Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fetelor, trebuie sa-mi cumpar urgent un aspirator ca am ramas fara si as vrea sa iau unul bun... Va rog ajutati-ma cu sfaturi, ce imi recomandati, cu filtru de apa, fara, la ce specificatii sa fiu atenta, firme etc. |
|
| Anybody??? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Eu am avut cu filtru de apa si ma enerva sa curat rezervorul acela. I l-am dat mamei si mi-am luat tot cu saci de hartie. Am unul Philips, din 2001, pe care-l tin la "casa mult visata" si care nu mi-a facut nicio problema. Mi se pare ca are putere de 1800W. Aici unde stau, am un Bosch, f bun si acesta, l-am luat acum vreun an si jumatate si are 1600W. Eu sunt mai comoda si mi se pare ca pierd timpul daca mai stau sa curat si sacul de panza, asa ca dupa ce se umple cel de hartie la gunoi si altul la rand. Cred ca e si mai igienic. Succes mult! |
|
| da si pe mine ma incanta ideea cu sacii de unica folosinta, ca cel vechi avea de panza, si eu nu mergeam sa-l golesc niciodata, ca nu suport sa inhalez praful ala, mergea sotul... in schimb am tot auzit de filtrul asta cu apa, ca ar fi mai bun, opreste tot, etc... e greu de intretinut? e la fel de eficient? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu ti-as recomanda un Dyson daca ai de unde sa-l iei. Eu sunt la al doilea Dyson si consider ca merita banii. |
|
| Roxanel wrote:Eu ti-as recomanda un Dyson daca ai de unde sa-l iei. Eu sunt la al doilea Dyson si consider ca merita banii.
se gaseste pe la noi??? ia sa sap pe net putin... |
|
| http://www.avstore.ro/aspiratoare-dyson/dyson/ http://www.avstore.ro/articole/de-ce-sunt-aspiratoarele-dyson-deosebite-/
la ce teste le supun astia, par nemuritoare... ma intreb ce-o fi putut pati primul tau aspirator, Roxanel... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Sa aiba perie rotativa ,rade tot de pe covor Si saci de hartie, si eu sunt pro |
|

|
Nu a patit nimic, era un model vechi pe care mi-l daduse cineva gratis si am fost atat de incantata de el incat mi-am luat un model mai nou si l-am dat si eu la randul meu pe cel vechi.
Eu am modelul care sta in picioare, il gasesc mai usor de manevrat. |
|
| super... ma incanta ideea.. dar nu inteleg cum vine asta fara sac de colectare, fara filtru, nu ai nimic de curatat la el, de aruncat, de schimbat?? nu trebuie intretinut in nici un ffel ? |
|

| bulibuli wrote:super... ma incanta ideea.. dar nu inteleg cum vine asta fara sac de colectare, fara filtru, nu ai nimic de curatat la el, de aruncat, de schimbat?? nu trebuie intretinut in nici un ffel ?
Filtre au si se se pot spala.
Daca te uiti la modelul pe verticala, ai sa vezi ca are un cilindru de transparent, practic acolo se aduna toata mizeria. Cand termini de aspirat scoti cilindrul transparent si arunci mizeria adunata. Mergi pe site-ul lor si acolo poti vedea mai in detaliu. http://www.dyson.co.uk/ |
|
| Multumesc |
|
|