Nivel: Membru
Inregistrat: 7/18/2012 Mesaje: 1
| Poate va ajuta acest calendar privitor la reac?iile alergice datorate plantelor:
Martie: Anin, alun, tisa, salcie, ulm Aprilie: Frasin, mesteacan, stejar Mai: Iarba (fân), stejar, pin, rapi?a, patlagina Iunie: Iarba (fân), urzica, macri?, ?tevie, tei, patlagina Iulie: Pelin negru, urzica, fân August: Pelin
Perioada exacta ?i momentele de vârf variaza în func?ie de condi?iile metereologice, de la regiune la regiune ?i de la an la an. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| tocmai am fost diagnosticata cu astm alergic si rinita alergica cu insuficienta respiratorie |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Alexandra, imi pare rau.. ai de mai mult timp crize sau acum s-au declansat? Ti-a dat tratament? Sanatate multa! |
|

| eu am o rinita alergica veche. am facut o sg datta criza acum multi ani. acum am ajuns la medic pt ca de 3 luni tusesc , o tuse chinuitoare. mi-a facut si spirometrie si consult si am tratament puf pt plaman (pulmicort), puf pe nas si aerius.nu stiu dc asta se mai vindeca vreodata sau e ceva cronic. dc e cronic ma cam inspaimanta ideea ca la 30 de ani sa defilez cu 2 boli cronice. dar na ..... de musai cu placere |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Alexandra sper s ase amelioreze simptomele si multa sanatate !Imi pare rau !Off! |
|

| ma apuca ca toiul noptii cate o criza de tuse de trezesc tot familionul si nu se amelioreaza decat in pozitie semisezanda. va imaginati cum dorm |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Sanatate, Alexandra! Sigur se poate ameliora situatia! |
|

| bereea wrote:Sanatate, Alexandra! Sigur se poate ameliora situatia!
se poate .... se poate. cu inhalatorul.sper doar sa nu ajung sa nu primesc aer |
|

| a trecut o luna de tratament. am fost la control. rezultatul : inca un medicament in plus: Singulair.s-a elucidat si misterul oboselii mele permanente in conditiile in care dorm bine: insuficienta respiratorie. deocamdata dr cauta o schema potrivita de tratament. eu sper sa o gaseasca cat mai repede |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| alexandrabogdan sanatate multa din partea mea. SINGULARE i-a si Sara mea in fiecare seara inainte de culcare . tratamentul cu acest medicament se facem minim 3 luni si e putin cam scump, dar este foarte bun. exista si varianta romaneasca cu mult mai ieftin dar nu stiu daca este la fel de eficient .
MULTA SANATATE . |
|

| ligia27 wrote:alexandrabogdan sanatate multa din partea mea. SINGULARE i-a si Sara mea in fiecare seara inainte de culcare . tratamentul cu acest medicament se facem minim 3 luni si e putin cam scump, dar este foarte bun. exista si varianta romaneasca cu mult mai ieftin dar nu stiu daca este la fel de eficient . MULTA SANATATE .
e foarte scump. sper sa nu am nevoie de el mult timp ca ma usuca la buzunare. am platit 117 lei doar pt AERIUS SI SINGULAIR amandoua compensate. norocul meu ca nu a trebuit sa cumpar PULMICORT si AWAMIS. e un lux sa fi bolnav. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Intr-o vreme se dadea Singulair-ul compensat 90%... si tot in acea vreme era o moda in a-l prescrie... Mai bine nu avem nevoie... sanatate multa, Alexandra. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Sanatate, Alexandra. |
|

| va multumesc ..... nu ma las! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate draga mea |