Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu m-am facut o zgarcita in ultima vreme adica nu cumpar lucruri aiurea daca nu am nevoie deci nu jucarii mici nefolositoare ptr.copii ci doar jucarii de lunga durata.cu hainele sunt la fel investesc in haine de firma ptr Eden nu conteaza daca sunt sau nu la reducere dar sunt din materiale super bune ajung in stare excelenta sa le imbrace si Shiraz deci 1+1 se cheama la mine .si eu am inceput cu ordinea in dulap noua mea lege cumperi ceva nou -arunci sau donezi ceva vechi care n-l mai poti.Imi cumpar totul calculand la ce mi se potriveste si numai haine super.Gata am terminat-o cu carpele ,cel putin nu la hainele de la care am pretentii deci fuste,rochi,pantofi.sunt fana si abonata la cele mai bune bloguri de moda din lume de unde invatz exact ceea ce imi trebuie ce si cum sa ma imbrac .Ptr casa cheltuiesc dar deocamdata nu pe lucruri mari ci doar diferite decoratii sa schimb atmosfera si decorul. Aaa si cand se apropie sarbatoriile imi place sa-mi cumpar mereu ceva nou la bucatarie acuma de Paste mi-am cumparat cesti de cafea,set de farfurii deci aici imi c-am fac de cap.Nu sunt deloc cheltuitoare as spune cu mine sunt pur si simplu calculata si si stiu sa-mi fac toate mofturile in schimb ptr mama mea daca imi cere ceva cheltui si nici nu ma uit haine de calitate ,doctorii cei mai buni ,mobila in camera ei cea mai comoda si ortopedica deci ptr ea sunt gata sa-mi cheltui toti bani sa stiu ca este bine (ce vreti ea este slabiciunea mea ) |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Toate sint frumoase si toti stim ca apar tot alte frumuseti si chiar daca iti trebuie ceva te uiti la buget si faci asa sa fie bine .Este o vorba sau un cintec LA TATI NI GREU adica cel bogat are gandul lui , cel sarac gandul lui . |