Astrologia fertilitatii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cristinada
Scris: Sunday, February 11, 2007 7:31 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 14
Exista o metoda de calcul valabila pentru 97 % dintre cazurile de sterilitate inexplicabila la femei. Pentru a afla cand este momentul fertilitatii astrologice va trebui sa mergeti la un astfel de calculator pe care l-am descoperit online aici : http://www.lunarium.co.uk/jonas.php

Sper ca va este de folos cateva explicatii mai pe larg da Dan Ciuperca in cartea lui Astrologia in Noua Era , citez : "Totul in univers este ritm , repetitie. Ziua succede noptii si reciproc. NAsterii ii succede moartea , ce precede unei noi nasteri. ORice disparitie lasa in urma cgermenii unei noi vieti. Aceste imense impulsuri, aceste respiratii ale Universului sunt imuabile si noi ne supunem lor . Cel mai adesea fara sa le constientizam .

PEntru o femeie, cel mai usor de observat este ciclul ovarian, identic cu cel al Lunii. Ciclul ovarian, conditie a oricarei procreari, urmareste miscarea lunara. MEdicii americani au cules informatii dintr0un lot de 500 000 de femei. Ei au putut stabili ca intre 1948 si 1957 cele mai numeroase nasteri din New York au avut loc cand luna era in descrestere, cu un maxim chiar la luna plina .

Chimistul suedez Arrhenius prezinta o statistica prin care demonstreaza ca majoritatea femeilor incep ciclul lor ovarian la luna noua.

De altfel traditia cnsidera ca Luna provoaca curgerea sangeluiDe aceea deschiderea venelor ( atat de mult practicata alta data ) se facea intotdeauna cand luna era in descrestere. Un studiu asupra hemoragiilor , pe o cazuistica de mii de cazuri a relevat ca ele au loc cca 82% dintre ele cand luna este in descrestere maximum la LUna Plina .

Medicul ceh Eugen Jonas , frapat de relatia constatata empiric intre ritmul nasterilor si cel lunar a cercetat stiintific aceasta legatura intre luna si conceptie . Cercetarea sa bazata pe mii de cazuri a dovedit nu numai ca exista acest raport ci ca exista posibilitatea ca pornind de la aceste date sa se formeze o contraceptie in intregime naturala . O metoda ce ofera o eficienta de 98 %

Ceea ce e valabil pentru contraceptii ar trebui sa fie valabil si pentru conceptii, evident invers. Metoda Jonas da rezultate in asa numitele cazuri de sterilitate inexplicabila .

Femeia capabila de a concepe ( avand ciclurile sale in conditii normale ) se gaseste in fiecare luna - in jur de 14 zile dupa debutul menstruatiei - intr-o stare fiziologica de maxima fecunditate . Aceasta perioada se numeste "ovulatie biologica" . Ovulatia biologica reprezinta un mecanism intim si complex . Toate metodele de conceptie si contraceptie sunt bazate pe cunoasterea acestui mecanism intim . PAre usor pentru o femeie sa evite o sarcina suprimand orice contact in timpul acestei perioade . Totusi lucrurile nu stau chiar asa .

pe de o parte ea este ATAT DE SCURTA , limitand practic la o zi pe luna posibilitatile de procreere. Pe de alta partea ea este fluctuanta fiind intim legata de starea de sanatate a femeii, de emotiile sale de calatoriile in avion, de o simpla schimbare de aer.. Aceste elemente exterioare pot sa provoace o ovulatie surpriza ceea ce reprezinta un risc de sarcina pentru ce acare aplica o metioda contraceptiva , fie sa suprime aceasta ovulatie si sa creeze o stare de aparenta si relativa sterilitate .

Pentru a realiza o sarcina aceasta ovulatie biologica va trebui sa coincida ce o perioada bine determinata numita ovulatie astrologica . Nu este vorba aici de a doua ovulatie , ci de o suprapunere a celor doua elemente in aparenta fara legatura unul cu altul . De aceasta coincidenta depinde conceptia oricarei fiinte umane.

Conceptul de solistitiu lunar !

Solstitiul lunar reprezinta un punct virtual in legatura cu pozitia lunara si care este simetricul pozitiei lunare fata de axa 0Rac-0Carpicorn. Exemplu: Dca Luna se gaseste la 5 Taur, solstitiul lunar se afla ;la 25 LEu .

Definitia metodei : pentru ca o femeie sa ramana insarcinata trebuie sa coincida ovulatia sa biologica cu pozitia natala Soare - Luna ( adica ecartul in grade intre soare si luna la momentul nasterii ) pozitie ce se numeste ovulatie astrologica.

La nasterea femeii : Ecartul Soare - lUna = 150
Ecartul Soare - solstitiu lunar 20

Exemplu : presupunem ca la nastere Soarele se gaseste la 5 in PEsti si luna in urma sa la 5 in balanta . Ecartul este de 150 . Solstitiul lunar se afla la 25 pesti inaintea soarelui. Ecartul natal Soare-solstitiu lunar este de 20 pesti.

Intr-o luna calendaristica de exemplu in ianuarie Soarele se gaseste in capricorn. Se cauta pozitia lunii in efemeride , Astfel incat ea sa se gaseasca in urma soarelui la 150 . Se gaseste luna in LEu. Se cauta apoi pozitia lunii in efemeride astfel incat ea sa se gaseasca inaintea soarelui la distanta de 20 ( aceasta pozitie a lunii corespunde pozitiei natale soare solistitiu lunar.

pentru luna calendaristica respectiva CEle doua pozitii ale lunii astfel obtinute reprezinta ovulatia astrologicxa a lunii corespunzatoare aspectului natal

Pozitia lunii corespunzatoare aspectului natal ( in exemplul nostru luna in urma soarelui ) se numeste pozitie directa si reprezinta cele mai mare sanse sa fie folosita in metoda conceptiei . Pozitia lUnii corespunzatoare aspectului natal cu solstitiu lunar ( in exemplul nostru luna inaintea soarelui ) se numeste pozitie inversa si prezinta unele riscuri in folosirea sa in metoda de conceptie ( avorturi spontane)

In cazul unui ciclu ovarian absolut regulat se considra ovulatia biologica in ziua 14 . PEntru un ciclu neregulat este indispensabil a completa metoda Jonas cu altele. Se admite concordanta biologica si cea astrologica cu o marja de doua zile inainte si dupa data precisa a ovulatiei biologice in cazul metodei de conceptie -"

Cam atat !!!
In continuare in carte sunt prezentate cazuri concrete cu harti si explicatii legate de acest subiect .

Exista pe net situri care fac harti astrologice doar sa introduceti datele . Aflati acolo unde e luna si soarele in momentul nasterii .
SDG
Scris: Wednesday, February 3, 2010 7:52 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 14
chitara Am intrat si eu pe site-ul indicat de tine pentru ca mi s-a parut deosebit de interesant ceea ce ai scris. Din pacate nu prea m-am descurcat cu calculul perioadei astrologice fertile. Ma poti ajuta?angel Eu sunt nascuta pe 11 dec 1971 cu cateva minute inainte de miezul noptii. Iti multumesc anticipat pentru efort.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.