Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Ce gen sunteti? Va place sa aruncati cu banii pe fereastra? Cumparati ceva chiar daca nu aveti nevoie in acel moment de lucrul respectiv? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Citeodata mai fac si astfel de prostii si dupa aia imi vine sa-mi dau pumni ,deci trageti voi concluzia... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu dau si ultimul banuzt pe un lcuru pe care mi s-a pus pata, dar lucrul respectiv categoric va fi util.Nu imi plac lucurile inutile, ca imi ocupa spatiu.Keltui uneori prea mult, dar nu inutil.Bine, dar acum ce consider eu util,pt.altcineva poate fi cu adevrat inutil ... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Aici acest lucru se numeste consumism. Practic lumea cumpara orice dupa care cand ajung acasa vad ca nu se potriveste, n-au nevoie, etc dupa care il vand la un sfert din valoare. Eu mi-sm cumparat un babay carrier pe care am dat o groaza de bani caci avea cele mai bune review-uri dar nu l-am folosit niciodata. Ma oftic de nu mai pot. A fost o chestie de impuls. Mi se parea mie ca daca am baby carrier o sa am viata mai usoara. Mai merge pana la 9 kile, deci daca in urmatoarele doua luni nu-l folosesc barbatu-meu imi da cu el in cap. |
|
| Roxanel, pai spor la carat bebelusa atunci .
Si mie mi se intampla sa mai cumpar lucruri pe care le vad si imi plac si apoi sa uit de ele, sau lucruri de care nu am nevoie chiar atunci, dar daca tot mi-au iesit in cale, mai bine le iau pe loc decat sa ma trezesc apoi ca s-au terminat si eu nu le-am luat.
|
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu cam obisnuiam sa arunc cu banii.Dupa ce ca erau putini ii mai si bagam in toate prostiile.Am crezut ca sunt cea mai risipitoare fiinta din lume...pana am dat de KazeUite ca am gasit unul si mai si.Asa ca vrei nu vrei am inceput sa-i dau lectii de finante si fara sa-mi dau seama m-am mai dat si eu pe brazda.Acum suntem amandoi ok.Nu cumparam decat ce avem strict nevoie si sa ne foloseasca pe termen lung |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Uneori arunc banii pe fereastra cumparand lucruri total inutile ori lucruri de care nu am nevoie chiar acum. Alteori sunt de-a dreptul imposibila, refuzand sa cheltuiesc banii... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| eu cred ca pentru fetele mele " arunc cu banii pe fereastra" , ( normal ca ele nu sunt de aceeeasi parere)le cumpar ceea ce mai au, si nu neaparat necesar nu mai spun de moate de prins parul niciodata nu au suficiente, noroc ca nu-s scumpe, |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu cam cad dintr-o extrema in alta. De obicei dupa o perioada de economii, ma apuca cheltuitul aiurea ... dupa care ma apuca mustrarile de constiinta si iar strang punga. Dar in comparatie cu prietenele mele, da, arunc banii pe fereastra. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Cumpar de toate, mai laes pentru Sasha as fi in stare sa cumpar un magazin intreg , dar ma abtin, normal.
Si eu, i-am luat 3 baby carrier: unul de iarna, pe care nu stiu daca am sa-l mai folosesc, nici nu mai stiu pana la cate kg este , unul de primavara-toamna...il folosesc cu mare drag si unul gen plasa crosetata, de vara, ca na, transpira fata si implicit si mama, asa ca...era nevoie si de asta.
Mai am in plus si nefolosite deocamdata, un scaund de baie ( unul l-am primit si unul l-am cumparat ), un suport de baie, hainute nu mai zic . Acum vroiam sa-i iau un carucior de vara, dar ca nu are rost, peste 3 saptamani plec in Ro si cand ma intorc in oct nu o sa-l mai folosesc pe cel de vara, asa ca tinem banii in casa si incercam sa nu-i mai aruncam pe fereastra. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hm , eu nu am fost risipitoare niciodata. Tot ce am cumparat , a avut la momentul respectiv un motiv intemeieat. asa am fost mereu. Sunt practica ! si nu imi place sa nu vad viitor intr-un lucru. Ma gandeam aici cu moda lor , de sezon. Pai tre sa fiu nebuna sa dau pe haine trendy , pentru sezonul asta 300 lire ( in medie ) si la primavara sa ma uit la ele , ca nu se mai poarta ca sunt .... demodata. Sau cu lucrurile in casa. Sunt adepta stilului minimalist si aerisit. Tot ce e de calitate , necesar si acceptabil la pret ..... e pt mine.
In schimb : pentru bijuterii ( a se citi CERCEI si ceasuri ) si incaltaminte ! GREU rezist tentatiei. Si le visez noaptea si nu mi le pot scoate din minte.......Complicat tare. Deci suma viciilor trebuie sa ramana constanta ! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Quote:Maria & mami wrote:
In schimb : pentru bijuterii ( a se citi CERCEI si ceasuri ) si incaltaminte ! GREU rezist tentatiei. Si le visez noaptea si nu mi le pot scoate din minte.
Subscriu!
|
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Azi dimineata am primit mustrare ca sunt cheltuitoare .... Dar exact cum spune Maria si mami, tot ce am cumparat a fost pe un motiv bine intemeiat.
Mi-am cumparat o pereche de ghetute. Pentru ca nu aveam unele scurte iar cele lungi nu mergeau cu pantaloni. E un motiv bine intemeiat, nu?
|
|
| Foarte bine intemeiat ! Bravo Roxanel ! Nu te lasa !
Deci, pe ce ati mai "aruncat" banutii in weekend? Ce v-ati mai luat ? Ceva poze dragutze ca sa sporiti tentatia si in randul nostru? |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| AdrianaC wrote:Deci, pe ce ati mai "aruncat" banutii in weekend? Ce v-ati mai luat ? Ceva poze dragutze ca sa sporiti tentatia si in randul nostru?
Eu nu am iesit din casa, dar tot am gasit o modalitate de a "scapa" de bani... cumparaturi pe net ... numai pentru Alexia; cred ca m-am stricat la cap, de i-am cumparat pana si hainute de vara, dar ce sa fac daca erau reduceri si nu m-am putut abtine?! |
|
|