Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| crista wrote:Aoleo, nasol Inger  dar bine ca ati rezolvat cu bine. Am tras o sperietura Cam asta este razultatul
 |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| inger7 wrote:Am tras o sperietura Cam asta este razultatul 
E haios,desi nu e amuzant pe de alta parte...stii cum arata oala acum? Ca o ceasca de aia de la cafea in care ghicesc babele astea din telenovele./... |
|

| oanalaurisa ,nu m-am gandit la asta oare ce spune oala mea????? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oanalaurisa wrote:E haios,desi nu e amuzant pe de alta parte...stii cum arata oala acum? Ca o ceasca de aia de la cafea in care ghicesc babele astea din telenovele./... Sa stii ca ia dreptate.
Ingeras bine ca sunteti voi ok. |
|

| MNiko wrote: Sa stii ca ia dreptate.
Ingeras bine ca sunteti voi ok.
Multumim ma cam ustura in gat dar trece |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| inger7 wrote:oanalaurisa ,nu m-am gandit la asta  oare ce spune oala mea?????
Oala ta spune ca data viitoare cand vei incerca laptele,daca il vei mai lasa nesupravegheat,vei strica alta bunatate de oala,care-ti va zice acelasi mesaj,iar rezultatul final va fi,ca vei fi obligata sa iti reinnoiesti toata vesela... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| ingeras, eu in tara verificam laptele cu o lingura cu lapte pusa la foc, sau intr-un pahar puneam 2-3 min la microunde ...lasa oala important e ca sunteti voi bine Asa Nu: nu lasati paharul cu apa puiului cand se uita la desene la calculator, ca sigur aveti nevoie de tastatura noua ... ca al meu baietel a spalat tastatura ca cica avea praf si acuma nu mai are ..asa ca acuma am cumparat tastatura si o folosesc jnca cu folia de plastic pe ea in caz de viitoare accidente... la capitolul cafea prefer nesul( o cana cu lapte la microunde, zahar , nes si gata cafeaua) ca m-am cam plictisit de curatat la vitro...iar cand vreu cafea normala o fac la thermomix , ca imi macina cafeaua si o face tip ibric(asta doar cand am musafiri)... cuptorul fiind electric incalzeste doar daca il programez, doar eu is mai ametita si tot timpul ma ard cu partea de sus a cuptorului la tigai am noroc,le spal cu fairy si cu burete normal si asa nu se duce teflonul, iar daca se arde ceva in ea cand e inca fierbinte pun apa calda si fairy in ea si las sa se inmoaie ( cel putin eu ca soacramea tot cu buretele de sarma sau estropajo ...cand is baga nasu in bucataria mea ) |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| |
|

| M-am invatat minte,ma reinnoiesc la oale daca mai continui asa,nu pot sa uit cum Ionut flutura prosopelul ca sa iasa fumul Laura mersi de sfat,nu stiam ca se incearca in lingura,mai invat Multumesc de sfaturi,sant foarte utile |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vai ,ingeras nu prea e de ris,se putea intimpla o nenorocire. Bine ca sinteti OK.
Vedeti ce bine ca la noi nu se fierbe laptele! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| shirel wrote:Vedeti ce bine ca la noi nu se fierbe laptele! Sau daca ai oala speciala pt fiert lapte. AM patit-o o data, am pus 2 litri de lapte la fiert si m-am dus in dormitor cu Cristina. Ne-am juat un timp si apoi am adormit. M-am trezit dupa vreo 2 ore si cand m-am dus in bucatarie, laptele meu fierbea de zor, era totul in regula atat doar ca din 2 litri mai ramasese doar unul. |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| n-m apucat inca sa citesc tot, dar m-am spart de ras la multe dintre povesti, iar altele au bagat frica in min..
sa va zic si eu cum era sa-mi pun capat zilelor ..am bagat painea in prajitor si m-am gandit sa incerc sa o aranjez putin, ca statea ciudat..si evident, m-am curentat deci sa nu incercati
ce-am mai facut..am lasat suzeta la fiert..si am urcat la mansarda si stateam cu Jacqueline in camera calculatorului..inchisesem si usa, si dansam cu ea.. noroc ca mi-a trebuit la baie..cand am deschis usa si am ajuns in hol, am simtit fumul...am inchis inapoi usa sa nu ajunga la Jacqui si am fugit jos la bucatarie, unde era un fum ingrozitor si un miros si mai ingrozitor..am scos oala afara la capatul treptelor si am deschis usa la casa, usa la terasa cele 2 geamuri de la bucatarie si geamul la o camera de la etaj.. saraca Jacqui avea doar 1 sapt, in seara respectiva urma sa vina si 2 musafiri..care au venit si au stat in frig si fum..noaptea s-a pus sotul sa inceapa sa curete bucatarie..a doaua zi am chemat o pritena sa stea cu Jacqui si am luat fiecare camera in parte..deschideam geamul si frecam peste tot posibil, pe urma inchideam geamul si bagam un calorifer electric in priza..si asa m-am mutat cu caloriferul din camera in camera..in bucatarie am curatat si eu de 2 ori..apoi am gatit zilnic, cateodata si de 2 ori pe zi.. am spalat cu ajax cu parfum floral si am pus lumanri parfumate si ulei de candela si spray de camera..mirosul insa a tinut 1 sapt.. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mare atentie la prajitorul de paine silicon sau latex ars imi imaginez fumul si mirosul |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| sa stii..e un miros ce nu-l pot compara cu nimic..e groaznic..ce mai..nu mai am cuvinte..iar imi vine in minte |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sfefania_Johansson wrote:sa stii..e un miros ce nu-l pot compara cu nimic..e groaznic..ce mai..nu mai am cuvinte..iar imi vine in minte
e indicat sa invelesti tetinele sau suzetele in tifon atunci cand le pui la fiert. |
|
|