Aspiratorul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Tuesday, April 3, 2007 1:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Mai fetelor,eu am un aspirator super.Atrage si apa si to ce vrei.Am dat numai 30 euro pe elras A fost o promotie la magazin,insa va spun ca e bestial.Face treaba buna.Nu am nevoie de sac pt aspirator,e din ala fara sac!
Arata cam asa!
Fluturas
Scris: Tuesday, April 3, 2007 3:24 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
aspiratorul...sa va spun povestea unui aspirator.acum aprox 3 luni a venit un domn la noi in casa sa faca reclama la un aspirator.ok,am zis hai sa vedem ce minunatie de aspirator este.era mare si cu o gramada de ustensile pe langa.aspira si spala covorul,gresia,parchetul,tapiteria in casa si masina.facea si masaj,puteai spala geamul cu el,puteai zugravi,pt mobila,sa lustruiesti gresia,sa stergi praful.puteai aspira si saltelele,asta a fost chestia care m-a atras pe mine,cica saltelele au niste gongi in ele,ff mici,nu se vad doar cu microscopul,care se hranesc cu pielea noastra si de aici cancerul de piele(eee,ne-a aratat carti,ne-a aratat ce a scos din saltea).ok,se apropia de sfarsit,pe mine una m-a convins,sotul...l-am convins eu.pretul era 2800 euro.era cam mare dar era in rate.atunci pe moment am fost de acord,ca il cumparam,dar dupa cateva zile am renuntat totusi,am zis ca e prea mult si la singurul covor,cel din camera lui darius sigur nu o sa-l folosim f mult.cand o sa ne facem o casa cu multe geamuri,multe covoare si multe saltele o sa il cumparam
delfinasa
Scris: Tuesday, April 3, 2007 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
what 2800 de euro...cu aur daca era poleit si nu-l luam...nu zic ca nu e bun, dar se gasesc aspiratoare foarte bune mult mai ieftine, cu steamere pt. spalat tot ce vrei, pe piata sunt solutii dezinfectante foarte bune...pe mine nu ma convingea nenea ala, decat poate daca facea totul singur, eu sa apas o telecomanda sa-i dau drumul la treaba...si sa-mi faca si masaj la spate in acelasi timp hohot...Butterfly, eu zic sa cautati un aspirator bun cu steamer pt spalat, la un pret bun si ala o sa faca o treaba foarte buna la ce aveti voi nevoie.
Rody, sa folosesti noul aspiratorul cu mult spor!albinita
danab
Scris: Tuesday, April 3, 2007 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
2800 de euro cyclops ? Scump doamna, scump! Poti sa-ti schimbi covoarele de vreo doua ori la banii aia si sa platesti menajera sa-ti spele prin casa.
Rody, super aspiratorul tau! thumleft
papi
Scris: Tuesday, April 3, 2007 5:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/12/2007
si la noi a venit cineva sa ne prezinte acel aspirator. kirby parca se numeste. intradevar face tot ce a enumerat si butterfly, dar cand auzi pretul iti cam pica fata. noua nu a vrut sa ne spuna pretul de la inceput, ci doar la sfarsitul demonstratei, desi i-am spus ca dc costa mult pierde timpul degeaba. una peste
alta mi-a convenit. mi-a facut curat in toata casa cu aspirat, spalat covoare, lustruit mobila, aspirat saltea etc. chiar si masaj mi-a facut. si toate astea mocca ras pt ca atunci cand am auzit pretul i-am multumit pt curatenie si i-am aratat usa.
chiar ma gandesc sa-i mai chem la o "demonstratie" acum ca tot as avea nevoie de o curatenie generala sic
imi lasase cartea de vizita, ca, daca ma razgandesc cumva revine si mai face o demonstratie. pt ca se pare ca ei sunt platiti si la nr de demonstratii, nu numai in functie de vanzari.
Kiki
Scris: Tuesday, April 3, 2007 5:54 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
papi wrote:
...mi-a facut curat in toata casa cu aspirat, spalat covoare, lustruit mobila, aspirat saltea etc. chiar si masaj mi-a facut. si toate astea mocca ras pt ca atunci cand am auzit pretul i-am multumit pt curatenie si i-am aratat usa.....

Super tare! Nu ai numarul de telefon al fraierului ca l-as chema si eu la curatenie generala mocca! hohot hohot hohot
papi
Scris: Tuesday, April 3, 2007 6:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/12/2007
hohot hohot hohot
da. sa stii ca dc gasesc cartea de vizita pun nr de tel pe forum hohot hohot
Fluturas
Scris: Tuesday, April 3, 2007 6:09 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
da,papi,asta e aspiratorul,nu mai imi aminteam cum se numeste si la fel mi-au facut si mie atunci la demonstratie
Rody
Scris: Tuesday, April 3, 2007 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
2800what pai eu cred ca nu-l luam nici daca era ultimul aspirator de pe Terrahohot Eu sunt super multumita de aspiratorul meu,si am dat doar 30 euro elras
sousourel
Scris: Tuesday, April 3, 2007 9:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Rody spor la traba cu noul aspirator!thumleft

Cat despre celalalt...vreau si eu sa-l invit pe dl in cauza pe la noi, ii fac si o cafea, numai sa se ocupe de demonstratie ras
delfinasa
Scris: Wednesday, April 4, 2007 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Kirby asta e si pe-aici, am o cunostinta care mai demult vindea aspiratoare scumpe, dar nu stiam ce scoruri astronomice au alcool...si daaa, mai ales in perioada asta, e numai bun un nene de-asta sa vina sa-ti faca luna casa ras sic...i-as da si sa manance, sa bea, i-as pune si muzica sa se simta in largul lui sa faca treaba buna hohot...pe urma, poate sa-si ia aspiratoru-n carca sa-l vanda cui il vrea, ca eu una nici sa-mi faca 50% reducere, rate si sa-mi dea bonus nu l-as lua, ca tot scump ar fi si pt mine n-ar merita.
sousourel
Scris: Sunday, May 27, 2007 12:04 AM
Nivel

Am luat aspirator cu filtru de apa si muuulte accesorii yes , azi i-am si facut proba, curata foarte bine, sa vedem in cat timp apare din nou praful...atunci pot spune cat sunt, intr-adevar de multumita.
Kiki
Scris: Sunday, May 27, 2007 12:05 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Sousourel, sa il folosesti sanatoasa!
sousourel
Scris: Sunday, May 27, 2007 12:06 AM
Nivel

Multumesc pupici
Miri
Scris: Sunday, May 27, 2007 11:52 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Sousourel, succes cu noul aspirator!Sper sa faca treaba buna!thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.