Profil: arttemys
Despre
Utilizator: arttemys
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, May 27, 2009
Ultima vizita: Saturday, August 6, 2016 10:04 AM
Numarul de postari: 5
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Unde si cum vindeti lucrurile crosetate sau tricotate de voi?
Postat: Thursday, July 25, 2013 2:45 PM
Buna ziua! Sunt si eu pasionata in ale lucrului de mana si as dori mult de la oanamaria,ingerash si celelalte fete adresele de facebook. Din pacate nu pot trimite pm pentru ca nu am destule mesaje postate. Multumesc mult!!SimplyLove
Subiect: Creatiile mele
Postat: Tuesday, June 16, 2009 1:51 PM
Multumesc mult pentru raspuns, Lia. revistele sunt superbe!! asteptam bluza cea portocalie coeur
Subiect: Creatiile mele
Postat: Thursday, June 11, 2009 10:41 AM
Lia felicitari si din partea mea pentru creatiile tale!! am intrat din intamplare la un moment dat pe forum si ti-am vazut bluzele, iar cand am vrut sa le revad si sa citesc mai atent explicatiile nu le mai gaseam deloc (eu le cautam prin linkul de crosetat ras )
vroiam sa te intreb cam cat te costa in final o bluza crosetata (mie cea portocalie imi place de pe acum foarte mult) si cum procedezi cu manecile, faci tipar si pentru ele si apoi le prinzi de bluza?
in alta ordine de idei, vreau sa ii fac si eu un maieut fiicei mele, dar pentru ca sunt cam incepatoare in ale crosetei as vrea sa-i tricotez partea de sus, iar partea de jos sa gasesc un model frumos, dantelat cu croseta... daca are cineva idei de astfel de modele... ii multumesc tare mult de pe acum! coeur
oare daca cumpar fire de bumbac din acelea cu "capul de pisica" dar la scul, pt ca firul e mai subtire, e bine? stie cineva cum se comporta? intra la apa, se decoloreaza la soare si la spalat?
multumesc tare, tare mult! pupici
Subiect: Bluze crosetate
Postat: Thursday, June 11, 2009 9:21 AM
buna fetelor! am si eu o rugaminte... am vizitat site-ul de mai multe ori, de fiecare data am descoperit altceva, iar acum nu mai stiu unde sa caut modelele de bluze crosetate si postate de "Lia"... erau niste bluze foarte frumoase, din flori imbinate si explicat pas cu pas si cum se fac. din cate imi amintesc atunci gasisem pozele si discutiile la capitolul "modele", dar acum nu la mai gasesc delocras Daca mo poate ajuta cineva, multumesc mult de pe acum!!coeur
Subiect: Lectii de Macrame (mileuri)
Postat: Wednesday, May 27, 2009 2:20 PM
Buna!
incerc de zor sa fac un snur de laseta si nu reusesc, am incercat sa vizionez un filmulet postat aici, dar din pacate pe calculatorul meu nu merge si acum nici nu mai stiu unde sa-l caut... ras
daca ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii... ii multumesc mult de pe acum coeur