assegno per il nucleo familiare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweet angel
Scris: Wednesday, February 10, 2010 10:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
cred ca in fiecare zona e altfel , eu a trebuit in septembrie sa apostilez certificatul de casatorie si mi-a spus ca siena apartine de milano si trebuie sa merg la milano sau in romania la tribunal si prefectura. ale mele au fost apostilate in romania si au fost bune. roma ar fi fost mai aproape de noi si am intrebat daca pot sa le fac la roma si a zis ca noi nu apartinem de roma noi apartinem de milano. dar sti cum e unu iti spune ceva si altul altceva.
mama Alessiei
Scris: Wednesday, February 10, 2010 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2009
Cite bordeie atitea obiceie...fiecare primarie pe plan local are birocratii ei banghead
Ana
Scris: Wednesday, February 10, 2010 12:36 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
mama Alessiei wrote:
Cite bordeie atitea obiceie...fiecare primarie pe plan local are birocratii ei banghead
subscriu asa este....din pacate
t-mihaela
Scris: Wednesday, February 10, 2010 4:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
UIte cine-i cu capul pe umeri si face sapaturi adanci inainte de a-si muta cuibul...eu cand am plecat nu stiam nici cum ma cheama aveam un contract cu care credeam ca rastorn muntii fool .Deci grija mare, cat mai multe informatii sa ai ,eu copiii i-as lasa in tara ( stiu ca am antecedente dureroase dar tu esti in Europa, mai usor de ajuns a ei, nu vei sta ca mine sa-ti creasca par alb).Si mult noroc iti doresc ,uneori e tot ce-ti trebuie ,caruta cu noroc.pupici
vanina
Scris: Wednesday, February 10, 2010 4:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Scuze ca sunt off-topic alcool dar eu nu inteleg de ce toata lumea insista sa isi lase copiii in tara?!?! Ce se intample daca ii ia acolo? Mai ales ca nu pleaca singura cu ele, ci cu iubitul ei care a mai stat cu ele cat timp ea a lucrat si aici in tara. Banuiesc ca nu o sa doarma pe strada in italia... atunci care e problema copiilor cu ce incurca asa tare?!
Credca nu stiti cat de traumatizati sunt copiii asa de mici despartiti de parinti chiar si pentru o saptamana, oare chiar se merita!?
bereea
Scris: Wednesday, February 10, 2010 5:22 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Vanina, problema e ca ea nu are siguranta zilei de maine, va avea probabil un salariu destul de mic cu care nu se va putea descurca.Nici eu nu sunt de acord sa stau departe de copilul meu decat in situatii limita, dar singura ei sansa - dupa parerea mea- este sa inceapa fara copii.Italia este tara cea mai scumpa din Europa, sa nu crezi ca daca ramai in strada se vor repezi multi sa ii dea o mana de ajutor, sanse sa-si dea deocamdata copiii la o cresa de stat nu are., etc, etc.

Daca ai traiaici ai intelege de ce toata lumea ii zice acelasi lucru.
vanina
Scris: Wednesday, February 10, 2010 5:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Nici in situatii critice nu ar ramane cu copiii mici in strada in Italia. Nu cred ca acolo nu sunt centre maternale care sa primeasca mama si copiii intr-un astfel de caz!(Doamne fereste!)
ingerash
Scris: Wednesday, February 10, 2010 5:32 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
mariuta_mea,contractul prevede si asigurarea unei locuinte?
sweet angel
Scris: Wednesday, February 10, 2010 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
daca ar vb cu omul la care vine la lucru daca ii tine la el pe toti 4 pana isi gaseste chirie ar putea zic eu sa vina si cu copii. si eu sunt de parere ca ar fi mai bine sa vina cu copii odata dar sa fie 100% sigura ca are unde sta.
bereea
Scris: Wednesday, February 10, 2010 5:41 PM
Nivel

vanina wrote:
Nici in situatii critice nu ar ramane cu copiii mici in strada in Italia. Nu cred ca acolo nu sunt centre maternale care sa primeasca mama si copiii intr-un astfel de caz!(Doamne fereste!)

tu poate nu crezi, eu am vazut situatii din acestea.
ingerash
Scris: Wednesday, February 10, 2010 5:42 PM
Nivel

lia.lavinia wrote:
daca ar vb cu omul la care vine la lucru daca ii tine la el pe toti 4 pana isi gaseste chirie ar putea zic eu sa vina si cu copii. si eu sunt de parere ca ar fi mai bine sa vina cu copii odata dar sa fie 100% sigura ca are unde sta.

Bine zici!Ca daca incepe munca nu cred ca o sa aiba concediu asa curand sa vina dupa fetite.
bereea
Scris: Wednesday, February 10, 2010 5:45 PM
Nivel

Ingeras, tu ai avut copiii de la inceput cu tine? Daca nu, de ce?
ingerash
Scris: Wednesday, February 10, 2010 6:01 PM
Nivel

bereea wrote:
Ingeras, tu ai avut copiii de la inceput cu tine? Daca nu, de ce?

Pentru ca m-am luat dupa vorbe,ca e scump la nursery,cam 500 lire/luna,ce minciuniclosedtopic cand de fapt e 3 lire/saptamana si pentru ca soacra se oferise sa aiba ea grija de ei,si in ce mod a avut grija ca erau traumatizati,Madalina plangea la vederea piaptanului si multe altele....unghi negre,par nespalat...,mai avea de facut un vaccin,nici nu sa interesat,la gradi nu ia dus....,Ionut era informat despre statutui lui Vasi fata de el,ca nu-i fiul lui,ca pe el il cheama asa si pe noi asa....nervi mai bine ii luam cu mine...uite asa am invatat lectia "copii trebuie sa fie cu parintii indiferent de ce zice lumea!"....,dupa cateva luni de stat copii cu noi,i-am simtit ca isi revin.
Ma mir ca in Italia,nu ofera ajutor,mai ales ca sunt catolici,aici catolici au fundatie de caritate,ajuta familiile indiferent de natie si religie.
bereea
Scris: Wednesday, February 10, 2010 6:12 PM
Nivel

Ei, eu iti spun ca aici gradinita particulara chiar costa intre 250 - 400 euro pe luna.La gradinita de stat e bataie ca sa-ti ia copilul, iar inscrierile pentru anul viitor s-au facut deja in ianuarie.
Nici o asociatie nu te ajuta mai mult de cateva zile...ei nu au nevoie de alti saraci, ii au pe ai lor.
Ceea ce spuneam eu este ca e de dorit ca mai intai sa se sistemeze cu munca, vede cat castiga , unde va sta, apoi isi va aduce si copii.cred ca are nevoie si de acordul tatalui copiilor ca sa-i scoata din tara.
Gandeste-te ca salariul il ia dupa o luna de munca...in prima luna ar trebui ea sa aiba macar 1000 de euro ca sa o scoata la capat.
Sincer,m nu stiu ce-mi bat eu capul, Ramona e matura , poate sa ia si singura o hotarare.
ingerash
Scris: Wednesday, February 10, 2010 6:15 PM
Nivel

pale waw,bereea,ce scump!pale si salariu la luna!Aici e la saptamana.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.