul anului v-om avea gata casa?stiu ca poate e o intrebare prosteasca dar batem pasul pe loc si presimt altele,...Unde stau acum?stau in comuna Moara-Vlasiei.Sau unde am domiciliul?am domiciliul in Bucuresti,dar locuiesc in comuna moara-vlasiei.intrebarea a afost la 21.30] [MIHAELA,te-as mai ruga daca poti sa-mi spui daca vezi ceva probleme grave de sanatate.te rog..]
Am vazut ceva la intestine,atentie la starea de agitatie,stresul,iti afecteaza intestinele si posibil sa prinzi o afectiune cam greu de vindecat.Iar circulatia periferica este cam deficitara.Tensiunea oscilanta iti da stari de moleseala.Incearca sa te relaxezi ,sa te odihnesti,sa petreci mai mult timp in natura Casa in acest an nu se finalizeaza
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=1326)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Asa este Mihaela,ai dreptate,...am colon iritabil,iar pe baza stressului ma apuca toate durerile la diverse organe.Iar tensiunea ai dreptate! Banuiam ceva de casa,multumesc mult,... |
|
|
Multa sanatate,draga mea! si invata sa te destinzi,sa te relaxezi |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro//images/avatars/Septembrie_2008/11846.gif)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| pt Ingerash.
|
|
| praslea_cel_voinic wrote:![computerlove](/images/emoticons/computerlove.gif) pt Ingerash.
|
|
| Buna Ingerash, Am revenit cu intrebarea...e 14:47 ora locala...acelasi orash.... |
|
| praslea_cel_voinic,este o schimbare la orizont,un copilash iar in relatia de cuplu a planat unele suspiciuni,gelozii...te simti nesigura uneori,melancolica dupa ceva... |
|
| Ingerash...nu pot sa spun decat ca am ramas impresionata... pot sa te intreb daca orasul celor 7 turnuri e si orasul celor 7 coline???? Pupicei si o seara placuta! |
|
| praslea_cel_voinic wrote:Ingerash...nu pot sa spun decat ca am ramas impresionata... ![majoreta](/images/emoticons/majoreta.gif) pot sa te intreb daca orasul celor 7 turnuri e si orasul celor 7 coline???? Pupicei si o seara placuta!
Nu este se pare ca-n lume mai exista si orasul celor sapte turnuri,Ballymena. Noapte buna si multa iubire1 |
|
| Hihihi..si eu care ma gandeam la figuri de stil....oricum, multumesc mull de tot...si te tin la curent cu prima chestie cu ochi...Daca vrei sa vb in direct da un Ym. Pupicei! |
|
| praslea_cel_voinic wrote:Hihihi..si eu care ma gandeam la figuri de stil....oricum, multumesc mull de tot...si te tin la curent cu prima chestie cu ochi...Daca vrei sa vb in direct da un Ym. Pupicei!
ai PM
|
|
| MIHAELA,spune-mi si mie te rog,vreau sa pun o intrebare,ora 1.18,comuna moara-vlasiei. ,,cum va fi familia noastra in acest an?''ce vezi in legatura cu noi? |
|
| marivic Tensiuni din partea unuia din copii,multe discutii...relatia voastra parteneriala este armonioasa.Se ivesc ceva planuri pentru un eveniment?O nunta? |
|
| OK,INGERASUL MEU IUBIT Asa e...planuri pt o nunta....ne asteapta luna viitoare o nunta importanta. Multumesc pt.vestile despre relatia noastra Mi-era putin teama cu plecarile acestea ale lui,dar acum ,m-ai linistit.Totul va fi OK |
|
|