Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| inger7 wrote:Cateva date despre astrograma lui Cosmin Este berbec cu ascendentul in berbec,mai simplu spus este dublu berbec. Rebel,hotarat,are soarele in casa 1-a a ascendentului si jupiter .Personalitate puternica,indicii de om important. Sexualitatea are un rol foarte important in viata lui,prin depasirea blocajelor sexuale din viata lui va invata sa-i ajute si pe cei care trec prin aceasta faza,este posibil sa urmeze cariera de "consilier in probleme intime",este un bun confident,stie sa asculte,este rabdator,castiga increderea celorlalti cu mare usurinta. Are un mare interes despre moarte si lumea de dincolo. Ca lectie de viata trebuie sa evite starile de ura,razbunare,ranchiuna.Are putere energetica de refacere,slaba. Voi reveni cu astrograma lui ,in cel mai scurt timp,poate maine seara,din pacate timpul liber este foarte scurt.
Vai ce i se potriveste,extraordinar as zice ca il cunosti de chiar.Cuvant cu cuvant e adevarat,asa e se intereseaza mult despre religie si cauta carti religioase,are multi prieteni si se imprieteneste repede cu toata lumea,insa asa cum ziceai si tu are stari de ranchiuna,de ura si razbunare sunt singurele care nu-mi plac la el.Cat despre viitoarea meserie....mai stii?Poate ajunge....ginecolog
Mersi mult Ingeras,astept continuarea! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Vreau si eu pt Elo si Solene daca se pote ,te rog mult Elo 21/06/04 ora 18:50 in Franta,orasul Nantes Solene 09/05/08 ora 15:21 in Franta oarsul Clermont-Ferrand |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| inger7 wrote:Cu placere ,de multi ani am aceasta pasiune Am nevoie si de orasul in care sa nascut
Piatra-Neamt. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Se supara cineva daca pun un link ptr un website unde puteti face copiilor vostrii astrograme (numai in engleza) online? |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Roxanel wrote:Se supara cineva daca pun un link ptr un website unde puteti face copiilor vostrii astrograme (numai in engleza) online?
Pare interesant ,as fi curioasa .Multumesc Roxanel pentru sugestie
Lucrez la astrograme ,va rog sa aveti rabdare. raly am descris exact ce arata astrograma,voi reveni cu continuare maine seara sau sambata,timpul nu prea imi permite si dureaza ceva pana fac astrograma, ....ginecolog...nu va fi ,dar consilier familial in mod sigur |
|
| Eu astept cumintica rezultatul |
|
| Rody wrote:Eu astept cumintica rezultatul
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Vrem si noi, daca se poate?!
Sasha Rodica nascuta luni, 27martie 2006 la ora 13.42, ora Japoniei, in Hiratsuka - Yokohama! |
|
| taki wrote:Vrem si noi, daca se poate?! Sasha Rodica nascuta luni, 27martie 2006 la ora 13.42, ora Japoniei, in Hiratsuka - Yokohama!
Desigur,numai ca trebuie sa ai putina rabdare ,o voi face cu placere |
|
| Ingeras ,iti multumim frumos pt tot ce faci pt noi |
|
| Rody wrote:Ingeras ,iti multumim frumos pt tot ce faci pt noi
Imi face mare placere ,ma simt ca in familie alaturi de voi |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
Avem rabdare, multumim pentru timpul acordat! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Roxanel, daca nu e un link catre un site romanesc, poti sa il pui si pe acela. Abia ca avem de unde citi si afla mai multe, plus interpretarile "live" ale lui Ingeras.
Mie mi-e si frica sa o intreb, ca poate aflu ceva ce nu ar trebui sa aflu. |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Si eu vreau link-ul.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Eu astept astrograma lui Ingeras + Link-ul Multumim frumos, fetelor |
|
|