Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreia, multumim pentur modele. Mi-am salvat si eu pozele, poate o sa concep si eu cate ceva pentru a face cadouri prietenelor dragi.
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Pentru ca sunt fascinata de covorase,as vrea sa va arat unul foarte frumos pe care vreau sa-l crosetez cat de curand.http://www.youtube.com/watch?v=ZoJGJFcPGZM&feature=related Acum lucrez la un covoras rotund. |
|

Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Un set de baie din niste resturi de fire stelave attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| stelave wrote:Un set de baie din niste resturi de fire
ce frumoase |
|
| stelave wrote:Un set de baie din niste resturi de fire frumos setul! |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| stelave wrote:Un set de baie din niste resturi de fire superb felicitari
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| |
|

| Multumesc! |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| ceva super interesant pentru cele cu bebelusi. port sticluta cu folie de aluminiu care ajuta la mentinerea laptelui atata timp cat mergeti la plimbare in parc. ligia27 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| ligia27 wrote:ceva super interesant pentru cele cu bebelusi. port sticluta cu folie de aluminiu care ajuta la mentinerea laptelui atata timp cat mergeti la plimbare in parc.
Ligia Super port sticluta cu aluminiu Foarte frumoase pernutele voastre,m-am jucat si eu cu crosetul asta iarna si am facut o pernuta, suport pahar, si "ceva" de tinut culori miha.raluca attached the following image(s):

|
|
| stelave wrote:Un set de baie din niste resturi de fire
Super setul. Poti sa-mi spui si mie cum se lucreaza buclele alea? |
|

| Multumesc! Uite un tutorial pentru bucle http://www.youtube.com/watch?v=Z1rJJ6twdC8&feature=colike |
|
| stelave wrote:Un set de baie din niste resturi de fire Superb setul, sa il folositi cu placere. |
|
|
Merci mult! Spor in continuare! i-a placut ideea, ca mai putem aduna din resturile de ata din casa, si e chiar simplu punctul, am crezut ca e mult mai complicat... Am vazut si eu ceva dragut dar nu am idee cum se face, adica banuiesc ca sunt doar simple nudoru, iar fasiile alea pot fi bucatele de prin prosoape, tricouri, sau alte chestii vechi... pcinfo attached the following image(s):

|
|

| foarte interesant! |
|
|