|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Oana felicitari pentru pernute ,dau o pata de culoare incaperii, Si Stefan la fel. Ally sunt superbe cosuletele, eu una n-as avea rabdare sa fac asa ceva. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| foarte frumoase cosuletele. Ai un tipar la ele?
|

Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| oanamaria wrote:ALLY ce dragute sunt ! Felicitari pentru rabdare si migaleala .Cum ai facut cosuletul sa stea asa de teapan?Adica cu ce l-ai apretat ca mie nu-mi iese nicicum apretarea ca sa stea asa de bine-am incercat la palariute .
Nu stiu ce folosesti tu ca apret dar eu folosesc traditionala reteta apa cu zahar. se dizolva zaharul in apa calada nush sa iti zic exact cantitatea eu pun dupa ochi pun o cana de apa calda daca am un produs mic ca de exemplu acest cos si pun zahar lingura cu lingura pana incepe sa devina lipicioasa apa si capata o usoara consistentza nu mai e atat de fluida. intelegi? si le pun pe un castron si le las la caldura sa se usuce 2-3 zile poate chiar mai bine depinde si de material. Din cand in cand le mai rotesc sa nu se lipeasca de castron . E bine sa ti materialul in apret 15 minute sa se imbibe bine. Dupa ce se usuca raman foarte tari zici ca sunt din ceramica Incearca sa vezi, succes!!! |

| kimmi wrote:foarte frumoase cosuletele. Ai un tipar la ele?
nu am tipar ca nu stiu sa lucrez dupa scheme din pacate. Dar am sa incerc sa iti explic. Am facut un rotund cam cat fundul unei cani modelul acela fara sa iei pe croseta. Randul 1 am facut un lant de 5 cocleti si am bagat nu in primul coclete nici in al doilea ci in al treilea coclete nu am luat pe croseta si am facut iar acelasi procedeu pana am terminat randul.mie mi-au iesit 22 de "gauri" Randul 2 am facut lantisor de 6 ch si am bagat in fiecare orificiu. randul 3 am facut lantisor de 7 ch si am bagat in fiecare orificiu. Rabdul 4 am facut lantiso de 7ch si am bagat in fiecare orificiu. randul 5 am facut lantisor de 8 ch si am bagat in fiecare orificiu. randul 6 am facut lantisor de 8 ch si am bagat in fiecare orificiu. randul 7 am facut lantisor de 9 ch si am bagat in fiecare orificiu.
Succes sper sa intelegi. Astept sa il vad si pe al tau facut. |

|
Sunt superbe |

| multumesc pentru indicatii am sa incerc si eu sa fac unul pentru ca sunt foarte frumoase |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetele ajutati-ma.unde am vazut oare filmuletul ala cu patura facuta din resturi de fire???mam tot uitat si nul mai gasesc?? multumesc |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| http://forum.7p.ro/Creatii-Ingerash-Paturipaturicicoverturi.aspx?g=posts&t=12191&p=16 -poate pe aici. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| era dea lui"elaine".il voi mai cauta pe youtube.multumesc oricum. |
|

Inregistrat: 3/31/2009 Mesaje: 314
| mihaellas wrote:
mi-ar fi mila sa asez ceva pe ele!
Multumesc pentru aprecieri. Si mi-e mi-au placut tare mult. Din pacate, insa, persoanei careia i le-am daruit nu prea i-au placut... Le-a lasat uitate intr-un colt.... Muuulta vreme.... |
|

| am facut si eu doua incercari de cosulete kimmi attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ce delicate sunt! |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Dragalase foc cosuletele! |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280