Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| deocamdata stau bine la tigai , gatesc mai mult fara ulei, da bine ca mi-ati spus de farfurii cu dungulite si cani. nu uitati si staniolul de la iaurt daca il puneti cumva la incalzit la microunde, "blituri" si iaurt explodat ve-ti servi garantat
La capitolul pozne tari ma inscriu si eu. Am pus lenjerie galbena la spalat si in loc de Ace oxi color am pus Ace automat, acum e un alb galbui |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| cris22tyna wrote:De cate ori nu mi-a sfarait si cate blitzuri mi-a tras cuptorul trebuia sa se strice pana acum, bine ca si eu il opresc imediat dar rezista saracutul ! Eu mai am si pe unele farfurii dungulite din acelea aurii si tot timpul uit de ele Iar de tigai de teflon, nu mai spun ... traiasca buretele de sarma, dar la revedere teflon ! Chiar trebuie sa-mi cumpar alt set, m-am tot uitat prin magazine dar nici nu stiu de care sa mai iau, caci reclama e RECLAMA si atat !!!
Eu sunt foarte multumita de TEFAL! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| oanalaurisa wrote: Eu sunt foarte multumita de TEFAL!
Tot Tefal folosesc si eu, dar cum spuneai si tu in postarea de mai sus, tot "desmaltuite" au ajuns si cele de la Tefal
Asa este, Mariuta de staniolul de la iaurt uitasem
|
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Primul set de tigai e ...history , dupa cum se zice, demultisor am luat altul "nou", care inca e in regula.
Cat priveste traznaile, Miha, esti grozava Imi si imaginez smotrul ce-l pui pe bietul tau aragaz
Cu exceptia catorva vase si pahare sparte, a laptelui dat in foc pe aragazul proaspat spalat, cel putin o data pe saptamana...nu prea am cu ce ma lauda, dar zau ca va citesc cu placere |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sousourel wrote: a laptelui dat in foc pe aragazul proaspat spalat, cam asta am facut eu astazi |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu patesc altceva ,tot timpul cind folosesc cuptorul indiferent ptr.ce uit sa-mi pun manusile si de fiecare data ma frig .Colegii de la servicii tot timpul rideau si ma intrebau ce am facut bun cind ma vedeau fripta De obicei nu prea mi se intimpla nimic groaznic,dar am prieteni de familie care bea cafeaua neagra fiarta pe aragaz(mai este la noi o posibilitate,a lenesilor binenteles sa torni apa fierbinte peste cafea si gata. Ei,si tocmai aragazul arata ca nou,am pus cafea la fiert si fiind neobisnuita sa fierb cafeaua si luindu-ma cu vorba a dat in foc,sa vedeti ce era acolo plin de zat. si am curatat ..... |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| shirel wrote:care bea cafeaua neagra fiarta pe aragaz(mai este la noi o posibilitate,a lenesilor binenteles sa torni apa fierbinte peste cafea si gata. Ei,si tocmai aragazul arata ca nou,am pus cafea la fiert si fiind neobisnuita sa fierb cafeaua si luindu-ma cu vorba a dat in foc,sa vedeti ce era acolo plin de zat. si am curatat .....
Din acest motiv prefer varianta lenesului
Am patit si eu cu blitzurile in microunde de la dungile aurii de pe farfurii. In rest nu sparg nimic, nici ai mei nu fac, seturile de farfurii din sticla/portelan sunt complete de 10 ani Dar sunt cam uituca de fel.... uit de la mana la gura... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Hai ca m-ati facut sa rad ...eu pun filtrul, care nu fierbe apa ci o incalzeste asa cum faceti si voi, deci tot o metoda lenesa e...in tara beam cafea numai la ibric, nu-mi placea la filtru, dar m-am "comodit" aici, nu-mi mai place sa pazesc cafeaua, sa astept sa le lase zatul, sa se mai raceasca...pun toptanul de cafea sa iasa tare si gata, o beau imediat, strecurata si la temperatura buna ...asta daca nu vreau sa-mi fac espresso, dar espressorul nostru face doar 2 cesti la o tura si eu beau mai mult de-atat pe zi si lenea e mare . |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si cica nu aveam cu ce ma lauda
Deci, ASA NU!...adica, nu uitati sa: notati tot ce spune mesterul instalator, electrician, etc, daca patiti ca si noi si memoria personala intra in colaps Hornul de la centrala termica are viata limitata, trebuie inlocuit la o anumita perioada de timp. La fel si furtunul de alimentare de la aragaz. In plus centralele termice trebuie reconditionate la anumite intervale...iar eu trebuie sa caut contractul, sa-l studiez si sa vad cine se ocupa si de trebsoara asta...ca deh...mi-s Stan Patitul. |
|
|
aoleu, eu il am din 2004, nu pare a avea problema ca mai trag blatul sa fac curat dupa aragaz, da nu se stie |
|
| nu e cu casuta e cu masinuta
eu am masina pe motorina, masina firmei e pe benzina. Sambata la pranz merg sa alimentez masina firmei, fac plinul, toate bune si frumoase pana la casa cand trebuie sa platesc (platesc cu card de alimentare care imi permite doar un tip de combustibil) si tipul imi spune "stiti ati alimentat motorina " , eu zic "imposibil", merg la masina, deschid capacul rezervorului si cand bag nasul miros de motorina. norocul meu ca nu permite cardul alt tip de combustibil, daca nu .... de aici o poveste lunga, mergi la service sambata dupa amiaza, scoate motorina (macar o pot folosi la masina mea), pune din nou benzina etc |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
A patit-o si cumatul meu cu o prietena, obisnuiti sa puna benzina in motorete au pus si la masina tot benzina in loc de motorina. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am facut o boacana am pus putin lapte sa vad daca fiarbe ,Ionut ma strigat sa-i dau o jucarie din balcon.M-am dus ,I-am dat-o si uitasem de oala ,numai mirosul de fum si fumul din casa mi-a atras atentia.Nu mai stiam ce sa fac,am bagat repede oala in ghiuveta si am dat drumul la apa ,apoi am deschis geamul ,Ionut facea vant cu prosopul sa se duca fumul pe geam si a aruncat carpa pe aragaz,care a luat foc si din nou am luat de data asta carpa si am bagat-o in oala . Oala nu am mai putut sa o salvez. Miros ca un coshar si parca acum imi vine sa rad,am o zi super ciudata |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Vai de mine, |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Aoleo, nasol Inger dar bine ca ati rezolvat cu bine. |
|
|