Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Andra_gabriela wrote:AA, ce misto:) :D multumesc pentru cooperare:D foarte interesante lucrarile, si primele si cele din urma.........chiar ca e tare Dali :X ce v-am spus eu ;) Thanks again! Si am mai gasit cateva, care din nou,imi plac foarte mult....:) 
Nici pe aceasta nu o stiam 
Klimt unul din favoritii mei. Am mai multi preferati, nici nu ma pot opri numai asupra unuia. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2008 Mesaje: 96
| carla wrote:Am vizitat in Viena o expozitie care mi-a placut Gustav Klimt
Wow! Foarte frumoase picturile...........am fost si eu ...cam..acum vreo 3,4 ani :D la o expozitie prin Mioveni, iar anul acesta am fost la Bucuresti in parcul Herastrau..erau cateva expozitii si acolo.......frumoasse...imi pare rau ca nu am cateva exemple sa va arat...
Si imi place si pictura de mai sus, am uitat sa zic..cea cu "Ulcica cu flori" de Nicolae Grigorescu Mama mea obisnuia sa faca goblene ...majoritatea ale lui Grigorescu, foarte reusite, mereu am laudat-o pe mama la faza asta Acum insa nu mai are timp..dar imi rezerv eu ;) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| Felicitari Andra! bun subiect...recreativ si hranitor! |
|

| Multumesc mult, multumesc tuturor |
|

| Sa va zic pe cine am mai gasit eeeuuu :D Pe Vladimir Kush, un nou artist preferat pe lista mea Si iata si cateva din picturile sale, excelente:

Am gasit mai multe din picturi, dar nu am avut timp sa le pun pe toate aici...o sa mai postez cateva Sper sa va placa, mie imi plac muuult :D |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superbe!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Am si eu doi artisti preferati: Albrecht Durer si Jeronimo Bosch. Imediat ce am timp, revin si cu operele lor. Si mie imi place mult Caravaggio. Si El Greco. |
|

Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| http://dictionar-pictori.materiale-pictura.com/ |
|

| super bun site-ul! multam frumos
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ieri am primit un album cu picturi de Giseppe Arcimboldo. Nu mai auzisem de el. A fost atractie la prima vedere.
 |
|

| Super! ce idei....ce imagini :) imi place! Multam pt informare ;) O zi faina |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Mda, Arcimboldo a fost foarte apreciat de Salvador Dali. Considerat manierist (a trait in sec XV-XVI daca nu ma insel) i-a cam fost uitata opera dupa moartea sa si a fost redescoperit de reprezentantii curentului suprarealist (secolul trecut). Este cunoscut pe mapamond datorita portretelor alcatuite din diverse obiecte, legume sau fructe. Uneori par de-a dreptul grotesti. |
|
|
|