Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| pt ingeras:buna ziua sunt si eu fffff noua pe acest forum si m/am decis sa scriu si eu cu dorinta de aareusi sa comunic cu ingeras.Doresc si eu o astrograma pt a vedea daka eu si sotul vom avea bucuria de a avea un ,pt k de 5 ani nu reusimcu totii doctori prin care am mers eu sunt nascuta pe 18/12/1976,ora 18-19 ,orasul falticeni ,jud suceava.iar sotul pe 07/1171976 nu stiu ora si nu am cum sa aflu in com dumbraveni,jud suceava,DOAMNE AJUTA LA TOTI CEI CE DORESC BEBEsi rog pe ingeras sa/mi faca o analiza am ajuns la pragul disperaii credetima |
|
| pt ingeras te rog sa imi dai un raspuns astept cu sufletul la gura poate ma ajuta cineva helpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Buna Lili. Am o intrebare ca sa dau un raspuns cat mai exact.In ce perioada a lunii ai CM? In harta ta observ o perioada fertila la inceputul lui decembrie in semn feminin. |
|
| Buna ingeras pai cam la sfarsit de luna am CM ultimul a fost pe 27octom,acum sper sa nu mai vina, dar cum o vrea DD,eu tin sa/ti multumesc enorm de mult pt ceea ce faci pt mine si mi/ai raspuns la rugamintea mea dar nu mai stiu ce sa cred si cesa fac credema.....si sunt fericita de acet topic in care pot sa vb |
|
| Buna ziua!
Nu stiu daca am postat unde trebuie dar am o intrebare si o rugaminte. 1. Am fost recent la o diagnosticare prin metoda cuantica a organismului. Dupa ce mi s-a spus ce afectiuni am si voi avea, mi s-au ”analizat” centri energetci. Am observat ca acestia erau foarte deplasati cu totul spre sus, ca si cum eu eram mult mai inalta decat sunt, ca si cum pluteam. Chiar si doctorul mi-a spus ca e ceva in neregula si ar fi bine sa vin sa fac niste terapii. Cum se poate explica aceasta deplasare a chakrelor catre sus, cam cu 2 capete. 2. Pentru cineva care se pricepe la analizat astrograme - imi puteti analiza datele? Ideea e, daca am inteles bine din ce ati postat, ca as avea ascendent in Berbec (ascendentul e semnul care ne guerneaza de fapt viata, e cel cu cae si prin care suntem priviti de catre ceilalti). Berbecul e un temp. vulcanic, incapatanat si orgolios. Daca se dovedeste ca am acest ascendent, cum as putea face ca sa nu imprumut aceste tare ale sale. Nu vreau sa fiu orgolioasa si nici impulsiva. Ma lupt cu aceste defecte mereu asa incat sa cresc spiritual si sa fac cat maiputin rau in jurul meu. 23-10-1985. in jur de 15,30 - 15,45, m-am nascut. oras: Giurgiu
va multumesc si astept cu nerabdare aspunsurile voastre. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| lili,cu drag si reusita iti doresc
himmelen,din ce vad in astrograma,dezechilibrul il creaza posesivitatea(Aspectul soarelui si al lui saturn),iti place sa detii controlul,de aici pierzi si multa energie si pui prea mult la suflet(aspectul lunii),iubesti in mod posesiv,invata detasarea,autocontrolul si sa iubesti neconditionat.Cu siguranta terapiile te vor ajuta.Mult succes! |
|
| ingerash wrote:lili,cu drag si reusita iti doresc himmelen,din ce vad in astrograma,dezechilibrul il creaza posesivitatea(Aspectul soarelui si al lui saturn),iti place sa detii controlul,de aici pierzi si multa energie si pui prea mult la suflet(aspectul lunii),iubesti in mod posesiv,invata detasarea,autocontrolul si sa iubesti neconditionat.Cu siguranta terapiile te vor ajuta.Mult succes!
Multumesc mult, ingeras. m-am gandit la ce mi-ai spus si e adevarat. Trebuie sa iubesc neconditionat.
mersi pt. sfaturi. |
|
| ingeras mersi pt incurajare,sper k visul va deveni realitate...dar nu am inteles bine adika va fi ceva sau nu,pt k credema am sunt proprio la pamant de deprimata cu aceasta pb credema,SI SCUZE K INSIST ASA DE MULT pe aceasta tema,dar m/am saturat k luna de luna sa fiu dezamagita cu venirea uratilor MERSI MULT PT TIMPUL ACORDAT
|
|
| buna, Lili!
Nu sunt in masura sa dau sfaturi pt. ca nu am inca un copil. Cred ca cel mai bine ar fi sa nu stai cu stress ci sa te rogi cu sufletul la Dumnezeu ca dorinta ta sa se materializeze. Cred ca Ingeras a spus ca la inceputul lunii dec. ar fi o per. buna sa mai incerci. Hai, nu te descuraja. Fii increzatoare! veti reusi!
Pupici si sper sa auzim de bine! |
|
| Buna Himmelen si mersi de incurajare,dar uneori cred k DD a uitat de cei ce cer ajutor cu disperare dar oricum nu am incetat sa ma rog lui si sa am incredere in el,toate la timpul lor si pana la urma voi invinge cu siguranta "TOATE RELELE MERG SPRE BINE",mersi mult si pupici multi DOAMNE AJUTA |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2012 Mesaje: 2
|
Sunt distrusa.te og sa ma ajuti Ingerash.
In urma cu ceva timp am trecut printr-o tragedie cu sarcina anterioara .Am suferit si sufar in continuare...Vreau sa am un copil dar am vazut in astrograma natala ca apare ceva susupect:Saturn si Pluto care din cate am reusit eu sa inteleg nu e bine deloc.
Te rog ajuta-ma tu, sunt disperata, nu-mi pot reveni, o sa am copil vreodata?Un copil sanatos?
Data nasterii 18.04.1985 Rm Valcea Ora 11 aproximativ.
Astept raspunsul cu sufeltul la gura.
Merci mult. |
|
|