ASA NU !!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, November 27, 2007 12:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
deocamdata stau bine la tigai ras , gatesc mai mult fara ulei, da bine ca mi-ati spus de farfurii cu dungulite si cani.
nu uitati si staniolul de la iaurt daca il puneti cumva la incalzit la microunde, "blituri" si iaurt explodat ve-ti servi garantathohot hohot hohot

La capitolul pozne tari ma inscriu si eu. Am pus lenjerie galbena la spalat si in loc de Ace oxi color am pus Ace automatbanghead, acum e un alb galbuipuker
oanalaurisa
Scris: Tuesday, November 27, 2007 12:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
cris22tyna wrote:

De cate ori nu mi-a sfarait si cate blitzuri mi-a tras cuptorul alcool trebuia sa se strice pana acum, bine ca si eu il opresc imediat ras dar rezista saracutul ! hohot Eu mai am si pe unele farfurii dungulite din acelea aurii si tot timpul uit de ele fool

Iar de tigai de teflon, nu mai spun nervi tunete ... traiasca buretele de sarma, dar la revedere teflon !
Chiar trebuie sa-mi cumpar alt set, m-am tot uitat prin magazine dar nici nu stiu de care sa mai iau, caci reclama e RECLAMA si atat !!! closedtopic

Eu sunt foarte multumita de TEFAL!
Cris-DL
Scris: Tuesday, November 27, 2007 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
oanalaurisa wrote:

Eu sunt foarte multumita de TEFAL!

Tot Tefal folosesc si eu, dar cum spuneai si tu in postarea de mai sus, tot "desmaltuite" au ajuns si cele de la Tefal banghead

Asa este, Mariuta hohot hohot de staniolul de la iaurt uitasem ras
sousourel
Scris: Tuesday, November 27, 2007 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Primul set de tigai e ...historyras , dupa cum se zice, demultisor am luat altul "nou", care inca e in regula.

Cat priveste traznaile, Miha, esti grozavafirstprize Imi si imaginez smotrul ce-l pui pe bietul tau aragazdance

Cu exceptia catorva vase si pahare sparte, a laptelui dat in foc pe aragazul proaspat spalat, cel putin o data pe saptamana...nu prea am cu ce ma lauda, dar zau ca va citesc cu placereflowers
Fluturas
Scris: Tuesday, November 27, 2007 9:29 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
sousourel wrote:
a laptelui dat in foc pe aragazul proaspat spalat,

cam asta am facut eu astazi
shirel
Scris: Tuesday, November 27, 2007 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Eu patesc altceva ,tot timpul cind folosesc cuptorul indiferent ptr.ce uit
sa-mi pun manusile si de fiecare data ma frig .Colegii de la servicii tot
timpul rideau si ma intrebau ce am facut bun cind ma vedeau friptaras
De obicei nu prea mi se intimpla nimic groaznic,dar am prieteni de familie
care bea cafeaua neagra fiarta pe aragaz(mai este la noi o posibilitate,a lenesilor binenteles sa torni apa fierbinte peste cafea si gata.
Ei,si tocmai aragazul arata ca nou,am pus cafea la fiert si fiind neobisnuita
sa fierb cafeaua si luindu-ma cu vorba a dat in foc,sa vedeti ce era acolo
plin de zat.banghead banghead si am curatat .....nervi
Cristy
Scris: Tuesday, November 27, 2007 10:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
shirel wrote:
care bea cafeaua neagra fiarta pe aragaz(mai este la noi o posibilitate,a lenesilor binenteles sa torni apa fierbinte peste cafea si gata.
Ei,si tocmai aragazul arata ca nou,am pus cafea la fiert si fiind neobisnuita
sa fierb cafeaua si luindu-ma cu vorba a dat in foc,sa vedeti ce era acolo
plin de zat.banghead banghead si am curatat .....nervi

Din acest motiv prefer varianta lenesuluihohot hohot

Am patit si eu cu blitzurile in microunde de la dungile aurii de pe farfurii.
In rest nu sparg nimic, nici ai mei nu fac, seturile de farfurii din sticla/portelan sunt complete de 10 ani
Dar sunt cam uituca de fel.... uit de la mana la gura... hohot
delfinasa
Scris: Wednesday, November 28, 2007 6:06 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Hai ca m-ati facut sa rad ras...eu pun filtrul, care nu fierbe apa ci o incalzeste asa cum faceti si voi, deci tot o metoda lenesa e...in tara beam cafea numai la ibric, nu-mi placea la filtru, dar m-am "comodit" aici, nu-mi mai place sa pazesc cafeaua, sa astept sa le lase zatul, sa se mai raceasca...pun toptanul de cafea sa iasa tare si gata, o beau imediat, strecurata si la temperatura buna alcool...asta daca nu vreau sa-mi fac espresso, dar espressorul nostru face doar 2 cesti la o tura si eu beau mai mult de-atat pe zi si lenea e mare alcool.
sousourel
Scris: Friday, November 30, 2007 9:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Si cica nu aveam cu ce ma laudahohot hohot hohot hohot

Deci, ASA NU!...adica, nu uitati sa: notati tot ce spune mesterul instalator, electrician, etc, daca patiti ca si noi si memoria personala intra in colapsalcool alcool alcool fool Hornul de la centrala termica are viata limitata, trebuie inlocuit la o anumita perioada de timp. La fel si furtunul de alimentare de la aragaz. In plus centralele termice trebuie reconditionate la anumite intervale...iar eu trebuie sa caut contractul, sa-l studiez si sa vad cine se ocupa si de trebsoara asta...ca deh...mi-s Stan Patitul.fool
Lilly of the valley
Scris: Friday, November 30, 2007 9:25 PM
Nivel

sousourel wrote:
Si cica nu aveam cu ce ma laudahohot hohot hohot hohot

... La fel si furtunul de alimentare de la aragaz. ...

what what what aoleu, eu il am din 2004, nu pare a avea problema ca mai trag blatul sa fac curat dupa aragaz, da nu se stieuff
Lilly of the valley
Scris: Thursday, March 27, 2008 12:22 PM
Nivel

nu e cu casuta e cu masinuta

eu am masina pe motorina, masina firmei e pe benzina.
Sambata la pranz merg sa alimentez masina firmei, fac plinul, toate bune si frumoase pana la casa cand trebuie sa platesc (platesc cu card de alimentare care imi permite doar un tip de combustibil) si tipul imi spune "stiti ati alimentat motorina "what what what cyclops , eu zic "imposibil", merg la masina, deschid capacul rezervorului si cand bag nasul miros de motorina. norocul meu ca nu permite cardul alt tip de combustibil, daca nu ....
de aici o poveste lunga, mergi la service sambata dupa amiaza, scoate motorina (macar o pot folosi la masina mea), pune din nou benzina etcbanghead banghead banghead
MNiko
Scris: Thursday, March 27, 2008 12:25 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
hohot hohot

A patit-o si cumatul meu cu o prietena, obisnuiti sa puna benzina in motorete au pus si la masina tot benzina in loc de motorina.
ingerash
Scris: Thursday, March 27, 2008 1:04 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am facut o boacanapale am pus putin lapte sa vad daca fiarbe ,Ionut ma strigat sa-i dau o jucarie din balcon.M-am dus ,I-am dat-o si uitasem de oalabanghead ,numai mirosul de fum si fumul din casa mi-a atras atentia.Nu mai stiam ce sa fac,am bagat repede oala in ghiuveta si am dat drumul la apa ,apoi am deschis geamul ,Ionut facea vant cu prosopul sa se duca fumul pe geam si a aruncat carpa pe aragaz,care a luat foc si din nou am luat de data asta carpa si am bagat-o in oala .
Oala nu am mai putut sa o salvez.
Miros ca un cosharalcool rambo si parca acum imi vine sa rad,am o zi super ciudatascratch
Alina
Scris: Thursday, March 27, 2008 1:51 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Vai de mine, pale
crista
Scris: Thursday, March 27, 2008 2:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Aoleo, nasol Inger pale dar bine ca ati rezolvat cu bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.