ASA NU !!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Sunday, November 26, 2006 4:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
cum sa ajung?Cu limbarasLing cutitele dupa ce pasez, nimic nu se pierde, totul se transforma bouncebanuiesc cs nu vorbim de acelasi tip de blender oare
sousourel
Scris: Sunday, November 26, 2006 1:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Cu siguranta nu...mie mi-ar trebui un cioc...asa ca barza, sa ajung la cutite...in fine, bine ca nu ai patit nimic salut
mihaela75
Scris: Sunday, November 26, 2006 7:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
hohot cioc de barza...uite blenderul criminal.
danab
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Sa nu uitati la fiert ceaiul , ca miroase oribil dupa ce se termina apa si se prajesc pliculetelebanghead banghead banghead
Kiki
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:39 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
danab wrote:
Sa nu uitati la fiert ceaiul , ca miroase oribil dupa ce se termina apa si se prajesc pliculetelebanghead banghead banghead

hohot hohot hohot
Cris-DL
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
danab wrote:

hohot hohot sa intelegem ca azi papati pliculete prajite ?! oare hohot hohot
Kiki
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
cris22tyna wrote:

hohot hohot sa intelegem ca azi papati pliculete prajite ?! oare hohot hohot

Nu, probabil ceai granulat...ca e mai safe! hohot hohot
kali
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
hohot hohot
Cris-DL
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:43 PM
Nivel

hohot hohot noi ne distram pe "mirosul" danei ras
danab
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
cris22tyna wrote:
hohot hohot noi ne distram pe "mirosul" danei ras

Si eu m-as fi distrat aseara daca nu mai venea sotul si cu un coleg sa-i dea nu stiu ce banghead
Am deschis geamurile largi, parca era vara fool
sousourel
Scris: Wednesday, December 6, 2006 8:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
mihaela75 wrote:
hohot cioc de barza...uite blenderul criminal.

E clar, am priceput (as fi pus niste hohote, dar nu merg :(; al meu e invers, cana se fixeaza pe suportul cu motor si cutitele sunt tocmai la...fund, pardon....de acolo treaba cu ciocul ..:)))
delfinasa
Scris: Tuesday, November 27, 2007 7:21 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Nu mai face nimeni traznai?ras

...ca eu nu m-am potolit...saptamana asta am stricat feliatorul -cica profesional- incercand sa tai o bucata de carne cu os sa fac cotlete maseluta...asta dupa ce in prealabil citisem instructiunile si nu era nici o interdictie la taiat carne cu os scratch...trebuie sa-mi iau alt set de pahare de uz zilnic, ca din cele 3-4 seturi de cate 16 pahare cumparate pana acum in 4 ani, nu a ramas nici un sfert intreg si cand am musafiri e chiar aiurea sa folosec 3 tipuri de pahare sau pahare de plastic alcool...imi trebuie si un set nou de tigai de teflon ca le-am cam ars pe fund pe astea vechi si cu toate solutiile de curatat de pe pamant tot la buretele de sarma am ajuns, le-am luat smaltul si-s urate si tot nu-s curate maseluta.
Si am avut o neinspirata idee acum cateva luni sa-mi pun cuptorul pe self-cleaning si sa-i dau cu spray de curatat inainte, poate se spala bec singur...very stupid idea banghead nervi! Nu numai ca in cele 2 ore ale programului s-a uscat acel spray, dar nu mai iese cu nimic si a ramas asa cu dare de nu-l mai ia nici mama solutiilor sau buretilor de sarma alcool alcool alcool!
oanalaurisa
Scris: Tuesday, November 27, 2007 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
delfinasa wrote:
Nu mai face nimeni traznai?ras

...ca eu nu m-am potolit...saptamana asta am stricat feliatorul -cica profesional- incercand sa tai o bucata de carne cu os sa fac cotlete maseluta...asta dupa ce in prealabil citisem instructiunile si nu era nici o interdictie la taiat carne cu os scratch...trebuie sa-mi iau alt set de pahare de uz zilnic, ca din cele 3-4 seturi de cate 16 pahare cumparate pana acum in 4 ani, nu a ramas nici un sfert intreg si cand am musafiri e chiar aiurea sa folosec 3 tipuri de pahare sau pahare de plastic alcool...imi trebuie si un set nou de tigai de teflon ca le-am cam ars pe fund pe astea vechi si cu toate solutiile de curatat de pe pamant tot la buretele de sarma am ajuns, le-am luat smaltul si-s urate si tot nu-s curate maseluta.
Si am avut o neinspirata idee acum cateva luni sa-mi pun cuptorul pe self-cleaning si sa-i dau cu spray de curatat inainte, poate se spala bec singur...very stupid idea banghead nervi! Nu numai ca in cele 2 ore ale programului s-a uscat acel spray, dar nu mai iese cu nimic si a ramas asa cu dare de nu-l mai ia nici mama solutiilor sau buretilor de sarma alcool alcool alcool!

Era sa fac eu o traznaie ieri,apropos de traznai.
Am bagat in cuptorul cu microunde o cana Jacobs,pe care am mai bagat-o si n-a avut nimic,ca doar nu e de metal,insa are o dungulita aurie si a inceput cuptorul "sa traga cu ochiul" ,sa dea scantei si am scos-o repede. HUh!hohot hohot Bine ca nu s-a stricat,ca vad ca are si asta toane!

Sa stii ca si eu am patit la fel cu tigaile de teflon,ca solutiile astea sunt cam slabe,numai reclama e de ele,toate cica sunt abrazive si curata si cu apa rece , hahahaha vrajeli,la buretele de sarma am ajuns si ale mele sunt tot "desmaltuite" , ca sa nu zic dezmatate hohot hohot hohot ,ca mai inventez si termeni noi acumahohot hohot hohot .Pupici!
oanalaurisa
Scris: Tuesday, November 27, 2007 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
danab wrote:

Chiar daca e postarea mai veche trebuie sa ma alatur clubului prajitorilor de pliculete de ceai. hohot hohot

M-a rugat varul sotului meu sa-i caut pe net niste legi din Monitorul Oficial,ca avea ceva examen.
Am pus ceaiul pe aragaz si am venit la calculator,m-am apucat de cautat si m-am mai si enervat cu legile lui,pana am uitat de ceai.
La un moment dat,am simtit ca ceva miroase ca naiba si cand am ajuns la bucatarie,nici urma de ceai,oala era neagra,plicurile la fel si un miros de zici ca dadusem foc la casa.
Am aruncat oala cu tot cu plicuri si am injurat legile lui asta si netul si Monitorul Oficial hohot hohot hohot hohot hohot
Cris-DL
Scris: Tuesday, November 27, 2007 11:36 AM
Nivel

oanalaurisa wrote:

insa are o dungulita aurie si a inceput cuptorul "sa traga cu ochiul" ,sa dea scantei si am scos-o repede. HUh!hohot hohot Bine ca nu s-a stricat,

De cate ori nu mi-a sfarait si cate blitzuri mi-a tras cuptorul alcool trebuia sa se strice pana acum, bine ca si eu il opresc imediat ras dar rezista saracutul ! hohot Eu mai am si pe unele farfurii dungulite din acelea aurii si tot timpul uit de ele fool

Iar de tigai de teflon, nu mai spun nervi tunete ... traiasca buretele de sarma, dar la revedere teflon !
Chiar trebuie sa-mi cumpar alt set, m-am tot uitat prin magazine dar nici nu stiu de care sa mai iau, caci reclama e RECLAMA si atat !!! closedtopic

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.