Aspiratorul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Sunday, May 27, 2007 6:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Multumesc, sper si eupupici
delfinasa
Scris: Monday, May 28, 2007 5:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sousourel, spor la aspirat si spalat albinita...Ai grija ca astea care spala trebuie ingrijite mai bine, filtrele sa fie spalate mai des albinita...se gasesc solutii speciale pentru el in tara sau pui tu apa cu detergent ori alt cleaner?
Andi&Mariuca
Scris: Monday, May 28, 2007 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
spor la treaba Mada!pupici

si noi am luat, prin 2005, cand eram gravi, un aspirator cu filtrare in apa. a fost vreo 4 mil pe atunci, nu mi s-a parut mult si curata f bine. are avantajul ca nu arunca inapoi praful, cum fac multe din cele cu sac. pun apa, ii dau drumul si atrage toate mizeria, praful, apa etc. eu sunt f multumita de el si va jur ca la un simplu aspirat, scoate o apa neagra ceva de speriat...uff nu ca ar fi la mine jegul cat casa insa aspira f bine si particulele de praf de pe suprafetele curatate cu el. cyclops
sousourel
Scris: Monday, May 28, 2007 6:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Multumesc!

Mihaela, nu si spala, doar filtreaza prin apa...filtre mai deosebite nu am observat sa aiba, dar ii pot adauga, daca am nevoie. La fel si detergent.

Anca, l-am luat relativ ieftin, zic eu, maine incerc un aspirat sa vad ce s-a adunatde sambata . Teoretic ar trebui sa fie mult mai putin ca inainte...ramane de vazut.
alexandra.coroi
Scris: Thursday, February 10, 2011 2:50 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu cand vad ca nu mai pot face nimic cu covorul il duc la curatatoria din Carrefour. Pana acum sotul se ocupa cu batut covor si spalat si toate alea, dar nu se mai ocupa de ele de cand le ducem la top clean pentru ca le luam ca noi. la mine se bat covoarele cu praf pentru ca stau pe o strada cu circulatie mare si am gasit si pe net ca de la particulele de praf se deterioreaza covorul.

Acum vreau sa iau un aspirator din acela care filtreaza aerul, poate nu mai adun atat praf.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.