Astmul Bronsic
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monica irimia
Scris: Friday, November 23, 2012 2:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Alexandra, sa auzim numai de bine! pupici computerlove Sa-si faca treaba tratamentul si sa fii sanatoasa! majoreta
shirel
Scris: Friday, November 23, 2012 2:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si Oshry face tratament cu Singulair de 3 ani cred ca ,are exact ceea ce ai si tu astm alergic .Deci tu nu ai voie nici perdele si nici covor in casa fiindca faci alergie de la orice sau cat de putin praf.De pisici nici nu mai vorbesc.Sa vezi ce casa sterila am eu de cand cu astmul asta.ras
Noi in schimb il luam dimineatza.Ai mare grija si la ce mananci seara fiindca si multe alimente produc aceste crize si tuse puternice.Trebuie neaparat sa faci inhalatii de cateva ori pe zi plus in momentul aparitei tusei in pozitia semi culcata cineva sa-ti faca fizioterapie batai cu cantul maini cum ar veni pe spate dar mai mult pe o parte ,ajuta foarte mult .Noi i-am facut lui Oshry zilnic.Astazi este cu mult prea bine si cred ca ne vindecam ,dar mai avem si astma pielii cu asta merge mai prost.plans
Alexandra ,sanatate multa .Medicamentul este enorm de scump si la noi dar avem reduceremare de la asigurare 90%.Pacat ca nu pot cumpara mai mult ca iti trimiteam si tie.pupici pupici
alexandrabogdan
Scris: Saturday, November 24, 2012 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
shirel wrote:
Si Oshry face tratament cu Singulair de 3 ani cred ca ,are exact ceea ce ai si tu astm alergic .Deci tu nu ai voie nici perdele si nici covor in casa fiindca faci alergie de la orice sau cat de putin praf.De pisici nici nu mai vorbesc.Sa vezi ce casa sterila am eu de cand cu astmul asta.ras
Noi in schimb il luam dimineatza.Ai mare grija si la ce mananci seara fiindca si multe alimente produc aceste crize si tuse puternice.Trebuie neaparat sa faci inhalatii de cateva ori pe zi plus in momentul aparitei tusei in pozitia semi culcata cineva sa-ti faca fizioterapie batai cu cantul maini cum ar veni pe spate dar mai mult pe o parte ,ajuta foarte mult .Noi i-am facut lui Oshry zilnic.Astazi este cu mult prea bine si cred ca ne vindecam ,dar mai avem si astma pielii cu asta merge mai prost.plans
Alexandra ,sanatate multa .Medicamentul este enorm de scump si la noi dar avem reduceremare de la asigurare 90%.Pacat ca nu pot cumpara mai mult ca iti trimiteam si tie.pupici pupici

multumesc mult Shirel de sfaturi. si eu am si dermatita atopica care iarna infloreste. am un teren alergic ....care pana la urma a dat in astm. pe reteta scria compensat 50 % la Singulair dar nu cred ca a fost pt ca pretul intreg e 100 si un pic de lei iar Aerius 40 si ceva de lei. dc era 50 % amandoua nu plateam asa de mult. problema e dc dc trebuie sa iau luna de luna acest medicament. nu cred ca imi voi permite.pale
ingerash
Scris: Saturday, November 24, 2012 11:21 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Oshry multa sanatatecomputerlove iloveyou
alexandrabogdan
Scris: Friday, December 21, 2012 8:03 AM
Nivel

in prag de sarbatori am facut si eu o criza adevarata de astmpale m-am speria atat de tare! e cea mai cumplita senzatie pe care am trait-o pana acum: lipsa de aer. ieri am fost la control, mi-a schimbat 2 dintre medicamente (aerius si singulair) cu ceva similar. mi-a dat varianta romaneasca pt Singulair care e mult mai ieftina. si tot de ieri am in geanta un inhalator pt situatii de criza (ventolin).dupa sarbatori trebuie sa imi fac o serie de investigatii.
Adina
Scris: Friday, December 21, 2012 8:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Multa sanatate!
alexandrabogdan
Scris: Friday, December 21, 2012 9:10 AM
Nivel

multumesc Adina!
mirela74chris
Scris: Friday, December 21, 2012 9:45 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Alexandra iti doresc multa sanatate si sa nu mai ai astfel de crize.Evita frigul cat poti pentru ca si frigul e unul din factorii declansatori ai crizei de astm.computerlove pupici
kali
Scris: Friday, December 21, 2012 9:56 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Vai, ce aiurea!! Sa nu mai faci din astea, da?
Inhalator foloseste si tata de ceva ani si e ok.
alexandrabogdan
Scris: Friday, December 21, 2012 10:55 AM
Nivel

Va multumesc. sper sa fiu ok
monica irimia
Scris: Friday, December 21, 2012 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Sanatate din plin, Alexandra. majoreta computerlove
Fluturas
Scris: Friday, December 21, 2012 4:43 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
alexandra,ai grija de tine
Ana
Scris: Friday, December 21, 2012 8:21 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multa sanatatecomputerlove
alexandrabogdan
Scris: Friday, December 21, 2012 9:14 PM
Nivel

va multumesc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.