aspirator fara sac
Subiectul anterior · Subiectul urmator
silvia_serban
Scris: Thursday, January 17, 2013 2:28 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/3/2012
Buna fetelor. Am si eu o nedumerire, poate ma ajutati. Vreau sa cumpar un aspirator si am vazut ca cele mai multe sunt acum fara sac, cu un filtru hepa, parca. Care e treaba cu astea fara sac? cum se intretin? la cat timp se schimba filtrul acela? Au putere sa traga?
mikaela
Scris: Thursday, January 17, 2013 5:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Eu am aspirator Dirt Devil cu filtru HEPA, nu l-am schimbat niciodata, il spal cand se incarca prea tare, in rest scot cutia cu gunoi si filtrul si le scutur bine si cam atat. Mie imi place aspiratorul meu, trage bine, il am de vreo 6-7 ani. DIn cate am inteles, cica e recomandat sa cureti filtrul la fiecare 3 folosiri si sa-l inlocuiesti la 3-6 luni, in functie de modelul aspiratorului si al filtrului. Ca putere de suctiune, depinde iar de aspirator iar filtrul poate fi washable sau nu. Eu spal filtrul cu apa calduta cu presiune mai mare si putin detergent, il las la uscat si e ca nou.
Uite cam asa am, si filtrul :

mikaela attached the following image(s):
imagesca3lma5j.jpgimagesca6hh0qs.jpg

kali
Scris: Friday, January 18, 2013 8:38 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Noi avem de ceva ani buni aspirator fara sac, insa nu s-a pus niciodata problema inlocuirii filtrului. Mai degraba s-a dus motorul - asta fiind motivul achizitionarii unuia nou.

Puterea depinde de aspirator, intr-adevar, cum spunea si Mikaela.

Acum avem 2 bc. - unul mare de mana, fara fir, + unul clasic si de ambele sunt foarte multumita. Nu ai de ce sa-ti faci probleme. Mi se pare muuult mai comod.

LilianaD
Scris: Friday, January 18, 2013 11:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Si eu tot fara sac am si sunt multumita.N-am schimbat filtrul niciodata, doar l-am curatat, dar de partea asta se ocupa sotul.hainoroc
fdianamaria
Scris: Friday, August 9, 2013 2:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Eu am de mai bine de un an Heinner, micut si practic. Functioneaza fara sac si e super util in casa. Se curata usor si pentru noi a fost solutia perfecta.
sousourel
Scris: Saturday, August 10, 2013 10:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Cand mi s-a stricat aspiratorul cu filtrare prin apa, am optat si eu pt un aspirator electrolux fara sac. Un filtru se spala (e ca un burete), altele doua probabil ca se schimba la un moment dat. Se goleste fara probleme, nici macar nu e musai sa-l golesti de fiecare data si se poate spala cand si cand. Nu are o putere prea mare la motor (deci nu consuma asa mult curent) dar puterea de aspirare e super. Adica, ma rog, mai si trage covoarele de la loc Crazy
Alla_cr
Scris: Sunday, August 2, 2020 3:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/2/2020
Buna ziua! Alegeam un aspirator pe principiul ca sa fie fara sac ,compact de la Bosch. Sunt încântata de el - dupa prima cura?are, covoarele au schimbat culoarea, au aspirat tot praful pe care vechiul aspirator nu l-ar putea colecta. Func?ioneaza foarte lini?tit. În dezasamblare este foarte u?or. Dupa cura?are, nu exista miros de praf, miroase curat ?i proaspat. Recomand!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.