Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| inger7 wrote:mariuta_mea,intereseaza-te ce gradinite sunt in orasul in care vei merge,imposibil sa nu aiba site,asa afli mai usor daca au locuri,care sunt conditiile,costurile....e greu sa lasi fetitele,mama e mama
asta caut pe net..chiar acum cautam oricum la legatura dintre mine si ele,chiar daca le-as lasa,sa nu te miri ca dupa 2 sapt de italia vin dupa ele in romania sa le iau la mine |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| sper sa fie asa cum iti doresti, ai planuri mari pentru 2010 plecare in italia, apoi toata fam in italia si speram si nunta, wow sper sa reusesti, iti tin pumni |
|

| lia.lavinia wrote:sper sa fie asa cum iti doresti, ai planuri mari pentru 2010 plecare in italia, apoi toata fam in italia si speram si nunta, wow sper sa reusesti, iti tin pumni
multumesc..intai plecarea..sper cu bine..apoi copii acolo langa mine, apoi cu nunta vom vedea..sincer e ultimul lucru la care ma gandesc acum |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mult succes,Mariutza_mea! |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| mariutza_mea wrote:oricum la legatura dintre mine si ele,chiar daca le-as lasa,sa nu te miri ca dupa 2 sapt de italia vin dupa ele in romania  sa le iau la mine
Of! Doamne! Ce-o fi in sufletul tau! Si in mintea ta ... planuri, calcule!
Mult succes! |
|

| Multumesc mult fetelor,nu aveti idee ce bine imi prind incurajarile voastre! stiu ca nu o sa fie deloc usor,indiferent daca plec cu ele sau fara ele, insa o fac pt ele,pt a le oferi ceva si a le croi un viitor..si ca sa ma imbarbatez singura, tocmai mi-am amintit o vorba care spune "drumul meu e tot inainte"! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Deci, ca sa primesti acest arseniu familiar trebuie sa lucrezi cu documente in regula, sa ai rezidenta in Italia.Stiu o familie formata din 5 persoane, el cu putini bani pe cartea de munca si primeste cam 1600 de euro pe an ajutor de la comuna. Depinde cu ce contract vii, ce drepturi o sa ai, trebuie sa ai casa pe numele tau si sa-ti faci rezidenta.toate astea dureaza cateva luni.apoi poti cere acest arseniu. |
|

| A, oricum poti primi indemnizatia pentru copii daca ai contract de munca in regula. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mariutza eu iti doresc din toate inima sa te descurci nu este usor.....mai ales ca vei lucra doar tu ,dar cu Dumnezeu inainte....va fi pentru o perioada mai greu dar ve-ti trece voi si peste asta,iti doresc oriunde vei merge sa ti se deschida toate usile si sa va merga bine! |
|

| Multumesc mult Anabella, Bereea! Bereea am sa ma interesez si de indemnizatie..ca e mai bine sa ma informez acu, cat am timp si tot stau acasa, decat cand ajung acolo, ca oricum cel putin la inceput voi fi destul de ocupata.multumesc de informatie |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ramona iti doresc mult succes! Si multa vigilenta! |
|

| Ramona, alocatia trebuie sa ti-o plateasca seful tau, deci trebuie sa o ai inclusa in salariu.Apoi statul ii returneaza banii.Trebuie sa ai certificatele de nastere ale copiilor apostilate facute la ambasada Romaniei de la Roma si o hartie precum ca renunti la a lua aceste alocatii in tara. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| apostilele e mai usor sa le pui in tara,trebuiesc duse la un notar si merge el la tribunal si prefectura, in 4 zile aproximativ sunt gata, si mai ieftin. apoi depinde de ce ambasada apartine rimini, ca noi la milano trebuia sa mergem. |
|

| nu stiu ce sa zic.unui prieten care si-a adus de curand copiii i-au cerut certifcatele apostilate aici...iar la milano e consulat nu ambasada.nu cred ca are importanta unde merge. |
|

| multumesc de informatii fetelor |
|
|