Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor saru-mana. Uitati aici astrograma ptr copii. Mergeti unde scrie New si alegeti Free reports.
Eu am facut Antoniei si i se potriveste manusa. Succes si nu va lasati speriate |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Ingeras, vreau si eu daca se poate. Cristiana s-a nascut in Bucuresti pe 24 decembrie 2005 la ora 11,45. Mersi anticipat! P.S. Astept oricat e nevoie |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Roxanel wrote:Fetelor saru-mana. Uitati aici astrograma ptr copii. Mergeti unde scrie New si alegeti Free reports. Eu am facut Antoniei si i se potriveste manusa. Succes si nu va lasati speriate eu nu vad unde exact Am apaesat unde scrie Free-Mini Reports si apoi nu mai stiu |
|
| Oricum astept de la ingeras ca nu prea ma priecep la engleza |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| AdrianaC wrote:Roxanel, daca nu e un link catre un site romanesc, poti sa il pui si pe acela. Abia ca avem de unde citi si afla mai multe, plus interpretarile "live" ale lui Ingeras. Mie mi-e si frica sa o intreb, ca poate aflu ceva ce nu ar trebui sa aflu.
Nu trebuie sa te temi,astrograma te poate ajuta sa eviti o problema,de orice natura,te poti cunoaste pe tine insuti si care este menirea ta in viata.... |
|
| inger7 wrote:Cateva date despre astrograma lui Cosmin Este berbec cu ascendentul in berbec,mai simplu spus este dublu berbec. Rebel,hotarat,are soarele in casa 1-a a ascendentului si jupiter .Personalitate puternica,indicii de om important. Sexualitatea are un rol foarte important in viata lui,prin depasirea blocajelor sexuale din viata lui va invata sa-i ajute si pe cei care trec prin aceasta faza,este posibil sa urmeze cariera de "consilier in probleme intime",este un bun confident,stie sa asculte,este rabdator,castiga increderea celorlalti cu mare usurinta. Are un mare interes despre moarte si lumea de dincolo. Ca lectie de viata trebuie sa evite starile de ura,razbunare,ranchiuna.Are putere energetica de refacere,slaba. Voi reveni cu astrograma lui ,in cel mai scurt timp,poate maine seara,din pacate timpul liber este foarte scurt.
Continuarea
Cosmin are un spirit independent si o imaginatie vie, intuitiva: de unde o mare capacitate de inventie, o atractie irezistibila spre stiintele oculte, o putere magnetica putin obisnuita, o mare usurinta in studiul astrologiei . Daca subiectul se dedica studiului electricitatii si face din aceasta vocatia sa, va avea mult succes. Aceste aspecte dau de asemenea o mare atractie pentru sexul opus si conduc in general, sau cel putin adesea la o iubire clandestina sau la o legatura nelegitima.
suflet puternic intr-un corp sanatos si, ca urmare, un puternic magnetism personal de care poate sa se foloseasca avantajos pentru vindecarea bolnavilor. Va avea un ideal foarte inalt si o imaginatie fertila, adaugate puterii de imbogatire. Averea sa va creste fara incetare daca o foloseste pentru a fonda si a sustine operele filantropice la care este predispus sa viseze. Sunt cele mai bune aspecte posibile; indica invariabil succesul in viata, atat din punct de vedere fizic cat si spiritual.
Luna in sextil cu Soarele. Aspectele bune ale Soarelui si ale Lunii indica o viata foarte prospera: o sanatate buna, avere onorabila, camin confortail, cerc de prieteni fideli, stima lumii. Favorizeaza inaltarea rapida pe scara sociala ca urmare a abilitatii innascute a subiectului atat pentru a-i recunoaste pe cei care vor fi in masura sa-l ajute cat si pentru a-si croi un drum. Luna in Casa a VIII-a asigura castiguri prin casatorie, mosteniri Luna in Sagetator face ca persoana sa fie alerta si activa, o face sa adore mersul pe jos, plimbarile cu calul sau orice alta forma de exercitiu fizic; da o natura vagabonda, placerea de calatorii in strainatate, iubirea de animale, mai ales de cai si caini; o inclinatie vie pentru studiul religiei, dreptului, filosofiei sau stiintelor oculte. intotdeauna intr-o buna dispozitie, optimist si vesel, subiectul este un partener ideal. Venus in Casa I prevesteste o copilarie fericita. Da un caracter amabil, dispozitii sociabile si serviabile, care il vor face iubit de toti; iubirea de muzica, de arta si de divertisment. Aceasta pozitie poate fi considerata ca fericita, deoarece il face pe subiect atragator pentru toti cei cu care vine in contact, ceea ce ii asigura un succes general in viata. E buna si din punctul de vedere al sanatatii. Marte retrograd-rezulta ca trebuie sa invete sa-si controleze si sa-si canalizeze corect energiile si actiunile concrete, sa-si defuleze dorintele neimplinite si sa-si depaseasca inhibitiile sexuale sau complexele de inferioritate. Trebuie sa-si mentina forma fizica, capacitatea de efort si de rezistenta la intemperii, pentru a-si controla cat mai bine corpul fizic cu resursele sale, si sa cultive stapanirea de sine pentru a putea actiona calm si constient de ceea ce face.Indicat ar fi o disciplina sportiva,karate,yoga... Uranus in sextil sau in trigon cu Jupiter denota un spirit larg, o natura filantropica cu tendinta de acultiva artele si stiintele oculte. Favorizeaza asociatia cu ordinele secrete, da promisiuni de prosperitate. Subiectul este cinstit, sociabil, ospitalier si capabil de a beneficia din plin de influenta prietenilor care ocupa situatii oficiale. Aceasta pozitie prevede succesul in ceea ce priveste institutiile pedagogice. Jupiter in Casa a XII-a, da castiguri si succese prin ocupatii intr-un loc de retragere (recluziune) relativa; de exemplu lucrari de laborator, functie administrativa in spitale, azile, intr-un ordin de fraternitate avand ca obiect ingrijirea bolnavilor sau studiul practicii misticismului sau al stiintelor oculte. Daca persoanele care au pe Jupiter in aceasta pozitie sunt sarace, vor fi coplesite de binefaceri de catre oameni caritabili sau asociatii fraterne sau institutii de caritate. Daca sunt bogate, ele vor fi generoase si vor face opere de binefacere fara sa tina cont de bani. Daca au dusmani, ii vor schimba in prieteni. Jupiter in Berbec da o fire mandra si energica, ambitioasa, intotdeauna la curent cu noile metode utilizabile pentru inaintarea (avansarea) operei mondiale; este adevaratul pionier, nici prea conservator, nici prea impulsiv, cu caracter reflexiv, simpatic, onest, sincer, demn de incredere, de inclinatie mai degraba religioasa. Da aptitudini pentru legislatura sau literatura; gustul pentru jocuri in aer liber; asigura popularitatea in mediile de afaceri si cercurile sociale.
|
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Multumesc mult Inger,este foarte adevarat ceea ce spui tu aici!
Cosmin are un spirit independent si o imaginatie vie
Are o imaginatie foarte bogata,asa este!
o sanatate buna, avere onorabila, camin confortail, cerc de prieteni fideli, stima lumii.
nimic mai adevarat!
Luna in Sagetator face ca persoana sa fie alerta si activa, o face sa adore mersul pe jos, plimbarile cu calul sau orice alta forma de exercitiu fizic; da o natura vagabonda, placerea de calatorii in strainatate, iubirea de animale, mai ales de cai si caini; o inclinatie vie pentru studiul religiei, dreptului, filosofiei sau stiintelor oculte. intotdeauna intr-o buna dispozitie, optimist si vesel,
Se vede nu?si pe forum se vede ca-i plac plimbarile in natura,plimbarea pe cal este una dintre favoritele lui,adevarat este ca-i place mult religia,este materia lui preferata,si mai intotdeauna este vesel.
Da un caracter amabil, dispozitii sociabile si servia
Iti aduci aminte cat de amabil era si cu Madalina?
Trebuie sa-si mentina forma fizica, capacitatea de efort si de rezistenta la intemperii, pentru a-si controla cat mai bine corpul fizic cu resursele sale, si sa cultive stapanirea de sine pentru a putea actiona calm si constient de ceea ce face.Indicat ar fi o disciplina sportiva,karate,yoga...
Karate...face
gustul pentru jocuri in aer liber;
Mersi mult Inger inca o data,si vreau sa te mai intreb ceva in legatura cu relatiile intre frati nu se poate afla nimic,pt ca capitolul asta ma macina cel mai tare...... |
|
| Bravo ingeras Chiar ca esti un inger |
|
|
multumesc,ma faci sa "falfai din aripioare"
raly,o sa fac si astrograma lui Raul si apoi compatibilitatea dintre ei,te rog doar sa ai putina rabdare |
|
| inger7 wrote: multumesc,ma faci sa "falfai din aripioare" raly,o sa fac si astrograma lui Raul si apoi compatibilitatea dintre ei,te rog doar sa ai putina rabdare
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Roxanel wrote:Fetelor saru-mana. Uitati aici astrograma ptr copii. Mergeti unde scrie New si alegeti Free reports. Eu am facut Antoniei si i se potriveste manusa. Succes si nu va lasati speriate
Mie nu imi merge deloc. M-am inregistrat, dar se pare ca dansii nu vor decat sa isi faca o baza de date de adrese de mail |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| AdrianaC wrote:Mie nu imi merge deloc. M-am inregistrat, dar se pare ca dansii nu vor decat sa isi faca o baza de date de adrese de mail
La mine a mers. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu am patit ca Adriana. Ma inscriu, ma duc la free report si... iar imi cere sa ma loghez. O fac, ma duc la free reports si... iar pagina de logare. Si tot asa... |
|
| Eu am gasit un site si pe romaneste,pot sa-l postez? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote:Eu am patit ca Adriana. Ma inscriu, ma duc la free report si... iar imi cere sa ma loghez. O fac, ma duc la free reports si... iar pagina de logare. Si tot asa...
Pai nu trebuie sa te duci la free reports. Chiar acolo dupa ce te inscrii ai un buton "calculate" si acolo trebuie sa apesi. Chiar scrie chestia asta inainte sa te inregistrezi |
|
|