Astrologia orara
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Friday, June 19, 2009 8:57 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
praslea_cel_voinic wrote:
Ingerash, sa dea Domnul sa ai gura aurita! angel
Pot sa mai indraznnesc o intrebare? Astrologic, din punct de vedere al familiei, casei se vede vreo schimbare?

Multumec mult!

Se face doar o singura astrograma orara pe zi,revin-o mainepupici computerlove
ingerash
Scris: Friday, June 19, 2009 9:07 PM
Nivel

marivic wrote:
Nu locuiesc in oras,locuiesc la tara.In comuna Moara-Vlasiei

Aceste lucruri le scrisesem dar separate si de aceea te-am ametit.Mii de scuze...pupici pupici pupici
[Mihaela,spune-mi te rog si mie daca pana la sfarsitul anului v-om avea gata casa?stiu ca poate e o intrebare prosteasca dar batem pasul pe loc si presimt altele,...Unde stau acum?stau in comuna Moara-Vlasiei.Sau unde am domiciliul?am domiciliul in Bucuresti,dar locuiesc in comuna moara-vlasiei.intrebarea a afost la 21.30]
[MIHAELA,te-as mai ruga daca poti sa-mi spui daca vezi ceva probleme grave de sanatate.te rog..]

Am vazut ceva la intestine,atentie la starea de agitatie,stresul,iti afecteaza intestinele si posibil sa prinzi o afectiune cam greu de vindecat.Iar circulatia periferica este cam deficitara.Tensiunea oscilanta iti da stari de moleseala.Incearca sa te relaxezi ,sa te odihnesti,sa petreci mai mult timp in naturacomputerlove
Casa in acest an nu se finalizeaza sorry

marivic
Scris: Friday, June 19, 2009 9:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Asa este Mihaela,ai dreptate,...am colon iritabil,iar pe baza stressului ma apuca toate durerile la diverse organe.Iar tensiunea ai dreptate!computerlove computerlove computerlove Banuiam ceva de casa,multumesc mult,...computerlove pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove pupici
ingerash
Scris: Friday, June 19, 2009 9:16 PM
Nivel

marivic wrote:
Asa este Mihaela,ai dreptate,...am colon iritabil,iar pe baza stressului ma apuca toate durerile la diverse organe.Iar tensiunea ai dreptate!computerlove computerlove computerlove Banuiam ceva de casa,multumesc mult,...computerlove pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove pupici

Multa sanatate,draga mea!angel coeur si invata sa te destinzi,sa te relaxezi computerlove iloveyou
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, June 19, 2009 9:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
computerlove pt Ingerash.
ingerash
Scris: Friday, June 19, 2009 9:44 PM
Nivel

computerlove pt Ingerash.

pupici pupici pupici computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, June 20, 2009 8:47 PM
Nivel

Buna Ingerash,
Am revenit cu intrebarea...e 14:47 ora locala...acelasi orash....
ingerash
Scris: Saturday, June 20, 2009 10:47 PM
Nivel

praslea_cel_voinic,este o schimbare la orizont,un copilashhearts iar in relatia de cuplu a planat unele suspiciuni,gelozii...te simti nesigura uneori,melancolica dupa ceva...
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, June 20, 2009 11:08 PM
Nivel

Ingerash...nu pot sa spun decat ca am ramas impresionata...majoreta pot sa te intreb daca orasul celor 7 turnuri e si orasul celor 7 coline????computerlove
Pupicei si o seara placuta!
ingerash
Scris: Saturday, June 20, 2009 11:11 PM
Nivel

Ingerash...nu pot sa spun decat ca am ramas impresionata...majoreta pot sa te intreb daca orasul celor 7 turnuri e si orasul celor 7 coline????computerlove
Pupicei si o seara placuta!

Nu esteras hohot se pare ca-n lume mai exista si orasul celor sapte turnuri,Ballymena.hearts Noapte buna si multa iubire1coeur computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, June 20, 2009 11:17 PM
Nivel

Hihihi..si eu care ma gandeam la figuri de stil....oricum, multumesc mull de tot...si te tin la curent cu prima chestie cu ochi...Daca vrei sa vb in direct da un Ym.
Pupicei!dance
ingerash
Scris: Saturday, June 20, 2009 11:22 PM
Nivel

Hihihi..si eu care ma gandeam la figuri de stil....oricum, multumesc mull de tot...si te tin la curent cu prima chestie cu ochi...Daca vrei sa vb in direct da un Ym.
Pupicei!dance

pupici pupici pupici ai PM

marivic
Scris: Sunday, June 21, 2009 12:20 AM
Nivel

MIHAELA,spune-mi si mie te rog,vreau sa pun o intrebare,ora 1.18,comuna moara-vlasiei.
,,cum va fi familia noastra in acest an?''ce vezi in legatura cu noi?thankyou thankyou thankyou
ingerash
Scris: Sunday, June 21, 2009 11:15 PM
Nivel

marivicpupici Tensiuni din partea unuia din copii,multe discutii...relatia voastra parteneriala este armonioasa.Se ivesc ceva planuri pentru un eveniment?O nunta?
marivic
Scris: Sunday, June 21, 2009 11:33 PM
Nivel

OK,INGERASUL MEU IUBITcomputerlove
Asa e...planuri pt o nunta....ne asteapta luna viitoare o nunta importanta.computerlove computerlove computerlove
Multumesc pt.vestile despre relatia noastrayes yes yes Mi-era putin teama cu plecarile acestea ale lui,dar acum ,m-ai linistit.Totul va fi OKyes yes yes iloveyou computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.