Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sousourel, spor la aspirat si spalat ...Ai grija ca astea care spala trebuie ingrijite mai bine, filtrele sa fie spalate mai des ...se gasesc solutii speciale pentru el in tara sau pui tu apa cu detergent ori alt cleaner? |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| spor la treaba Mada!
si noi am luat, prin 2005, cand eram gravi, un aspirator cu filtrare in apa. a fost vreo 4 mil pe atunci, nu mi s-a parut mult si curata f bine. are avantajul ca nu arunca inapoi praful, cum fac multe din cele cu sac. pun apa, ii dau drumul si atrage toate mizeria, praful, apa etc. eu sunt f multumita de el si va jur ca la un simplu aspirat, scoate o apa neagra ceva de speriat... nu ca ar fi la mine jegul cat casa insa aspira f bine si particulele de praf de pe suprafetele curatate cu el. |

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Multumesc!
Mihaela, nu si spala, doar filtreaza prin apa...filtre mai deosebite nu am observat sa aiba, dar ii pot adauga, daca am nevoie. La fel si detergent.
Anca, l-am luat relativ ieftin, zic eu, maine incerc un aspirat sa vad ce s-a adunatde sambata . Teoretic ar trebui sa fie mult mai putin ca inainte...ramane de vazut. |